Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Compra pública i competència. Com detectar i prevenir conductes col·lusòries. Avinença il·líc...


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió Productiva i Empresarial

Compra pública i competència. Com detectar i prevenir conductes col·lusòries. Avinença il·lícita entre parts, en una contractació de concursos públics o privats en perjudici d'un tercer

Presencial i per videoconferència

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  Respectar les normes de competència en el marc de la compra pública és una prioritat. I ho és desde diferents perspectives.

   

  D'una banda, la col·lusió entre empreses perjudica a les Administracions Públiques que promouen les licitacions públiques, doncs, els acords anticompetitius sempre provoquen sobrecostos, és a dir, l'Administració s'aprovisona de manera no eficient, fet que repercuteix negativament en els pressupostos públics.

   

  D'altra banda, els acords anticompetitius també perjudiquen a les empreses que competeixen de manera lleial i respectuosa, doncs, les empreses que col·ludeixen s'ajuden entre elles, tot perjudicant il·líctament a les que compleixen la normativa i competeixen en base als seus mèrits empresarials.

   

  Per tot això, és essencial que tant les empreses lictadores com els propis òrgans de contractació (i) sàpiguen detectar quan es trobem davant de comportaments injustificadament restrictius de la competència i (ii) siguin coneixedors dels instruments que l'ordenament jurídic posa a la seva disposició per a reaccionar front els mateixos així com de les conseqüències d'aquests actes.

   

  Durant aquesta sessió s'oferiran protocols d'actuació a fi de no incórrer en cap risc en termes de competència i a fi de saber reaccionar quan creiem que estem davant d'un comportament anticompetitiu en el marc de la compra pública. 

 • Impartit per:

  Susana Grau, Cap d'Àrea d'Instrucció d'Expedients de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO)

   

 • Dates i horaris:

  9 de juny de 2022
  18 a 20 h

 • Durada:

  2 hores

 • Lloc:

  Aula 2, 3a planta del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   
  En el cas de seguir l'activitat per videoconferència, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

   

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 • Torna-la a veure :

  Aquest servei ofereix la possibilitat de tornar a veure les conferències que s'han realitzat al Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Juliol 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari