Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > L'encàrrec d'intervenció pericial


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosAltres Temàtiques Tècniques

L'encàrrec d'intervenció pericial

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  Repàs dels diferents passos més habituals a realitzar des de la recepció de l’encàrrec d’intervenció pericial fins a la completa finalització de la nostra intervenció.

 • Destinataris:

  Dirigit a persones amb intenció d'iniciar-se en l'activitat pericial de l’assegurança, ja sigui com a única activitat o com a activitat complementària. Curs bàsic inicial.

   

  Si sou majors de 40 anys en situació d'atur o de llarga durada, existeix la possibilitat de subvencionar aquest curs (vegeu més detalls a l'apartat observacions).

 • Programa:

  Exposició detallada de cada una de les fases i gestions pas a pas que ha de fer un pèrit per portar a terme un encàrrec d’intervenció pericial fins a la seva finalització. Defensa del dictamen pericial en jutjats.

   

  - Formes més freqüents de rebre els diferents encàrrecs d'intervenció pericial.

  - Documentació mínima que hem de rebre o sol·licitar junt amb l'encàrrec d'intervenció pericial.

  - Provisió de fons recomanada que hem de sol·licitar a clients puntuals o nous.

  - Lectura de la documentació rebuda destacant els conceptes importants.

  - Lectura de la pòlissa i determinació de les garanties que puguin intervenir en el sinistre, determinant limitacions, franquícies i possibles exclusions.

  - Formes d’acordar la nostra visita al risc assegurat, lloc del sinistre i/o diferents afectats.

  - Forma de realitzar la nostra visita amb l'assegurat i afectats. Punts destacats a tenir en consideració durant la nostra/es visita/es.

  - Determinació de la informació i documentació que considerem necessària per portar a terme la nostra intervenció pericial.

  - Sol·licitud de la documentació necessària i formes per reclamar la seva entrega.

  - Primer avanç d'informe. Informació mínima que hem d'incloure.

  - Formes dels recordatoris per reclamar la documentació pendent que tenim sol·licitada.

  - Confecció dels successius avanços d'informe i documentació que hem d'adjuntar a cada un d’aquests avanços. Periodicitat dels avanços.

  - Gestions complementàries que hem de realitzar per poder ampliar coneixements relatius a la/es causa/es que han originat el sinistre, elements i/o processos implicats en el sinistre i localització d'elements semblants als afectats per poder determinar i confirmar la nostra valoració dels danys.

  - Determinació de la/s causa/es que han originat el sinistre i possibles cobertures, limitacions, franquícies i exclusions.

  - Determinació de la valoració dels danys a valor de reposició, a valor real i aplicació en cas de ser procedent, de la compensació a Valor a Nou.

  - Aplicació de les garanties contractades i determinació de les clàusules i/o articles que puguin influir en la proposta de valoració.

  - Proposta d'indemnització considerant tot el que pugui influir en la seva determinació.

  - Trasllat de la nostra proposta d'indemnització a l'assegurat i/o afectats i la informació que és recomanable facilitar en cada cas i quina no és convenient.

  - Determinació dels acords i/o desacords que manifestin l'assegurat i/o afectats respecte a la nostra proposta d'indemnització.

  - Confecció de l'informe pericial i enviament al client en esborrany o definitiu.

  - Confecció de la minuta d'honoraris. Provisió de fons inicial.

  - Sinistres judicialitzats. Recomanacions prèvies. Reunions amb advocats per conèixer el seu plantejament i aclariment de dubtes sobre el nostre informe pericial.

 • Impartit per:

  Carles Jové, Enginyer Tècnic Industrial. Director de Ingeniería, Asesoría y Servicios, Carlos Jové, S.L.

 • Dates i horaris:

  9, 11, 16 i 18 d'octubre de 2018, de 17 a 20 h.

 • Durada:

  12 hores

 • Lloc:

  Tecnoespai
  Bailèn, 68
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Drets d'inscripció:

  Preu col·legiats: 255.00 €

  Preu precol·legiats: 255.00 €

  Preu no col·legiats: 355.00 €

 • Observacions:

  Per a la realització d’aquest curs de formació, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 6 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial o del Tecnoespai. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

   

  - Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

     

  Cursos relacionats:

  Principis generals d'assegurances i les pòlisses d'assegurances

  El dictamen pericial

    

  Formes i terminis de pagament dels cursos

  L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

   

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de Caixabank o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

   

  L’import del curs s’haurà de fer efectiu, com a mínim, 10 dies hàbils abans de la data d’inici. El no fer-ho pot comportar l’anul·lació de la inscripció i la pèrdua de la plaça reservada.

   

  Anul·lacions

  Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat  o Tel. 93 496 14 20).

   

  Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % de l'import del curs. 

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

   

  Assistència

  L’organització informa que les faltes d’assistència per part de l'alumnat en cap cas podran ser recuperables.

   

  En cada curs es lliura un certificat d’assistència quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs. Es imprescindible signar els llistats d’alumnes que es distribueixen a cada sessió, per aconseguir el certificat d'assistència.

   

  Formació bonificada

  El Col·legi s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament als col·legiats i als no col·legiats la bonificació de cursos de formació que organitza.

   

  Aquest curs, pot ser bonificat per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Per conèixer els passos a seguir, consulteu l’apartat Formació bonificada (Per sol·licitar la bonificació, cal realitzar prèviament la inscripció al curs).

   

  Recordeu que, per a poder obtenir la bonificació, les gestions cal fer-les, com a mínim, 10 dies hàbils abans de l´inici del curs. Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació d’ENGINYERS BCN.

   

  IMPORTANT:

  Per obtenir la bonificació, la Fundació Estatal para la Formación en el Empleo estableix com a condició la realització del curs per part del treballador: això implica, en el cas dels cursos presencials, una assistència mínima del 75% a les classes, i en el cas dels cursos en línia, cal obtenir una assistència/participació mínima del 75% que es calcula en base a:

  • El nombre de connexions realitzades a l’aula virtual.
  • La participació en els fòrums i debats proposats pel tutor  (en el cas d'haver-hi).
  • Realització de les activitat/exercicis proposats pel tutor (en el cas d'haver-hi).

   

  Formació subvencionada majors 40 anys en situació d’atur
  El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), majors de 40 anys i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.
  Cal posar-se en contacte amb el departament d’Ocupació i Promoció Professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

  *Així mateix, si no ho han posat en coneixement del col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat

    

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Gener 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari