Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Jornada tècnica sobre seguretat en castells inflables


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesActivitats i Seguretat

Jornada tècnica sobre seguretat en castells inflables

Presencial i videostreaming  

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Asociación Española de Juegos Hinchables i Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN)

 • Objectius:

  Quan treballem amb castells inflables per nens, s'assumeix la responsabilitat de les seves vides. En aquesta jornada tècnica, coneixerem la normativa, garantir i contractar la seguretat i fomentar la professionalitat.

   

 • Destinataris:

  Enginyers Tècnics Municipals, enginyers i responsables d’empreses d’instal·lació d'inflables, tècnics contractants d'activitats amb jocs inflables i policies. 

 • Programa:

  - Mesures de seguretat en la fabricació de inflables.
  - Muntatge segur de castells inflables.

  - Certificació de muntatge d'inflables. 

   

 • Impartit per:

  Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN i Eduardo Méndez, Delegat de l'Asociación Española de Juegos Hinchables a Catalunya. 

   

  Gregorio Calero, Enginyer Tècnic Industrial, amb 42 anys d'experiència professional. Des de 2014 col·labora amb Dieser Sport i Ocio, S.L. empresa fabricant puntera en el mercat europeu d'equips de joc inflables, supervisant els dissenys, establint procediments de fabricació i control, confeccionant manuals, assessorant clients, professionals i tècnics, revisant equips i muntatges. 

   

  Eduardo Mira, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i especialista en Enginyeria d'Events per projectes d'instal·lacions temporals. Acreditat per Organismo Internacional de Inspectores de Hinchables (RPII) i PIPA des de 2019. Gerent de Boreas Consultoria, S.L. empresa especialitzada en la realització de projectes, revisió i inspecció de tot tipus d'inflables: castells inflables, tobogans, parcs d'atraccions, mega parcs, carpes, escenaris, llits inflables, parcs de boles i resta d'instal·lacions eventuals.

   

  Ferdinand Oyen, Especialista en normativa europea d'inflables. Membre del grup CEN/TC 136/TC, WG9 de la Comunitat Europea. 

   

 • Dates i horaris:

  19 de maig de 2022
  De 9.30 a 13.30 h.

 • Durada:

  4 hores

 • Lloc:

  Sala d'actes del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   
  En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

   

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 • S'emet per videostreaming :

  Aquest servei dona la possibilitat de seguir en directe les diverses activitats programades pel Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Maig 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari