Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Digitalització dimensional com a eina de millora de la qualitat i augment de la productivitat en pr...


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesActivitats i SeguretatSoftware i TecnologiesAltres Temàtiques Tècniques

Digitalització dimensional com a eina de millora de la qualitat i augment de la productivitat en processos de desenvolupament i fabricació industrial

Tecnojornada

El videostreaming requereix inscripció prèvia.

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  El desenvolupament i fabricació dels productes requereixen un procés estable, fiable i amb la qualitat suficient per poder assolir els requeriments establerts però també per a que el procés sigui rendible i suficientment productiu.

   

  Fins fa poc, la qualitat dimensional era determinada per una mesura de la peça al final del procés, quan ja no es podia aplicar cap correcció, i s’obtenia una informació amb dades limitades que no permetien fer una avaluació de les accions correctives necessàries.

   

  Mitjançant les tecnologies portàtils de mesura per digitalitzat sense contacte, es fa una digitalització completa de la peça en qualsevol part del procés de fabricació que sigui necessari, però obtenir una informació a qualsevol moment i tenint les peces virtuals en 3D per realitzar totes les anàlisi que calguin. Fins i tot es poden combinar diferents peces per veure el seu muntatge abans que les peces físiques estiguin juntes.

   

  A la Tecnojornada es presentarà com a exemple el sistema Hexagon Absolute Arm que permet la mesura per digitalitzat làser de tot tipus de peces de forma ràpida, fàcil però amb un núvol de punts de molta qualitat, que permet realitzar una anàlisi completa de tot tipus de peces. Amb aquesta anàlisi, es poden prendre decisions per millorar el producte o el procés que incideixen directament en la productivitat i en la qualitat.

   

  A la jornada es mostrarà tant el procés de digitalitzat de la peça, com les eines de software d’anàlisi posterior, per poder extreure tota la informació i realitzar els informes corresponents per als diferents implicats en el procés. També s’ampliarà el conjunt de tecnologies de mesura per digitalitzat mitjançant vídeos explicatius, mostrant sistemes de mesura automàtics integrats en línies de producció per realitzar un ajust continu del procés.

   

 • Programa:

  18:30h              Presentació Hexagon Manufacturing Intelligence

  18:45h              Introducció als sistemes de mesura per digitalitzat

  19:15h              Digitalització amb sistema Hexagon Absolute Arm RS5

  19:30h              Anàlisi de peces virtuals a través del software de metrologia

  20:00h              Altres tecnologies de mesura per digitalitzat

  20:15h              Preguntes

 • Impartit per:

  Jordi Planell, Director Comercial d’Hexagon Manufacturing Intelligence per Espanya i Portugal. Enginyer en Topografia per la UPC. Experiència de 19 anys en sistemes de metrologia industrial.

  Javier Fernández, Tècnic de sistemes de mesura portables. Expert en sistemes de digitalitzat. Experiència de 3 anys en sistemes de mesura portàtil.

   

 • Dates i horaris:

  27 de febrer de 2019, a les 18.30 h.

 • Lloc:

  Sala d'actes del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 • S'emet per videostreaming:

  Aquest servei ofereix la possibilitat de seguir les conferències des de dispositiu tant fix com mòbil. Per veure el videostreaming cal inscripció prèvia.

   

  Inscripcions: col·legiats / no col·legiats.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Abril 2020 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30   

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2020 Any de la Seguretat Industrial