Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Visita al celler Carles Andreu de Pira i Calçotada a Casa Félix de Valls


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ActivitatsActivitats de Lleure

Visita al celler Carles Andreu de Pira i Calçotada a Casa Félix de Valls

Informació de l'activitat

  • Proposat per:

    Comissió de Cultura i Esports

  • Programa:

    La Comissió de Cultura i Esports organitza aquesta sortida on visitarem el celler Carles Andreu de Pira i farem una calçotada a Casa Félix de Valls. Aquesta sortida està prevista pel dissabte 17 de febrer, amb el programa següent:

     

    CELLER CARLES ANDREU
    - Sortida a les 8.20 h. Trobada davant la nostra seu d'ENGINYERS BCN, per sortir a les 8.30 h amb autocar amb parada per esmorzar.
    - Arribada 10.45 h al poble de Pira per visitar al Celler Carles Andreu.

    És un celler familiar, situat al bell mig de la Conca de Barberà, que no solen fer visites a grups, on podrem descobrir l’apassionant món del vi i el cava, fer una degustació i alguna compra a la botiga.
    La visita durarà aproximadament una hora i mitja i no tindrà cap cost extra.
    Aquest elaborador ha recuperat i cultiven una antiga varietat de cep anomenat Trepat, fan diversos caves i vins novells negres semblants al Beaujolais Nouveau, que veuen els francesos per Nadal.
    L'any 2017, el seu cava rosat TREPAT RESERVA BARRICA BRUT, a obtingut el premi VINARI D’OR AL MILLOR ESCUMÓS ROSAT, que s’atorga als millors vins catalans.
    Ens explicaran els seus orígens des de 1781 on tenien vinyes i es dedicaven a la destil·lació de l’alcohol, per enviar-lo a Anglaterra on s’elaboraven les maltes i whisky pels mariners, d’aquí va venir l’anomenat eix Reus – París – Londres.

     

    CALÇOTADA A CASA FELIX DE VALLS
    - La calçotada es durà a terme al restaurant Casa Felix de Valls.
    - El cost és de 35€/persona. Al moment d’inscriure’s s’ha de de fer una paga i senyal de 15€/persona.
    - Si alguna persona pateix algun tipus d'al·lèrgia alimentària o bé no pot menjar algun aliment en concret, a l'hora de fer la inscripció ho hauria d'indicar, per poder informar al restaurant amb antelació i tingui una opció diferent.
     

  • Dates i horaris:

    17 de febrer de 2018, a les 8.20 h

  • Lloc:

    Entrada Seu del Col·legi
    Consell de Cent, 365
    08009 Barcelona
    Tel. 934 96 14 20
    Fax. 932 15 20 81

  • Observacions:

    IMPORTANT

     

    El numero d’assistents màxim és de 40 persones

     

    Per tant, si estàs interessat en assistir-hi cal que realitzis la inscripció i l’abonament de 15€ com a paga i senyal entre el 17 de gener i el divendres 9 de febrer trucant al telèfon del col·legi 934 961 420 o bé personalment a la seu col·legial a la secció de caixa dilluns a dijous de 9.00 a 18.00 h o divendres de 9 a 14 h, o bé per transferència bancària al número de compte següent, IBAN ES80 0081-7011-13-0001930699 del Banc de Sabadell; indicant número, nom i cognoms del col·legiat i com a referència Celler i Calçotada.
     

     

Feu-ho córrer
  • Més

Mes anterior Agost 2018 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'