Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > EFINTEC - Exposició i fòrum de les empreses instal·ladores i noves tecnologies


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesInstal·lacions i Construcció

EFINTEC - Exposició i fòrum de les empreses instal·ladores i noves tecnologies

Neix EFINTEC, exposició i fòrum d'empreses instal·ladores, amb vocació de ser un referent per als professionals del sector.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  EFINTEC té per objectiu reunir a tots els professionals de la instal·lació i la distribució dels sectors de l'energia, electricitat, telecomunicacions, climatització, gas, refrigeració, fontaneria i, en general, tecnologies i instal·lacions intel·ligents i connectades. La finalitat d’EFINEC és la d'intercanviar experiències i novetats amb els seus proveïdors i professionals, oferint també el suport tècnic necessari sobre les marques i productes que lideren el mercat.
   

  En aquests moments de gran dinamisme del sector, EFINTEC busca ser el referent idoni per connectar amb aquestes tecnologies i tendències tradicionals i d'avantguarda, posant a l'abast de les empreses instal·ladores professionals tota la informació i documentació necessària per a la satisfactòria realització del seu treball, que ara, més que mai, connecta amb una nova realitat. Per això, incidirà en el dinamisme i els temes actuals que més afecten el sector.
   

  En aquesta primera edició, el certamen uneix al major i més important elenc d'empreses del mercat, referents totes elles a nivell nacional i internacional, i experts en rendibilitzar, amb la seva oferta i solucions, la gestió de les empreses d'instal·lacions.
   

  Davant les expectatives despertades, no hi ha dubte que EFINTEC -exposició dels sectors de la ENERGIA, ELECTRICITAT, TELECOMUNICACIONS, CLIMATITZACIÓ, GAS, REFRIGERACIÓ, FONTANERIA, etc.- pot tenir un paper clau a l'hora d'ajudar a connectar els professionals amb les solucions més indicades per al desenvolupament del seu negoci.
   

  • Accés gratuït pel nostre col·lectiu, descarrega’t la teva invitació aquí.
 • Destinataris:

  A totes les empreses instal·ladores, distribuïdors-magatzemistes dels diferents sectors, així com a tots els professionals del manteniment.
   

  Raons per assistir a EFINTEC

  • Visitar a les principals marques i fabricants, tant del mercat nacional i internacional, líders dels respectius mercats.
  • Conèixer els últims productes, tendències i solucions.
  • Tenir informació de primera mà per part de les empreses dels diferents sectors.
  • Tenir el suport i coordinació per part de la distribució.
  • Participar en les ponències i conferències sobre les tendències de les noves àrees de negoci i oportunitats de treball.
  • Obtenir coneixements tècnics i comercials sobre les últimes novetats en les diferents activitats.
  • Tenir un punt de trobada on donar-se cita amb tots els interlocutors i professionals del sector.
 • Programa:

  Masterclasses, Workshops/Tallers i Presentacions de productes innovadors que s'impartiran a EFINTEC 2018


  MASTERCLASSES
  Experts a nivell nacional i internacional debatran i impartiran sessions centrades en el futur de les noves tecnologies aplicades a les instal·lacions, així com exposar la seva visió sobre la transformació del sector i el paper que a curt termini tindrà l’empresa instal·ladora. Seran sessions imprescindibles per entendre millor els canvis que esdevindran i com el sector s’ha de preparar.
   

  WORKSHOPS / TALLERS DE FORMACIÓ
  Tallers pràctics sota l'epígraf "Com s'ha de fer?" A EFINTEC es realitzaran tallers temàtics pràctics d'una hora i mitja de durada sobre instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, solars fotovoltaiques, ACS, automatització d'un habitatge, refrigeració , telecomunicacions, IOT, energia, gas, etc. El nombre de places per taller serà limitat i, en finalitzar-, els alumnes rebran un diploma acreditatiu. Els tallers s'organitzaran en funció de les sol·licituds rebudes i les places disponibles.
   

  PRESENTACIONS DE PRODUCTES INNOVADORS
  L'organització d’EFINTEC posa a disposició de les empreses expositores les sales del pavelló per a la celebració de formacions, sessions tècniques i reunions a on s’exposaran els productes més innovadors als assistents a l'esdeveniment. Els actes tindran una durada màxima de 45 minuts.
   

 • Dates i horaris:

  3 i 4 d'octubre de 2018
  de 10 a 19 h

 • Lloc:

  Fira de Barcelona
  Pavelló 2, Plaça d'Espanya
  08004 Barcelona

 • Observacions:


  Més informació

  • Accedeix a la pàgina web aquí.

   

  • Descarrega’t la teva invitació aquí.
Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Gener 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari