Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Lideratge per directius i professionals


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió Productiva i Empresarial

Lideratge per directius i professionals

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  Totes les persones amb poder de decisió dins de les organitzacions necessiten desenvolupar habilitats directives essencials. 

  En el moment actual estem immersos en un canvi d'Era, que ens porta des de l'Era Industrial a l'Era del Coneixement. En aquest procés de transformació cobren especial importància les habilitats denominades "toves" (soft-skills), enteses com la capacitat de lideratge, la gestió d'equips i les habilitats directives en general. 

  El lideratge és el factor crític de l'èxit en les organitzacions. Liderar és liberar el talent, i per això s'han de crear les condicions favorables perquè els altres donin el millor de si mateixos. Per ser un bon líder s'ha de tenir una vocació de servei. 

  El lideratge té molt a veure amb la influència i si no tens una bona comunicació, no seràs capaç de generar una bona influència. És més, si comuniques malament, influeixes malament. I el primer pas per una bona comunicació és saber escoltar per comprendre. 

  En aquesta conferència farem un repàs dels fonaments del lideratge, els seus diferents estils i la relació que tenen la comunicació i la vocació de servei com a eixos principals per convertir-se en un bon líder. 

   

 • Destinataris:

  A la majoria de les empreses, els enginyers ocupen llocs de responsabilitat, amb equips a càrrec, en totes les àrees de la companyia. 

  L'habitual és que la formació que reben es centri principalment en els aspectes tècnics del lloc i en el reciclatge constant cap a nous productes, tecnologies, normativa, equips i eines de suport informàtic. 

  Aquesta conferència està destinada a tots aquells professionals i directius que busquen potenciar les seves habilitats de lideratge i renovar els seus coneixements de gestió d'equips. 

 • Programa:

  -Els fonaments del lideratge

  -Estils de lideratge

  -El treball en equip

  -El lideratge com servei als altres

  -La visió compartida i els valors

  -Comunicació

  • L'escolta
  • L'assertivitat
  • Les converses
  • Comunicació No Violenta

   

   

 • Impartit per:

  Francisco Páez, Expert en Desenvolupament Personal per Directius i Professionals. Coach Executiu per ICF i Coach d'Equips. Enginyer Tècnic en Electrònica Industrial per la UPV. International Executive Program - Georgetown University (Washington D.C.) MBA Executive. 

  Soci Director de CMI Gestió. Consultoria especialitzada en Direcció Estratègica, Desenvolupament Organitzacional i Quadre de Comandament Integral.

 • Dates i horaris:

  21 de gener de 2020
  De 17 a 20 h.

 • Durada:

  3 hores lectives

 • Lloc:

  Aula 2, 3a planta del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Observacions:

  Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

   

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Febrer 2023 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV