25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei de Documentacio Tècnica > Novetats Legislatives > Regulació de l'ecodisseny en els transformadors de potència - Entrada en vigor del Reglament europ...


Serveis per a col·legiats

[+] Cercar publicacions

Novetats Legislatives

Legislació

Regulació de l'ecodisseny en els transformadors de potència - Entrada en vigor del Reglament europeu 548/2014

Resum de la publicació

Amb la Directiva d'Ecodisseny ErP o Directiva 2009/125 / CE, transposada a la legislació espanyola mitjançant el Reial decret 187/2011, es va instaurar a la Unió Europea un marc per a l'establiment de requisits obligatoris d'ecodisseny que apliquen als Productes relacionats amb l'Energia (ErP).

Dins dels productes denominats ErP es troben tant aquells productes que utilitzen l'energia directament (p.ex. motors, electrodomèstics, calderes, lluminàries, etc.), com aquells que influeixen indirectament en el seu consum (p.ex. aixetes, dutxes, finestres, aïllaments, transformadors, etc.).


 

Sumari

La Directiva d'Ecodisseny ErP i el Reial decret 187/2011 no estableixen obligacions directes per als fabricants. Els requisits d'ecodisseny aplicables a cada categoria de producte es fixen mitjançant l'adopció de reglaments. El compliment dels reglaments està vinculat al marcatge CE del producte, el qual és imprescindible per poder comercialitzar o posar en servei un producte en el mercat de la Unió Europea.

En data 22.5.2014 la Comissió Europea (CE) va publicar el Reglament 548/2014 pel qual es desenvolupa la Directiva 2009/125 / CE del Parlament i del Consell Europeus, per la qual els transformadors elèctrics de nova instal•lació han de complir uns requisits mínims d'eficiència energètica a partir de l’1 de juliol de 2015.

Consulteu el Reglament 548/2014 en aquest enllaç.


Tipus:
DOUE
Publicació:
Juliol de 2015

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial