Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Jornada Lean Office. Aplicació de la metodologia Lean en entorns d’oficines i serveis


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosGestió Productiva i Empresarial

Jornada Lean Office. Aplicació de la metodologia Lean en entorns d’oficines i serveis

Informació de l'activitat

 • Proposat per:

  Departament de Formació

 • Objectius:

  L'objectiu del workshop és aprendre a identificar oportunitats de millora aplicant la metodología del Sistema Lean en entorn no productiu i / o de serveis.

   

 • Destinataris:

   

  Responsables i Directors de Departaments d'Administració, així com també comandaments intermedis i personal administratiu d'empreses de qualsevol sector, ja que en tots elles existeixen activitats o processos administratius susceptibles de ser millorats. Directors generals interessats a obtenir una visió transversal dels processos de l'empresa que permeti millorar-los en el seu conjunt. Qualsevol professional interessat en la Millor Contínua i en participar en l'elaboració, anàlisi i millora de procediments administratius.

   

  Si sou majors de 40 anys en situació d’atur o de llarga durada, existeix la possibilitat de subvencionar aquest curs (vegeu més detalls a l’apartat observacions).

   

 • Programa:

   

  Jornada-Taller Lean Office dirigida a persones sense coneixements previs, que estiguin interessades en aprendre la metodologia (conceptes i eines) per després aplicar-los en el seu entorn administratiu o de serveis. El Workshop tindrà com a fil conductor el joc PapeLean, on els participants podran anar aplicant els conceptes i eines del Lean Office i comprovar com milloren la productivitat i la satisfacció final del client. El joc simula una empresa de serveis. L'objectiu del joc és que els participants assimilen ràpidament els conceptes exposats.

   

  Introducció al Lean

  - Concepte de Valor en entorns de serveis i identificació dels 7 malbarataments (MUDA)

  - Mapejat de processos (VSM) i identificació d'Oportunitats de Millora

   - Gestió per processos.

  -  Qualitat en la Font

  - "One bit flow" / Flux Continu en processos administratius

  -  5S en entorns d'oficina

  - POKA YOKEKANBAN d'activitats i projectes.

  - Exemples reals.

   

 • Impartit per:

  Javier Franco, Enginyer Tècnic Industrial i Gestor de Projectes de Leanbox.

 • Dates i horaris:

  4 de desembre de 2018, de 9 a 18h

 • Durada:

  8 hores repartides en 1 sessió

 • Lloc:

  Tecnoespai
  Bailèn, 68
  08009 BARCELONA
  Tel. 934961420

 • Drets d'inscripció:

  Preu col·legiats: 197.00 €

  Preu precol·legiats: 197.00 €

  Preu no col·legiats: 275.00 €

 • Observacions:

   

  El preu d’inscripció inclou esmorzar a la nostra seu col·legial.

   

  Formació bonificada

  El Col·legi s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament als col·legiats i als no col·legiats la bonificació de cursos de formació que organitza.

   

  Aquest curs, pot ser bonificat per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Per conèixer els passos a seguir, consulteu l’apartat Formació bonificada (Per sol·licitar la bonificació, cal realitzar prèviament la inscripció al curs). Recordeu que, per a poder obtenir la bonificació, les gestions cal fer-les, com a mínim, 10 dies hàbils abans de l´inici del curs. Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea de Formació  d’ENGINYERS BCN.

   

  IMPORTANT:

  Per obtenir la bonificació, la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo estableix com a condició la realització del curs per part del treballador: això implica, en el cas dels cursos presencials, una assistència mínima del 75% a les classes, i en el cas dels cursos en línia, cal obtenir una assistència/participació mínima del 75% que es calcula en base a:

  • El nombre de connexions realitzades a l’aula virtual.
  • La participació en els fòrums i debats proposats pel tutor  (en el cas d'haver-hi).
  • Realització de les activitat/exercicis proposats pel tutor (en el cas d'haver-hi).

   

  Formació subvencionada majors 40 anys en situació d’atur
  El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), majors de 40 anys i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.
  Cal posar-se en contacte amb el departament d’Ocupació i Promoció Professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

  *Així mateix, si no ho han posat en coneixement del col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat

   

  Assistència

  L’organització informa que les faltes d’assistència per part de l'alumnat en cap cas podran ser recuperables.

   

  En cada curs es lliura un certificat d’assistència quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75% de les hores del curs. És imprescindible signar els llistats d’alumnes que es distribueixen a cada sessió, per aconseguir el certificat d’assistència.

   

  Per a la realització d’aquest curs de formació, teniu a la vostra disposició d’aparcament gratuït per una durada de 4 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial o del Tecnoespai. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per Aparcaments Saba.

   

   

  Formes i terminis de pagament dels cursos

  L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

  - Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)

  - Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de Caixabank o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

   

  L’import del curs s’haurà de fer efectiu, com a mínim, 10 dies hàbils abans de la data d’inici. El no fer-ho pot comportar l’anul·lació de la inscripció i la pèrdua de la plaça reservada.

   

   

  Anul·lacions

  Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar a l’Àrea de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20).

   

  Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Octubre 2018 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31    

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'