Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Case Study: PCI davant el desplegament de VE i les IRVE


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió de l'EnergiaAltres Temàtiques Tècniques

Case Study: PCI davant el desplegament de VE i les IRVE

Presencial i per videoconferència

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Comissió de Plans d'Autoprotecció i Protecció Civil, Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències, Comissió Tècnica de l'Enginyeria i Comissió d'Energia d'ENGINYERS BCN 

 • Objectius:

  El Col·legi ofereix aquest any un nou format d'activitat, anomenat CASE STUDY, amb la voluntat de detectar o preveure els reptes més imminents i aportar-ne de forma focalitzada, pràctica, didàctica i participativa, les millors solucions tecnològiques i científiques mitjançant l'anàlisi DESCRIPTIU, EXPLICATIU I EXPLORATORI de casos concrets. 

   

  En el cas que ens ocupa, el Reial decret llei 29/2021 comporta una imminent allau de VE i les seves corresponents infraestructures, amb què conviurem a les nostres llars. Bombers Barcelona presentarà la nova (revisada) fitxa 1.8 sobre mesures de prevenció a implantar en Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Electrics (IRVE)

   

  Aquest CAS D'ESTUDI, té com  a objectiu contrastar enfocaments i raonaments  dels principals agents implicats, amb un fi compartit de consens, extraient els principals riscos en l'àmbit de la PCI  i intentant confrontar-los  amb les diferents solucions de manera que els enginyers puguin prescriure en el seu assessorament i projectes, els millors criteris i mesures preventives i correctives.

 • Programa:

   

  17.30 h. Inauguració a càrrec de Representant del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN)

   

  17.35 h. Presentació i moderació del CAS D'ESTUDI a càrrec de Ricard Nogués, Vicedegà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN). S'informarà de l'enfocament d'aquest i s'introduiran casos de projecte d'un garatge comunitari subterrani amb pàrquing per a més de 23 vehicles, amb el plec de mesures PCI i protocol de manteniment. 

   

  17.40 h. Anàlisi del projecte i factors a considerar segons:

  • Reptes en la prevenció i actuació en cas d’incendi de bateries de vehicles elèctrics, a càrrec de Patrick Renau, President de Volt-Tour
  • Instal·lacions de recàrrega a càrrec de Laura Abad, eMobility Business Development de Schneider Electric.
  • Solucions de PCI a càrrec d'Enrique Chacón, Director de Subscripció i Innovació d'Instituto de Investigación sobre Vehiculos (Centro Zaragoza) 

   

  18.40 h. Torn obert de preguntes

   

  19 h. Taula rodona d'anàlisi, a càrrec de: 

  • Lluís Mendo, Sergent del cos de Bombers i Responsable de la Divisió d'Operacions en l'àmbit d'accidents de trànsit de Bombers de la Generalitat de Catalunya.
  • Victor Molinet, Cap de la Unitat Normativa i Prestacional de Bombers de Barcelona presentarà la nova (revisada) fitxa 1.8 sobre mesures de prevenció a implantar en Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Electrics (IRVE)

   

  19.30 h. Torn obert de preguntes

   

  19.40 h. Resum final de les conclusions obtingudes en Case Study a càrrec de Representant del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN)

   

  20.00 h. Cloenda de l'acte

   

 • Dates i horaris:

  4 de maig de 2022
  De 17.30 a 20.00 h.

 • Durada:

  2.5 hores

 • Lloc:

  Aula 1, 3a planta del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 3 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   
  En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 • Torna-la a veure :

  Aquest servei ofereix la possibilitat de tornar a veure les conferències que s'han realitzat al Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Maig 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari