Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Avantatges per a enginyers projectistes


Serveis per a col·legiats

Avantatges per a enginyers projectistes

Podeu beneficiar-vos de descomptes en els serveis i/o productes que us ofereixen, com a col·legiats, les següents entitats:
 

ITeC

 • ENGINYERS BCN signa un conveni amb l'ITeC i ofereix als seus col·legiats l'accés al programa TCQ EXPRÉS, una versió reduïda i de preu avantatjós del Mòdul de pressupostos i condicions tècniques i del Mòdul d’estudis de seguretat i salut de l’aplicació informàtica TCQ2000.

  Amb un ús determinat d’hores de funcionament, el TCQ EXPRÉS de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) incorpora també una selecció del banc de preus i plecs de condicions tècniques del BEDEC (banc estructurat de dades d’elements constructius).

  Compatible amb tots els mòduls de TCQ2000, es composa d’unes característiques específiques:

  • El nombre màxim de línies de pressupost per projecte és de 200.
  • Admet un màxim de 20 capítols i subcapítols estructurats fins a 3 nivells de profunditat.
  • L’import màxim del pressupost PEM és de 900.000 €.
  • Cada usuari només podrà disposar d’una sola llicència que prèviament haurà d’activar.
  • Les hores de funcionament gratuït anuals seran de 300, a comptar a partir de l’1 de gener de cada any. En cas que s’esgotin les hores l’usuari podrà comprar a l’ITeC un primer paquet de 150 hores per un import de 150 €, si aquest paquet s’esgotés hi ha la possibilitat de comprar una llicència sense límit d’hores però amb caducitat a 31 de desembre, també per 150.
  • En el moment de l’alta s’abonaran 30 € + IVA.
  • El manteniment anual serà de 25 € + IVA, que es facturaran en el mes de gener de l’any següent al de la compra, i que garanteix l’assitència telefònica i l’actualització del programa.


  Per adquirir el programa TCQ EXPRÉS, cal posar-se en contacte amb el Servei de Visats del Col·legi.

ENDESA

 • Gràcies al conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Endesa, els col·legiats gaudeixen d’un canal específic per a consultes puntuals relacionades amb problemes o assessorament sobre subministrament per les instal·lacions projectades (casos singulars que no es puguin solucionar pels canals habituals establerts per Endesa).

  Aquells col·legiats que ho desitgin, poden posar-se amb contacte amb ENDESA a través del Servei d’Orientació Tècnica del Col·legi (SOT) i formular les seves consultes indicant el seu numero de col·legiat, l’adreça de la instal·lació i la consulta plantejada.

GAS NATURAL

 • Dins el conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Gas Natural, aquesta entitat posa a disposició dels col· legiats una eina de gran utilitat per a aquells tècnics que hagin de projectar o dirigir una nova instal·lació receptora de gas combustible o bé que hagin de fer reformes en alguna d’existent.

  Aquesta eina consisteix en una llista de gestors, ordenada per municipis i per models de consum (domèstic o gran consum), que permetrà al tècnic poder tenir un canal de comunicació ràpida i directa (via telèfon o correu electrònic) amb el gestor associat a la zona on es trobi la seva instal·lació. D’aquesta manera podrà plantejar possibles dubtes associats al disseny o a la implementació de la instal·lació. 

  Podreu trobar aquesta llista al següent enllaç de l’àrea privada del Col·legi, sota l’apartat “Instal·lacions de gasos combustibles”.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'