Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Programació d’APP’s per Android amb appinventor (En línia)


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosSoftware i Tecnologies

Programació d’APP’s per Android amb appinventor (En línia)

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  L’objectiu d’aquest curs és entendre com funciona l’entorn del programa AppInventor.
   

  Veurem com es programa, iniciant per revisar els conceptes bàsics de programació i acabar el curs amb una app pròpia funcional instal·lada en el propi telèfon mòbil.

 • Destinataris:

  Aquest curs està dirigit a tots els interessats, en voler aprendre a fer aplicacions per mòbil amb el programa AppInventor, un sistema per fer apps per androïd.
   

  Es necessari tenir coneixements bàsics de informàtica a nivell d’usuari, navegació web i d’ofimàtica bàsica.
  Es recomanable tenir coneixements bàsics del tractament d’imatges.

  No són necessaris coneixements previs de programació.
   

  Si sou majors de 40 anys en situació d'atur o de llarga durada, existeix la possibilitat de subvencionar aquest curs (vegeu més detalls a l'apartat observacions).

 • Programa:

  • Saber treballar en l'entorn AppInventor.
  • Practicar els conceptes bàsics de programació aplicats a AppInventor: Tractament de variables, programació de control (bucles i condicionals), interacció amb l'entorn (sensors, operadors i variables).
  • Desenvolupar un petit programa complert fet amb AppInventor i fer-lo funcionar en un mòbil.
    

  Requeriments mínims del maquinari per poder realitzar el curs:

  Ordinador i sistema operatiu:
  - Macintosh (amb processador Intel): Mac OS X 10.5, 10.6
  - Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 10
  - GNU / Linux: Ubuntu 8 +, 5 + Debian

  Telèfon: qualsevol Android, o be de forma nativa, o be instal·lant un controlador aportat pel fabricant. Cal que el telèfon tingui una tarja SD. Alternativament, es pot fer servir un emulador d’Android per PC o MAC per tal de simular el telèfon a l’ordinador.

  Programari: És gratuït i la primera pràctica consistirà en la creació d’un compte a l’entorn i la utilització del programa.

 • Impartit per:

  Eric Rivera, Analista en desenvolupament d’aplicacions i simuladors empresarials. Consultor i Soci fundador de IsWolk Technologies. President d’Edutecnic, associació per la recerca i difusió de tècniques educatives.

 • Dates i horaris:

  del 9 d’abril al 20 de maig de 2018 **
  En línia

 • Durada:

  18 hores repartides en 6 setmanes*

 • Lloc:

  En línia

 • Drets d'inscripció:

  Preu col·legiats: 183.00 €

  Preu precol·legiats: 183.00 €

  Preu no col·legiats: 257.00 €

 • Observacions:

  *La durada del curs es considera, les hores que un alumne, en promig, ha de dedicar del seu temps per assolir els objectius i coneixements del curs. Evidentment existiran alumnes què els hi calgui dedicar més temps i d'altres en què amb menor dedicació tindran suficient.

  **Les dates de lcurs es refereixen a la data d'inici i l'últim dia de què disposa l'alumne per a ser tutoritzat pel/s professor/s. Això vol dir que, durant aquest període de temps, l'alumne pot contactar amb el seu professor per  fer consultes, demanar aclariments, plantejar dubtes, suggeriemtns, exemples o exercicis, etc., de manera que s'adapti el seu nivell d'aprenentage al nivell que vagi assolint i sempre en el marc del programa del curs.

  Formació bonificada
  El Col·legi s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament als col·legiats i als no col·legiats la bonificació de cursos de formació que organitza.
   

  Aquest curs, pot ser bonificat per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Per conèixer els passos a seguir, consulteu l’apartat Formació bonificada (Per sol·licitar la bonificació, cal realitzar prèviament la inscripció al curs). Recordeu que, per a poder obtenir la bonificació, les gestions cal fer-les, com a mínim, 10 dies hàbils abans de l’inici del curs. Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea de Formació d’ENGINYERS BCN.
   

  IMPORTANT:
  Per obtenir la bonificació, la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo estableix com a condició la realització del curs per part del treballador: això implica, en el cas dels cursos presencials, una assistència mínima del 75% a les classes, i en el cas dels cursos en línia, cal obtenir una assistència/participació mínima del 75% que es calcula en base a:
  - El nombre de connexions realitzades a l’aula virtual.
  - La participació en els fòrums i debats proposats pel tutor (en el cas d'haver-hi).
  - Realització de les activitat/exercicis proposats pel tutor (en el cas d'haver-hi).
   

  Formació subvencionada majors 40 anys en situació d’atur
  El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), majors de 40 anys i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.
   

  Cal posar-se en contacte amb el departament d’Ocupació i Promoció Professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.
   

  *Així mateix, si no ho han posat en coneixement del col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

  Assistència
  L’organització informa que les faltes d’assistència per part de l'alumnat en cap cas podran ser recuperables.
   

  Formes i terminis de pagament dels cursos
  L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:
  - Per mitjà del web amb targeta de crèdit o dèbit.
  - Per transferència bancària al núm. d’IBAN del Banc de Sabadell ES80 0081.7011.1300.0193.0699 (Cal enviar comprovant indicant nom del curs i del participant a inscripcions@ebcn.cat).
  - A la seu del Col·legi, amb targeta de crèdit o dèbit.
   

  L’import del curs s’haurà de fer efectiu, com a mínim, 10 dies hàbils abans de la data d’inici. El no fer-ho pot comportar l’anul·lació de la inscripció i la pèrdua de la plaça reservada.
   

  Anul·lacions
  Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar a l’Àrea de Formació (inscripcions@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20).
   

  Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.
   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.
   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Febrer 2020 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2020 Any de la Seguretat Industrial