Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei Orientació Tècnica > Cluster d'Incendis


Serveis per a col·legiats

Clúster d'Incendis

El Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya (CLUSIC) és un ens que neix per la iniciativa d’empreses amb la voluntat de cooperar per tal d’augmentar la seva competitivitat mitjançant la internacionalització, el coneixement del mercat, el desenvolupament de projectes conjunts i l’establiment d’eixos estratègics d’abast ampli.

El 2 de març de 2015, El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona va signar un Conveni de col·laboració amb el Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya a fi de confluir actuacions i voluntats en el camp de la seguretat contra incendis.

Arran d’aquesta signatura, actualment ENGINYERS BCN participa en els següents grups de treball:

GT: CERTIFICACIÓ I ASSAJOS
El seu objectiu és analitzar tècnicament quin és el procés de certificació i assaig, amb quines problemàtiques es troben les empreses respecte als seus productes, processos i serveis i quines són les mesures que cal prendre per tal de solucionar-les.
Un dels principals treballs desenvolupats per aquest grup ha estat la Guia de validació documental contra incendis que ha estat validada i reconeguda per la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.

GT: DISSENY PRESTACIONAL
El seu objectiu és treballar conjuntament projectes de software útils per a la prevenció contra incendis, al mateix temps que es pretén aprofundir en el desenvolupament de normes sobre disseny prestacional FSE.

GT: PROTECCIÓ PASSIVA
El seu objectiu és establir les directrius a seguir per tal d’avançar a la regularització del sector de la protecció passiva.
 Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari