25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació


Serveis per a col·legiats

Cursos disponibles durant tot l'any, tria el vulguis i comença a formar-te al teu ritme!

 

 Anglès en línia - Cyberteachers Classic

Aprèn, millora i potència el teu nivell d'anglès amb formacions adaptades a les teves necessitats, amb pràctiques regulars de l'idioma, pràctiques centrades en necessitats específiques i les eines d'ajuda multi usos sempre disponibles.
 

 Anglès en línia - Cyberteachers Live

Aprèn, millora i potència el teu nivell d'anglès amb formacions adaptades a les teves necessitats, amb pràctiques regulars de l'idioma, pràctiques centrades en necessitats específiques i les eines d'ajuda multi usos sempre disponibles. A més, treu profit dels Live Xat públic i Privat i de les Aules Virtuals.
 

 Sessions de Coaching Individual. Growth Kit Business

El Coaching és un procés personalitzat i confidencial que a través de l'ús de diferents eines eleva la consciència, ajuda a pensar diferent, genera un compromís ferm amb els propis objectius i potència l'autoconfiança.
 

 Microsoft Excel 2016

Aprèn les possibilitats d'aquest full de càlcul: utilitza fórmules i funcions, crea i modifica gràfics, converteix, ordena, filtra i administra llistes, insereix i modifica il·lustracions, treballa amb taules i usa formats i estils condicionals.

Aquest curs prepara per a l'examen oficial del fabricant Microsoft Office Specialist (77-727).
 

 Microsoft Excel expert 2016

Aprèn les possibilitats avançades d'aquest full de càlcul: crea, administra i distribueix fulls de càlcul professionals per a diverses finalitats i situacions especialitzades i personalitza l'entorn de treball segons les necessitats del projecte amb l'objectiu de millorar la productivitat.

Aquest curs prepara per a la competència C6 de la certificació ACTIC de la Generalitat de Catalunya (tractament de la informació numèrica).
 

 Competències TIC (Certificat ACTIC - Generalitat de Catalunya)

El nostre objectiu és preparar als estudiants per a l'obtenció d'aquesta certificació.
Les persones que superin satisfactòriament la prova oficial tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat de Catalunya, i que els acreditarà un determinat nivell de competències TIC (bàsic o mitjà) davant de qualsevol empresa o administració pública.
 

 Microsoft Word 2016

Aprèn les possibilitats d'aquest processador de textos: fes ús del format de text i paràgrafs, manipula el text, distribueix documents, utilitza taules, treballa amb il·lustracions i amb referències.

Aquest curs prepara per a l'examen oficial del fabricant Microsoft Office Specialist (77-725).
 

 Microsoft Word expert 2016

Aprèn les possibilitats d'aquest processador de textos: utilitza elements avançats de disseny, administra documents, utilitza eines de productivitat i treballa amb referències avançades.

Aquest curs prepara per a l'examen oficial del fabricant Microsoft Office Specialist (77-726) i per a la competència C4 del certificat oficial ACTIC de la Generalitat de Catalunya (tractament de la informació escrita).

 Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial