Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei de Documentacio Tècnica > Novetats Legislatives > Concessió de subvencions dels programes d'incentius per a la implantació d'instal·lacions d'energ...


Serveis per a col·legiats

[+] Cercar publicacions

Novetats Legislatives

Legislació

Concessió de subvencions dels programes d'incentius per a la implantació d'instal·lacions d'energies renovables tèrmiques

Descarregar publicació (PDF 957,58 Kb)

Resum de la publicació

En data 1 d'agost s'ha publicat en el DOGC la Resolució ACC/2416/2022, de 25 de juliol, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2022 per a la concessió de subvencions dels programes d'incentius per a la implantació d'instal·lacions d'energies renovables tèrmiques en diferents sectors de l'economia en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea a través dels fons NextGenerationUE.

Sumari

Nota:

Les actuacions subvencionables són les que estableix l'article 18 del Reial decret 1124/2021, de 21 de desembre, d'acord amb les condicions que especifica el mateix article i l'annex I del Reial decret esmentat, i s'han de realitzar en instal·lacions ubicades en Catalunya.

En aquest sentit, el citat article 18 del Reial Decret 1124/2021 disposa que son actuacions subvencionables:

a) Programa d'incentius 1: Realització d'instal·lacions d'energies renovables tèrmiques en els sectors industrial, agropecuari, serveis i/o altres sectors de l'economia, incloent el sector residencial.

b) Programa d'incentius 2: Realització d'instal·lacions d'energies renovables tèrmiques en edificis no residencials, establiments i infraestructures del sector públic.


Tipus:
DOGC
Publicació:
Agost de 2022

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari