Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació


Serveis per a col·legiats

La professió avança cada dia més de pressa. Des del Departament de Formació en som coneixedors i no ens aturem, et volem mantenir al dia.

Desenvolupa't com a professional amb algun dels màsters i postgraus que el Col·legi posa a la teva disposició:

 Postgrau d'Enginyer de Seguretat en risc químic

Aquest Postgrau permet l'especialització en matèria de risc químic associada a l'emmagatzematge de productes químics i assimilar els conceptes de les disposicions legals aplicables sobre la classificació, etiquetatge, emmagatzematge i gestió de la prevenció d'accidents, relacionats amb els productes o substàncies prestant especial atenció a la nova normativa APQ i la seva relació amb altres normatives com ATEX, incendis, accidents greus, etc.

 Del 3 d'octubre de 2022 al 3 de maig de 2023

 Es pot seguir per videoconferència i s'inclouran sis sessions pràctiques presencials.

 Sobre la classificació, etiquetatge, emmagatzematge i prevenció d'accidents de productes químics.

 Inscripció


 

 Postgrau en implantació i gestió de la indústria 4.0

Proporcionar una visió global i pràctica, aterrada a la realitat de l'empresa, de tot allò que envolta la transformació digital de les empreses i les noves tecnologies de la Industria 4.0: impacte en les formes de treballar, en els productes i serveis, en els models de negoci.

Identificar les necessitats bàsiques de la empresa, conèixer les possibilitats de la digitalització i les eines associades. Aportar una visió del potencial que aporten les dades en la gestió de l'empresa, tant en la presa de decisions estratègiques, com en la gestió diària.

Preparar l'empresa i els seus treballadors per al canvi que comporta la transformació digital.

 Pendent de planificació.

 /  Es pot seguir per videoconferència o des de la seu col·legial.

 Per millorar el manteniment, processos, productivitat i eficiència energètica d'una fàbrica.

 Postgrau de Legalització d'Activitats

En aquest Postgrau es donarà una visió general de la normativa que afecta les activitats i més concretament sobre la legalització, la tramitació i els requeriments necessaris per a posar-les en marxa. També es tracten temes nous com el BIM o l'administració electrònica i d'altres de col·laterals com les obres associades, les instal·lacions o altra normativa que pot afectar com temes sanitaris, de salut laboral o Protecció Civil.

 Del 10 de gener de 2022 al 19 de març de 2023.

 En línia.

 Sobre la normativa que envolta la legalització, tramitació i requeriments necessaris de les activitats.

 Inscripció


 

 Postgrau de Gestió Energètica Eficient

En aquest Postgrau es farà un repàs de les estratègies i eines per poder assolir objectius dins el marc de gestió energètica eficient. La Unió Europea ha fixat uns objectius a complir dins els compromisos contra el canvi climàtic i política energètica. Aquest Postgrau pretén dotar de continguts, eines i estratègies pel compliment d'aquestes, parlant des del mercat elèctric fins a les energies renovables i passant per temes d'autoconsum. 

 Del 27 de setembre de 2022 al 19 de juny de 2023.

 /  Es pot seguir per videoconferència o des de la seu col·legial.

 Últim mòdul del postgrau sobre els compromisos contra el canvi climàtic i la política energètica. No és requisit indispensable haver realitzat els tres primers mòduls.

 Inscripció


 

 Postgrau en Preparació d'oposicions d'enginyers tècnics i enginyers graduats en enginyeria industrial per a les administracions públiques (Generalitat i Ajuntaments Àrea metropolitana de Barcelona)

El primer mòdul del Postgrau, està orientat a que els opositors puguin disposar desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d'Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya, segons RESOLUCIÓ GAP/4235/2006, de 14 de desembre, per la qual s'aprova i es fa pública la part específica dels temaris de les proves selectives per a l'accés al cos de diplomatura de la Generalitat, enginyers tècnics industrials; per a que posteriorment els alumnes poguessin estudiar-lo.

 De l'1 d'octubre de 2022 al 31 de març de 2023.

 En línia.

 Orientat al desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d'Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya.

 Inscripció

 Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d'Instal·lacions

Amb aquest màster podràs adquirir els coneixements necessaris per a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals en matèria de seguretat industrial per a mantenir les instal·lacions concordes amb la normativa vigent en les organitzacions.

 Del 3 d'octubre de 2022 al 15 de maig de 2024.

 /  Es pot seguir per videoconferència o des de la seu col·legial.

 InscripcióInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV