Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a empreses


Serveis per a empreses

ENGINYERS BCN ofereix la seva col·laboració a empreses i institucions interessades en seleccionar un professional de l’enginyeria tècnica industrial, comunicar un producte o servei a tot el col·lectiu o establir un conveni de col·laboració amb el Col·legi.

 • Servei de Certificació Professional
  El Servei de Certificació Professional, permet als tècnics l'obtenció del reconeixement de les seves competències professionals sempre que compleixin amb els prerequisits establerts de formació continuada i experiència professional, i que superin el procés d'avaluació corresponent.
 • Lloguer d'espais del Col·legi
  Una conferència, un curs de formació, una jornada tècnica, una presentació de producte, una roda de premsa, un congrés, una reunió d’empresa, una exposició... El Col·legi posa els seus espais a la teva disposició.
 • Anunciar-se al Col·legi
  El Col·legi facilita a empreses i institucions la comunicació directa amb els professionals de l’enginyeria tècnica industrial.
 • Servei d'Ocupació i Promoció Professional
  El Col·legi ofereix la seva experiència a les empreses que busquen un/a enginyer/a tècnic/a industrial, o un/a graduat/da en enginyeria de les nostres especialitats: des de la borsa de treball fins a l'assessorament en la definició dels perfils professionals.
 • Convenis de col·laboració
  Les empreses i institucions que ofereixin serveis d'utilitat per als col·legiats poden contactar amb el Col·legi per establir diferents tipus de convenis de col·laboració.
 • Guia de professionals
  La Guia de professionals és el directori més complet d’enginyers tècnics industrials. Hi ha més de 600 professionals organitzats per activitats i municipis.
 • Registre de Certificadors d'Eficiència Energètica d'Edificis
  A petició de l’ICAEN, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona gestiona el llistat de tècnics interessats en el registre públic de certificadors energètics.


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV