Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Presentació de la Fitxa 2.3. sobre Sistemes de detecció i alarma


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesInstal·lacions i ConstruccióAltres Temàtiques Tècniques

Presentació de la Fitxa 2.3. sobre Sistemes de detecció i alarma

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Proposat per:

  Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències

 • Programa:

  Seguint amb l’actualització del Manual de Seguretat Contra Incendis del col·legi, comencem amb la família de la Protecció Activa.

   

  Dins el marc de l’actualització del Manual de Seguretat Contra Incendis, presentem la fitxa 2.3. sobre Sistemes de detecció i alarma redactada per en Manuel Carrasco, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències.

   

  L’autor farà una presentació tècnica sobre la fitxa realitzada oferint una exposició de la mateixa i posteriorment obrint un torn de preguntes i debat tècnic si s’escau, amb tots els assistents.


  L’exposició desenvoluparà el contingut de la fitxa tot explicant la normativa de referència, els tipus de detectors que hi ha al mercat, els sistemes convencionals i analògics, així com els criteris bàsics per al disseny d’aquest tipus d’instal·lacions.

   

  Comptarem amb la presència de l’empresa Detnov, la qual ha donat suport a la realització d’aquesta fitxa i que ens posaran en situació de les solucions que tenen previstes per els casos que s’exposen en la fitxa corresponent.

   

  Per acabar, i com a novetat també en l’actualització de les fitxes, s’exposarà la resolució d’un cas pràctic, per tal d’aplicar els conceptes teòrics explicats.

   

  Programa
  18.30 – 18.45 h Presentació de la conferència, a càrrec d’Oscar Rosique, president de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.
  18.45 – 19.00 h Presentació a càrrec de l’Albert Marsé Castillo, tècnic comercial de l’empresa Detnov.
  19.00 – 20.00 h Fitxa 2.3. sobre Sistemes de detecció i alarma, a càrrec de Manuel Carrasco, enginyer tècnic col·legiat i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències.
  20.00 – 20.30 h Torn obert de preguntes.

 • Impartit per:

  Oscar Rosique, president de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències

  Manuel Carrasco Valentín, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Amplia experiència en l’àrea de producció dins del sector d’instal·lacions integrals, així com el sector de l’enginyeria. Ha ocupat els càrrecs de responsable de departament tècnic, responsable d’operacions/producció, director tècnic i responsable d’instal·lacions en diverses empreses. A l’actualitat forma part del departament d’enginyeria d’una empresa de subministraments industrials.

  Albert Marsé Castillo, tècnic comercial de l’empresa Detnov. Enginyer Tècnic Mecànic per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA de l’Escuela Superior de Negocios (Madrid). Deu anys en l’àmbit tècnic comercial dels quals vuit han estat en el sector de la detecció contra incendis a nivell nacional/internacional, realitzant presentacions a nivell governamental en països com Turquia o Emirats Àrabs.

 • Dates i horaris:

  23 de maig de 2017, a les 18.30 h

 • Lloc:

  Sala d'actes d'ENGINYERS BCN
  Consell de Cent, 365
  08009 Barcelona
  Tel. 934 96 14 20
  Fax. 932 15 20 81

 • Torna-la a veure :

  Aquest servei ofereix la possibilitat de tornar a veure les conferències que s'han realitzat al Col·legi.

Feu-ho córrer
 • Més

Fitxa 2.3

Mes anterior Agost 2022 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31    

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari