25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Formació Growth Kit Business. Ment emprenedora de la següent generació


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosGestió Productiva i Empresarial

Formació Growth Kit Business. Ment emprenedora de la següent generació

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  Desenvoluparàs una ferma connexió amb la teva passió, visió, missió i ambició per a poder desenvolupar el teu projecte professional amb il·lusió i energia.

  Coneixeràs els factors claus d'una ment emprenedora de la següent generació i adaptaràs la teva *mindset actual per a crear l'itinerari per al teu cercle d'èxit enfocat en el mercat, els inversors, l'equip i els col·laboradors.

 • Programa:

  El millor i únic camí per a predir el futur és crear-lo tu mateix. Els emprenedors, els equips i les organitzacions afronten nombrosos reptes en intentar adaptar-se i aprofitar-se de l'economia canviant, la incertesa i de les transformacions tecnològiques. Quina marca la diferència entre els que ho aconsegueixen i els que fracassen? Si volem crear una cosa sostenible que marqui la diferència i crear ambients als quals els altres vulguin pertànyer, hem de conèixer i practicar els factors d'èxit d'una nova generació d'emprenedors.

   

  Aquest curs es dirigeix tant a emprenedors com a qualsevol persona que gestiona un equip o un projecte i que vol assegurar l'èxit sostenible d'aquest.

   

  Continguts:

  • Una nova generació d'emprenedors
  • Modelatge de factors d'èxit d'emprenedors amb èxit
  • Definició i connexió amb la teva passió, visió, missió i ambició
  • El teu elevator pitch
  • El cercle d'èxit: Mercat- Inversors- Equip- Col·laboració.

   

  L'enfocament d'aquest curs és basat en la premissa que el nostre mindset (actituds, pensaments i estats interns) defineixen en gran part les nostres accions, que en conseqüència, creen els nostres resultats. Per tant, cada canvi comença sempre prestant atenció al nostre mindset.

   

  Per aquest curs s'ofereix l'oportunitat d'aprofundir en el treball personal amb Sessions de Coaching Individual.

   

 • Impartit per:

  Corinna Erl, Formadora, Coach i Growth Consultant fent créixer a persones i transforma organitzacions en entorns inspiradors.

 • Dates i horaris:

  19, 25 d'octubre, 2 i 8 de novembre de 2021
  De 16 a 20 h.

 • Durada:

  16 hores

 • Lloc:

  Aula 1, 3a planta del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Drets d'inscripció:

  Preu col·legiats: 210.00 €

  Preu precol·legiats: 210.00 €

  Preu no col·legiats: 295.00 €


  Formes i terminis de pagament dels cursos

   

   L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de CaixabankNow o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).
 • Observacions:

  Com a complement d'aquest curs, s'ofereix l'oportunitat d'aprofundir en el treball personal amb Sessions de Coaching Individual.

   

  Per a la realització d’aquest curs de formació, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 4 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

   

  Anul·lacions

  Per anular la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

   

  Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

   

  Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

   

  Assistència

   

  L’organització informa que les faltes d’assistència per part de l'alumnat en cap cas podran ser recuperables.

   

  En cada curs es lliura un certificat d’assistència quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs. Es imprescindible signar els llistats d’alumnes que es distribueixen a cada sessió, per aconseguir el certificat d'assistència.    

   

  Formació subvencionada majors 45 anys en situació d’atur


  El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), majors de 45 anys i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

   

  Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció    professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

  *Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

   

  Els espais d’ENGINYERS BCN compleixen amb tots els requisits establerts en el seu pla de contingència que inclouen les mesures de prevenció ambientals, organitzatives, així com de caràcter col·lectiu i individual, que estableixen l´aforament de la sala d´actes en un màxim de 50 persones així com 8 i 5 persones a l’Aula 1 i Aula 2 respectivament, sense perjudici dels possibles canvis normatius posteriors que s’hagueren d’aplicar. 

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Octubre 2021 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial