Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Avantatges per a enginyers projectistes


Serveis per a col·legiats

Avantatges per a enginyers projectistes

Podeu beneficiar-vos de descomptes en els serveis i/o productes que us ofereixen, com a col·legiats, les següents entitats:

ENDESA

  • Gràcies al conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Endesa, els col·legiats gaudeixen d’un canal específic per a consultes puntuals relacionades amb problemes o assessorament sobre subministrament per les instal·lacions projectades (casos singulars que no es puguin solucionar pels canals habituals establerts per Endesa).

    Aquells col·legiats que ho desitgin, poden posar-se amb contacte amb ENDESA a través del Servei d’Orientació Tècnica del Col·legi (SOT) i formular les seves consultes indicant el seu numero de col·legiat, l’adreça de la instal·lació i la consulta plantejada.

GAS NATURAL

  • Dins el conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Gas Natural, aquesta entitat posa a disposició dels col· legiats una eina de gran utilitat per a aquells tècnics que hagin de projectar o dirigir una nova instal·lació receptora de gas combustible o bé que hagin de fer reformes en alguna d’existent.

    Aquesta eina consisteix en una llista de gestors, ordenada per municipis i per models de consum (domèstic o gran consum), que permetrà al tècnic poder tenir un canal de comunicació ràpida i directa (via telèfon o correu electrònic) amb el gestor associat a la zona on es trobi la seva instal·lació. D’aquesta manera podrà plantejar possibles dubtes associats al disseny o a la implementació de la instal·lació. 

    Podreu trobar aquesta llista al següent enllaç de l’àrea privada del Col·legi, sota l’apartat “Instal·lacions de gasos combustibles”.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV