Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Presentació de la Fitxa 2.5. sobre aprovisionament d’aigua contra incendis


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesInstal·lacions i ConstruccióAltres Temàtiques Tècniques

Presentació de la Fitxa 2.5. sobre aprovisionament d’aigua contra incendis

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Proposat per:

  Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències

 • Programa:

  Seguint amb l’actualització del Manual de Seguretat Contra Incendis del col·legi, continuem dintre de la família de la Protecció Activa.

   

  Dins el marc de l’actualització del Manual de Seguretat Contra Incendis, presentem la fitxa 2.5. sobre aprovisionament d’aigua contra incendis redactada per en José Casquet, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències.

   

  L’autor farà una presentació tècnica sobre la fitxa realitzada oferint una exposició de la mateixa i posteriorment obrint un torn de preguntes i debat tècnic si s’escau, amb tots els assistents.

   

  L’exposició desenvoluparà el contingut de la fitxa tot explicant la normativa de referència, els tipus i el dimensionat del abastament, així com el detall d’un grup de bombeig en quant a elements i finalitat.

   

  Comptarem amb la presència de l’empresa EBARA, la qual ha donat suport a la realització d’aquesta fitxa i que ens posaran en situació de les solucions que tenen previstes per els casos que s’exposen en la fitxa corresponent.

   

  Per acabar, i com a novetat també en l’actualització de les fitxes, s’exposarà la resolució d’un cas pràctic, per tal d’aplicar els conceptes teòrics explicats.

   

  Programa


  18.30 – 18.45 h Presentació de la conferència, a càrrec de Laia Liébana, Coordinadora del Manual de Seguretat Contra Incendis i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.


  18.45 – 19.00 h Presentació a càrrec d’Ana Díez, de l’empresa EBARA.


  19.00 – 20.00 h Fitxa 2.5. sobre aprovisionament d’aigua contra incendis, a càrrec de José Casquet, enginyer tècnic col·legiat i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències.


  20.00 – 20.30 h Torn obert de preguntes

 • Impartit per:

  Laia Liébana, Coordinadora del Manual de Seguretat Contra Incendis i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències d’ENGINYERS BCN.
  José Casquet, enginyer tècnic industrial especialitat Mecànic i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Graduat en Enginyeria Mecànica per la Universitat de León. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva formació i experiència professional al sector l’ha permès participar en l’auditoria i disseny d’instal·lacions, així com la direcció d’obra de nombrosos projectes de Protecció Contra Incendis. Actualment és Project Engineer a PREFIRE, SL.
  Ana Diez, responsable de prescripció en l’àmbit nacional de l’empresa EBARA. Enginyera agrònoma per la Universitat de Lleó, business management and mechanical merchanting per De Montfort University del Regne Unit. Màster en instal·lacions d’edificació per la Universitat Politècnica de Madrid i compte amb més de 16 anys d’experiència en el sector.

 • Dates i horaris:

  21 de juny de 2017, a les 18.30h

 • Lloc:

  Sala d'actes del Col·legi
  Consell de Cent, 365
  08009 Barcelona
  Tel. 934 96 14 20
  Fax. 932 15 20 81

 • Torna-la a veure :

  Aquest servei ofereix la possibilitat de tornar a veure les conferències que s'han realitzat al Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Fitxa 2.5

Mes anterior Agost 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31    

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari