25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Expoelèctric 2021. E-col·loquis. Revolució energètica. Dubtes i oportunitats


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió de l'EnergiaAltres Temàtiques Tècniques

Expoelèctric 2021. E-col·loquis. Revolució energètica. Dubtes i oportunitats

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Comitè organitzador

  Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya

  Ajuntament de Barcelona

  Diputació de Barcelona

  ENGINYERS BCN

  AMB

 • Destinataris:

  Dins del marc de l’Expoelèctric, tindran lloc els E-col·loquis, un conjunt de debats dirigits a la ciutadania en general que tenen com a objectiu donar a conèixer els aspectes més rellevants al voltant de la mobilitat elèctrica i sostenible, i intentar resoldre totes les consultes i dubtes dels assistents.

   

  Els E-Col·loquis tindran lloc els dies 20 i 21 de novembre, de 12.00 a 13.45 h, a l’Arc de Triomf, Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

 • Programa:

  Dissabte 20 de novembre

   

  12.00 a 13.45 h      Revolució energètica. Dubtes i oportunitats

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat eficient, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Angel López Rodríguez, Ajuntament de Barcelona - Gerència de Mobilitat

  Manel Ferri, de la Diputació de Barcelona.

  Albert Arenas, Catalana Occident

  María Colom, Directora de Política Energètica i Projectes en UNEF (Unió Espanyola Fotovoltaica.

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

   

   

  Diumenge 21 de novembre

   

  12.00 a 13.45 h      Revolució energètica. Dubtes i oportunitats

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat eficient, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Albert Basté, CEO d’Energestic, consultoria especialitzada en el sector de l’energia. President de la Comissió d’energia d’ENGINYERS BCN.

  Sílvia Valero, Responsable de projectes, Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

 • Impartit per:

  Francesc Mauri, home del temps de TV3.

  Silvia Valero, tècnica al Servei de Mobilitat Sostenible de l’AMB. S’encarrega principalment del desplegament de la xarxa pública de punts de recàrrega de l’Àrea Metropolitana. També gestiona el projecte d’innovació tecnològic en l’àmbit de recàrrega elèctrica USER-CHI finançat pels fons europeus H2020. Sempre ha estat relacionada amb la mobilitat, però en un sector més atípic. La seva experiència anterior està en la projecció, construcció i manteniment de remuntadors tant en entorn urbà com en entorn natural. Vaig estar directament treballant en el disseny i construcció del nou funicular del Tibidabo o la renovació del de Montjuic.

  Manel Ferri, Diputació de Barcelona.

  Albert Arenas, Ciències Empresarials a la UB, diplomat per Icade en gestió directiva i Màster Iese Barcelona. Director Comercial d’Assegurances Generals de Catalana Occident, amb 37 anys en el sector assegurador en diferents grups i actualment a Catalana Occidente des de l’any 2000. Amb funcions de Comercialització de productes per a particulars i empreses d’assegurances patrimonials a nivell nacional entre els que es troba el de l’Automòbil.

  María Colom, Graduada en Màrqueting i Negocis Internacionals i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Gestió Internacional de l'Empresa per CECO. Ha treballat en l'Oficina Econòmica Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Moscou, en un fons de capital de risc a Europa de l'Est, en estratègia de negoci en EDPR (EDP Renováveis), ha cofundat una start-up i actualment és Directora de Política Energètica i Projectes en UNEF (Unió Espanyola Fotovoltaica), on analitza i impulsa el desenvolupament de les energies renovables, formula recomanacions de polítiques estratègiques, gestiona projectes i es relaciona amb institucions i organismes espanyols representant els interessos del sector solar fotovoltaic.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Albert Basté, Enginyer tècnic industrial, especialitat mecànica. CEO d’Energestic, consultoria especialitzada en el sector de l’energia. President de la Comissió d’energia d’ENGINYERS BCN. Formador sobre mercat elèctric.

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor. Després de treballar a premsa local, va entrar l’any 1998 a l’Editorial Alesport, on va dirigir les revistes Solo Auto Sport, Solo Auto 4x4, Solo Auto Monovolumen y Cotxes, aquesta en català. Des de l’any 2012 treballa a Coches.net on actualment n’és el director de continguts editorials de la web. A més, ha escrit diferents col·leccions per a editorials de fascicles i va ser professor del Máster de Periodisme Especialitzat en motor de la Universitat Abat Oliva. A banda, en la vessant esportiva, va ser Campió de Catalunya de les Eco Sèries de conducció eficient.

  Angel López Rodríguez, Doctor Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Al 2001 es va incorporar a Barcelona Regional, pel la redacció i execució del Pla de Mobilitat del 22@-Poblenou i posteriorment al Ajuntament de Barcelona on va dirigir l’Àrea de Mobilitat del 2004 al 2011, amb el desplegament de projectes ben emblemàtics, , com la regulació integral de l’aparcament (Àrea Verda), el sistema de bicicleta publica (Bicing), redacció del Pla de Mobilitat 2006-2012, la renovació del sistema semafòric. Des del 2012 coordina i dirigeix la estratègia per al desenvolupament de la mobilitat elèctrica a Barcelona, aprovada com a mesura de govern al 2018. Ha estat Director executiu de la Plataforma LIVE, associació publico-privada que va promoure la mobilitat urbana sostenible a Barcelona y Catalunya fins a la seva desaparició al 2019. Alhora és President del City Club del EIT Urban Mobility, membre expert del grup de ciutats al Sustainable Transport Fòrum de la Comissió Europea, membre del Consell redactor del monogràfic de mobilitat elèctrica del Col·legi de Enginyers Industrials de Catalunya, membre de la Comissió de Mobilitat i Transports del Col·legi de Enginyers de Camins.

 • Dates i horaris:

  20 i 21 de novembre de 2021
  de 12.00 a 13.45 h

 • Durada:

  1.45 h

 • Lloc:


  Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Desembre 2021 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial