Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Any de l'Enginyeria al sector sanitari. Seguretat i eficiència energètica


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesAltres Temàtiques Tècniques

Any de l'Enginyeria al sector sanitari. Seguretat i eficiència energètica

Presencial i per videostreaming

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  ENGINYERS BCN dedica aquest any 2022 a l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari, amb l'estreta relació organitzativa d'altres institucions representatives de la sanitat i amb l'objectiu de recollir i analitzar el conjunt de tècniques més innovadores que l'enginyeria pot aportar per garantir el compliment legal, preservar el seu estat en condicions òptimes d'ús, reparar quan sigui necessari i possible; i, en general, dotar d'eines de treball al sector sanitari per millorar les instal·lacions i els equipaments. 

   

  L'objectiu és interactuar entre els diferents agents implicats en el sector dels centres sanitaris per exposar i debatre les necessitats, tendències, reptes i oportunitats més imminents en què l'enginyer pot intervenir i les perspectives i novetats que ja s'hi estan aportant. L'experiència de la COVID-19 ens ha fet veure que la construcció dels nous centres sanitaris ha de  contemplar espais més diàfans i el màxim polivalents possibles. Catalunya té més de 7.500 empreses al sector de l'enginyeria que han estat vitals a la intensa lluita contra la COVID-19. 

   

  En resum, argumentar les capacitats dels nostres enginyers de forma que accelerin l'especialització i aportació de millores tecnològiques al sector sanitari, que permetin una ràpida transformació i adaptació, davant futures pandèmies o noves malalties emergents. 

 • Programa:

  En el marc de l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari, ENGINYERS BCN presenta el tercer tema troncal, des de la perspectiva de seguretat (electricitat, gasos medicinals, higiene ambiental i control de l'aigua) i de l'eficiència energètica (energies renovables, estalvi energètic),  amb el següent programa: 

   

  9-9.10 h. Presentació a càrrec de Joaquin Teruel, Coordinador de l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari d'ENGINYERS BCN. Enginyer Tècnic Industrial, Director d’Àrea d’Equipaments i Innovació de la Mútua Asepeyo.

   

  9.10-9.35 h. Ponència d'expert de mèrit - Tendències en seguretat, a càrrec de Joan Jiménez, Responsable de Comptes Estratègics, Sector edificis-Catalunya de Schneider Electric, S.A 


  9.35-10.35 Casos d'estudi – Seguretat.

   

  Presentació i moderació a càrrec de Rubén Moragues, Director de Serveis Generals, Responsable de les àrees: Gestió i manteniment de les infraestructures, Tecnologia mèdica, Bugaderia-Neteja-residus, Alimentació - Cuina i seguretat. Circuits de l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau.

   

  Jordi Sánchez, Arquitecte Solucions de Schneider Electric, S.A.

  Alberto Castella, Director Comercial de Vertiv Spain, S.A.

  Alvaro José González, Gerent de Control de Plagas y Legionela, S.L.

   

  10.35-10.50 h. Torn de preguntes 


  10.50-11.15 h. Ponència d'expert de mèrit -Tendències en eficiència energètica, a càrrec de Joaquin Teruel, Coordinador de l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari d'ENGINYERS BCN. Enginyer Tècnic Industrial, Director d’Àrea d’Equipaments i Innovació de la Mútua Asepeyo.

   


  11:15 a 12:15 Casos d'estudi – Eficiència energètica.  

   

  Presentació i moderació a càrrec de Jordi Pujol, Membre de la Subcomissió Enginyeria Biomèdica d'ENGINYERS BCN. Enginyer tècnic industrial, especialitat química i PDD per l'IESE Business School. Director per Espanya de l’empresa Roche Lab-Diagnostics en el període 1986-2010 i  membre del Operating Committee i del Portfolio Board de Roche Diagnòstics Internacional. President de la Comissió d'Innovació de FENIN 2009-2016 i membre de vàries Juntes directives entre els anys 1992 i 2010.

   

  Felipe Morales, Responsable de Projectes d'AECAGROUP / Antoni Zoroa, Responsable Comercial d'AECAGROUP. 

  Pablo Espiñeira, Gestor i docent acadèmic d'Eurofred, S.A. 

  Abel de Mingo, Responsable del Segment Hospitalitat de Simon, S.A. 

   

   

  12.15-12.30 h. Torn de preguntes


  12.30 a 12.40 h. Cloenda de l'acte a càrrec de Representant del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN).  


  12.40h. Refrigeri i networking. 

 • Dates i horaris:

  15 de juny de 2022
  De 9 a 12.40 h.

 • Durada:

  3,5 hores

 • Lloc:

  Sala d'actes del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 3 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   
  En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Maig 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari