Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Abastiment d'aigua contra incendis en instal·lacions industrials - Abastecimiento de agua contra in...


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosInstal·lacions i Construcció

Abastiment d'aigua contra incendis en instal·lacions industrials - Abastecimiento de agua contra incendios en Instalaciones Industriales

L'Any de la Seguretat Industrial. 

Per videoconferència

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Programa:

  En el marc de l'Any de la Seguretat Industrial, ENGINYERS BCN presenta la conferència: Abastiment d'aigua contra incendis en instal·lacions industrials: Innovació i Disseny segons la Norma Espanyola UNE 23500-2012/2018, amb el següent programa: 

   

  S'aprofundirà en el coneixement dels grups contra incendis dins del marc legislatiu en el sector industrial (CTE/RIPCI 2017/RSCIEI/UNE 23500-2012 vs 2018). 

  Es coneixeran les últimes innovacions tecnològiques del sector i ajudaran en el disseny dels equips d'extinció d'incendis amb l'ús d'eines de programació, parametrització i anàlisi. Modelatge tridimensional (BIM/Revit). 

   

  En el marco del Año de la Seguridad Industrial, ENGINYERS BCN presenta la conferencia: Abastecimiento de agua contra incendios en instalaciones industriales: Innovación y Diseño según la Norma Española UNE 23500-2012/2018, con el siguiente programa: 

   

  Se profundizará en el conocimiento de los grupos contra incendios dentro del marco legislativo en el sector industrial (CTE / RIPCI 2017 / RSCIEI / UNE EN 12845/ UNE 23500-2012 vs 2018).

  Se darán a conocer las últimas innovaciones tecnológicas del sector y ayudar en el diseño de los equipos de extinción de incendios con el uso de herramientas de programación, parametrización y análisis. Modelado tridimensional (BIM/Revit).

 • Impartit per:

  Ana Diez, Responsable de Prescripció d'Ebara Pumps Iberia

  José Carlos Sanchidrián, Cap de Producte d'Equips Contra Incendis d'Ebara Pumps Iberia

 • Dates i horaris:

  7 d'octubre de 2020
  A les 18 h.

 • Durada:

  2 hores lectives

 • Lloc:

  En línia

 • Observacions:

  Aquesta conferència és gratuïta per a col·legiats i precol·legiats d'ENGINYERS BCN.

   

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

   

  Abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 680.415.384 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat

   

  Observaciones

  Esta conferencia es gratuita para colegiados y precolegiados d'ENGINYERS BCN. 

   

  Si no pueden asistir os agradeceremos que cancelen la inscripción a partir de este enlace o comunicarlo al Departamento de Formación (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20).

   

  El Colegio se reserva el derecho de modificar horarios, fechas, contenidos y/o profesorado de las conferencias programadas. También se reserva el derecho de anular o aplazar la conferencia si considera insuficiente el número de inscritos.

   

  Las plazas son limitadas y se asignan por orden de inscripción.

   

  Antes del inicio de la actividad, si tiene alguna incidencia de conexión puede contactar con nuestros técnicos y le podrán atender. Llame al 680.415.384 o envíe un correo a incidencia.tic@ebcn.cat

 • Torna-la a veure :

  Aquest servei ofereix la possibilitat de tornar a veure les conferències que s'han realitzat al Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Novembre 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30    

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari