Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Soca de Referència i Control de Mitjans de Cultiu


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosAltres Temàtiques Tècniques

Soca de Referència i Control de Mitjans de Cultiu

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

  • Organitzat per:

    Organitzat per Técnicas de Control Metrológico (TCM) amb la col·laboració d'ENGINYERS BCN. 

  • Objectius:

    Conèixer col·leccions tipus i materials de referència.
    Aprendre la conservació i treballar amb la soques de referències. Controls de qualitat.
    Procediment de conservació de fongs, bacteris i cèl·lules.
    Soca de referència: gestió, conservació i controls de qualitat.

  • Destinataris:

    Responsables tècnics i de qualitat de laboratoris i auditors interns de qualitat. Per a l'assistència al curs és recomanable disposar de coneixements sobre analisis microbiològics.

  • Programa:

    QUALITAT I SOQUES DE REFERÈNCIA

    Assegurament de la qualitat en els laboratoris
    Sistemes de gestió de la qualitat
    Patrons i material de referència
    Certificat del material de referència
    Dificultats pròpies dels laboratoris de microbiologia
    Ús dels materials de referència en els laboratoris de microbiologia
    Soques i cultius de referència
    Adquisició de les soques de referència
    Traçabilitat
    Presentació de les soques
    Recepció de les soques de referència

     

    GESTIÓ DE LES SOQUES EN EL LABORATORI.

    Obtenció de les soques de reserva
    Factors que afecten a la congelació dels microorganismes
    Medi de congelació
    Conservació de les soques de reserva
    Obtenció de les soques de treball
    Gestió de la qualitat. Requisits de la acreditació

     

    CONTROL DEL MEDI DE CULTIU

    Assegurament de qualitat dels mitjans de cultivo.
    - Classificació dels mitjans de cultivo
    - Registre i informació necessària
    - Avaluació de la contaminació microbiana
    - Microorganismes utilitzats en el control dels mitjans
    - Proves de rendiment per mitjans de cultiu sòlids
    - Proves de rendiment per a mitjans de cultiu líquids
    Quantificació de les soques de reserva.
    - Homogeneïtat
    - Estabilitat

  • Impartit per:

    Carmen Esteva Pellicer, Llicenciatura en Ciències Biològiques. Universitat de Barcelona.
    MBA en Direcció de Laboratoris. Doctorat en Direcció de Laboratoris.
    Auditor Intern de Sistemes de Gestió de la innocuïtat alimentària segons la norma ISO 22000. Bureau Veritas. Curs de Postgrau en Biotecnologia Alimentària. Departament d'Enginyeria Química. Universitat Politècnica de Barcelona

  • Dates i horaris:

    2 d'abril de 2019
    De 10 a 14h i 15.30 a 18.30 h.

  • Durada:

    7 hores lectives

  • Lloc:

    Aula 1, 3a planta del Col·legi
    Consell de Cent, 365
    08009 BARCELONA
    Tel. 934961420

  • Observacions:

    Preu amb descompte del 25 % per a col·legiats i precol·legiats: 265 € 

     

    Aquest curs pot seguir-se en format presencial o bé en format videoconferència. 

     

    Per a realitzar la inscripció, cliqueu aquí (indiqueu codi promocional EBCN25 per a poder acollir-vos al descompte del 25% en el preu d'inscripció)

     

    Per a més informació podeu adreçar-vos a: 

    Sr. Carlos Aznar

    formacion@tcmetrologia.com

    Tel. 900 828 886 (gratuït)

Feu-ho córrer
  • Més

Mes anterior Abril 2019 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica