25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Schneider Electric

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Expoelèctric 2018. E-col·loquis


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió de l'EnergiaSoftware i Tecnologies

Expoelèctric 2018. E-col·loquis

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Comitè organitzador

  Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya

  Ajuntament de Barcelona

  Diputació de Barcelona

  ENGINYERS BCN

  AMB

 • Destinataris:

  Dins del marc de l’Expoelèctric, tindran lloc els E-col·loquis, un conjunt de debats dirigits a la ciutadania en general que tenen com a objectiu donar a conèixer els aspectes més rellevants al voltant de la mobilitat elèctrica i sostenible, i intentar resoldre totes les consultes i dubtes dels assistents.

   

  Els E-Col·loquis tindran lloc els dies 6 i 7 d’octubre, de 12.15 a 14.00 h, a l’Arc de Triomf, Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

 • Programa:

  Dissabte 6 d’octubre de 2018

   

  12.15 a 14.00 h      Gran debat de la mobilitat eficient

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat elèctrica, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor.

  Aleix Layola, vicepresident de Volt-Tour.

  Àngel López, director de Serveis de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

  Salvador Fuentes, de la Gerència Serveis Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

  Santi Altimiras, Enginyer Tècnic Industrial en l’especialitat Elèctrica.

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

   

   

  Diumenge 7 d’octubre de 2018

   

  12.15 a 14.00 h      Gran debat de la mobilitat eficient

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat elèctrica, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Raymond Blancafort, periodista especialista en motor.

  David Ortega, consultor del Gremi del Motor, director de programes d’automoció i professor associat a EADA Business School. Soci-director de Mobility Services a Improva Consulting.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Rossend Bosch, Responsable de projectes, Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

  Miquel Gómez Simon, Gestió de projectes, consultor en màrqueting i comunicació, i responsable d'estudis de mercat a All Media Consulting.

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

 • Impartit per:

  Francesc Mauri, home del temps de TV3.

  Raymond Blancafort, periodista.

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor. Després de treballar a premsa local, va entrar l’any 1998 a l’Editorial Alesport, on va dirigir les revistes Solo Auto Sport, Solo Auto 4x4, Solo Auto Monovolumen y Cotxes, aquesta en català. Des de l’any 2012 treballa a Coches.net on actualment n’és el director de continguts editorials de la web. A més, ha escrit diferents col·leccions per a editorials de fascicles i va ser professor del Máster de Periodisme Especialitzat en motor de la Universitat Abat Oliva. A banda, en la vessant esportiva, va ser Campió de Catalunya de les Eco Sèries de conducció eficient.

  Aleix Layola, Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió, 15 anys d'experiència en Seguretat Informàtica a T-Systems Iberia. Actualment desenvolupa la gestió estratègica de projectes de seguretat interna i qualitat dins de l’àrea d'Operacions IT. Membre i col·laborador de l'Associació de promoció del Vehicle Elèctric Volt-Tour des de 2003. Vice-president des de l’any 2009. També és membre d'AUVE i ASOVEL. Conductor habitual a Barcelona i rodalies d’una scooter Vectrix des de 2009 (amb 3 evolucions tecnològiques de bateria). Col·laborador de l'importador i distribuïdor de maxi-scooters Vectrix, Elèctrics Sense Fronteres (ESF SL).

  Àngel López, director de Serveis de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

  Salvador Fuentes, de la Gerència Serveis Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Arquitecte tècnic, treballa a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona des de l'any 1989. Especialitzat en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ha participat en les darreres dues dècades, en congressos del sector a Catalunya i a la resta d’Europa. Membre del comitè organitzador d’Expoelectric des de l’inici, l’any 2010.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Rossend Bosch, enginyer de camins, canals i ports. Responsable de projectes a la Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona).

  Director de projectes amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el camp del transport i la mobilitat: de viatgers i de mercaderies, a qualsevol dels modes de transport existents (des de la bicicleta al transport aeri).

  De 2000 a 2006, fou responsable de mobilitat i accessibilitat terrestre a l’Oficina Executiva del Pla Barcelona d’AENA. Ha estat secretari tècnic del Atlàntic Arc Transport Group-CPMR de 2003 a 2011.

  Des de 2008 a 2013 ha estat gestor de la Mesa de Mobilitat de l’àrea industrial del Delta del Llobregat (Zona Franca, ZAL, Port de Barcelona, polígon Pratenc).

  David Ortega, llicenciat en direcció i administració d’empreses per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Bentley University (Boston), postgraduat per diferents Escoles de Negocis de reconegut prestigi. Durant els últims 20 anys ha sigut consultor d’empreses en el sector Automoció i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en destacades empreses del sector com el grup VW (on va participar en el llançament de la seva nova divisió de Retail a Espanya) i durant la seva última etapa com Director Comercial del grup Movento (divisió d’automoció del grup Moventia), un dels quatre grups més grans de Catalunya. També ha sigut Secretari de la junta directiva del Gremi del Motor de Barcelona entitat que representa a més de 500 agremiats (concessionaris i tallers oficials, compra-vendes i tallers multi marca de cotxe i moto de la província de Barcelona). Des de la seva activitat al Gremi conjuntament amb la seva activitat docent ha dirigit i coordinat diferents estudis i treballs sobre l’evolució del vehicle elèctric. A l’actualitat és consultor del Gremi del Motor, director de programes d’automoció i professor associat a EADA Business School. Soci-director de Mobility Services a Improva Consulting.

  Santi Altimiras, Enginyer Tècnic Industrial en l’especialitat Elèctrica. Professor de secundària en la branca d’electricitat a l’institut d’Estudis Secundaris de Vic des de l’any 1981. Gerent de la seva oficina tècnica Altimiras Enginyers Consultors, SLP, portant a terme realització de projectes i legalitzacions d’instal·lacions elèctriques, climatització, gasos combustibles, legalització d’activitats, estudis d’eficiència energètica, estudis de tarificació elèctrica, energies renovables com instal·lacions d’autoconsum, solar fotovoltaica i biomassa. Durant els últims anys s’ha especialitzat en el disseny, realització i legalització i legalització d’instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum. Propietari de diverses plantes productores d’energia fotovoltaica. Assessor tècnic de l’AICO (Associació d’Instal·ladors de la Comarca d’Osona).

  Miquel Gómez Simon, sociòleg especialitzat en comunicació de conflictes. Gestió de projectes, consultor en màrqueting i comunicació, i responsable d'estudis de mercat a All Media Consulting.

 • Dates i horaris:

  6 i 7 d’octubre de 2018, de 12.15 a 14.00 h

 • Lloc:


  Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)
  08003 BARCELONA

 • Observacions:

  Aquests col·loquis son oberts al públic i no requereixen inscripció prèvia.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Octubre 2021 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial