Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei de Documentacio Tècnica > Novetats Legislatives > Ordenança procediments intervenció municipal en les obres


Serveis per a col·legiats

[+] Cercar publicacions

Novetats Legislatives

Legislació

Ordenança procediments intervenció municipal en les obres

Resum de la publicació

Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 25 de març de 2011 es publica l'Ordenança reguladora dels Procediments d’Intervenció Municipal en les Obres de l'Ajuntament de Barcelona. Afecta les sol·licituds de llicències urbanístiques que s'hauran de tramitar per via telemàtica amb l'informe d'idoneïtat tècnica favorable des dels Col·legis Professionals a l'Ajuntament de Barcelona.

Notes importants:

1. L’ordenança entra en vigor l’1 d’octubre de 2011, llevat el règim de col·laboració per a la verificació i el control, previst a la secció segona del capítol primer, i, en conseqüència, les referències a les funcions de les entitats col·laboradores dels articles 27.3.g) i 4, 45, 66.2 i 3), la vigència dels quals queda supeditada a l’aprovació de la normativa sectorial a què fa referència l’article 91 de la Llei de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

2. L’entrada en vigor de la secció segona del capítol primer i les funcions de les entitats col·laboradores dels articles 27.3.g) i 4, 45, 66.2 i 3) es produirà en la mateixa data en què entri en vigor la normativa sectorial esmentada en l’apartat precedent".


Tipus:
BOPB

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari