25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Schneider Electric

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei de Documentacio Tècnica > Novetats Legislatives > Publicada al DOUE la Directiva 2009/125/CE sobre els requisits de disseny ecològic aplicables als a...


Serveis per a col·legiats

[+] Cercar publicacions

Novetats Legislatives

Legislació

Publicada al DOUE la Directiva 2009/125/CE sobre els requisits de disseny ecològic aplicables als aparells de calefacció i als calefactors combinats

Resum de la publicació

A partir del 26 de setembre entrarà en vigor el Reglament UE 813/2013 de la Comissió pel que es desenvolupa la Directiva del Parlament Europeu i del Consell.

Sumari

Obligatori en tots els seus elements i directament aplicable en cada Estat membre, aquesta nova directiva deroga la 92/42/CEE del Consell de 21 de maig de 1992 relativa als requisits de rendiment per a les calderes noves d’aigua calenta alimentades amb combustibles líquids o gasosos, excepte el seu article 7, apartat 2, el seu article 8 i els seus annexes III a V, sense perjudici de les obligacions dels Estats membres en el que respecte a la transposició, a la legislació nacional i a l’aplicació de l’anomenada Directiva fins que es comencin a aplicar els requisits de disseny ecològic estipulats en l’annex II del present Reglament.


Disposicions transitòries:

1. Fins el 26 de setembre de 2015 els Estats membres podran permetre la comercialització o posada en funcionament de calefactors conformes amb les disposicions nacionals vigents en el moment de l’adopció del present Reglament pel que fa a l’eficiència energètica estacional de calefacció d’espais, l’eficiència energètica de l’escalfament de l’aigua i el nivell de potència acústica.

2. Fins el 26 de setembre de 2018, els Estats membres podran autoritzar la comercialització o posada en servei de calefactors que s’ajustin a la normativa nacional vigent en el moment d’adoptar-se el present Reglament en relació amb les emissions d’òxids de nitrogen.


Tipus:
DOUE

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial