Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Case Study: El repte de la Globalització; La climatització amb sostres tèrmics. Beneficis - Case ...


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesInstal·lacions i Construcció

Case Study: El repte de la Globalització; La climatització amb sostres tèrmics. Beneficis - Case Study: El reto de la Globalización; La climatización con techos térmicos. Beneficios

Presencial i per videostreaming. 

Presencial y por videostreaming.

Informació de l'activitat

 • Programa:

  El programa desenvoluparà els aspectes relacionats amb la Tecnologia Radiant, aplicada als edificis residencials i no residencials. 4EClima, empresa que ha desenvolupat i patentat un sistema de sostre tèrmic, exposarà quins són els reptes presents i futurs de la climatització i com s’afronten mitjançant l’ús de la tecnologia radiant, a través dels sostres tèrmics.

   

  Punt de vista tècnic

   

  El trinomi, Salut- Tecnologia – Climatització, aspecte clau en la conjuntura actual i futura. S’explicaran els conceptes principals i necessaris, a l'hora de dissenyar una instal·lació amb sostre tèrmic.

   

  • Conjuntura actual. La Salut, vector principal i crític a tenir en compte en el disseny d’una instal·lació de climatització
  • Normativa d’aplicació
  • Com funcionen els sostres tèrmics
  • Requisits d’un sistema de sostre tèrmic

   

  Punt de Vista pràctic

   

  S'explicaran els passos bàsics i necessaris a l'hora de dissenyar i calcular una instal·lació de sostre tèrmic així com l’anàlisi de costos.

   

  • Disseny i càlcul
  • Anàlisi econòmic financer
  • Procés de muntatge i manteniment

   

  Casos Pràctics

   

  S’explicaran 3 casos en els que s’ha implementat el sostre tèrmic, explicats en primera persona per representants d’enginyeries i de la propietat, en edificis amb usos i activitats diferents.

   

  Robinson Club Jandia Playa. Hotel de 5* GL a Fuerteventura. Certificació DGNB Platinum. Presenta Pere Iturbide, enginyer industrial de 2pir Ingenieros

   

  Edifici Francesc Macià 10 (FM10) . Edifici residencial a Barcelona. Presenta Gonzalo Álvarez, arquitecte i director de desenvolupament de Squircle Properties.

   

  Nou hospital de Viladecans. Ampliació i Reforma de l’hospital de Viladecans. Presenta Enrique Tarraga, director d’enginyeria de 4EClima.

   

   

   

   

   

   

   

   

  El programa desarrollará los aspectos relacionados con la Tecnología Radiante, aplicada en los edificios residenciales y no residenciales. *4EClima, empresa que ha desarrollado y patentado un sistema de techo térmico, expondrá cuáles son los retos presentes y futuros de la climatización y como se afrontan mediante el uso de la tecnología radiante, a través de los techos térmicos.

   


  Punto de vista técnico

   


  El trinomio, Salud- Tecnología – Climatización, aspecto clave en la cojuntura actual y futura. Se explicarán los conceptos principales y necesarios, a la vez de diseñar una instalación con techo térmico.

   

  • Cojuntura actual. La Salud, vector principal y crítico a tener en cuenta en el diseño de una instalación de climatización
  • Normativa de aplicación
  • Como funcionan los techos térmicos
  • Requisitos de un sistema de techo térmico

   


  Punto de vista práctico

   


  Se explicarán los pasos básicos y necesarios a la vez de diseñar y calcular una instalación de techo térmico así como el análisis de costes.

   

  • Diseño y cálculo
  • Análisis económico financiero
  • Proceso de montaje y mantenimiento

   


  Casos Prácticos

   


  Se explicarán 3 casos en los que se ha implementado el techo térmico, explicados en primera persona por representantes de ingenierías y de la propiedad, en edificios con usos y actividades diferentes.

   

  Robinson Club Jandia Playa. Hotel de 5* GL en Fuerteventura. Certificación DGNB Platinum. Presenta Pere Iturbide, ingeniero industrial de 2pir Ingenieros

   

  Edificio Francesc Macià 10 (FM10) . Edificio residencial en Barcelona. Presenta Gonzalo Álvarez, arquitecto y director de desarrollo de Squircle Properties.

   

  Nuevo hospital de Viladecans. Ampliación y Reforma del hospital de Viladecans. Presenta Enrique Tarraga, director de ingeniería de 4EClima.

   

 • Impartit per:

  Enrique Tarraga. Director d’enginyeria de 4EClima i investigador principal del sistema. Enginyer Industrial i membre associat a ASHRAE.

   

  Jaume Cortinas. Director General de 4EClima. Enginyer i MBA internacional per la Salle i el Manhattan College (NYC)

 • Dates i horaris:

  17 de març de 2022
  De 18.30 a 20 h

 • Durada:

  1,5 hores

 • Lloc:

  Sala d'actes del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   
  En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

   

   

   

   

   

   

   

  En el caso de seguir la actividad por videostreaming, antes del inicio de la actividad, si tenéis cualquier incidencia de conexión podéis contactar con nuestros técnicos y os podrán atender. Llamad al 934961420 o enviad un correo a incidencia.tic@ebcn.cat.

   

  Si no podéis asistir os agradeceremos que anuléis vuestra inscripción a partir de este enlace o que lo comuniquéis al Departamento de Formación (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Colegio es reserva el derecho de modificar horarios, fechas, contenidos y/o profesorado de las conferencias programadas. También es reserva el derecho de anular o aplazar la conferencia si considera insuficiente el nombre de inscritos.

   

  Las plazas son limitadas y se asignan por orden de inscripción.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Gener 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari