25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Schneider Electric

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > La cuina dels pescadors de l’Empordanet


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

Club EBCN

La cuina dels pescadors de l’Empordanet

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

  • Programa:

    L’autor del llibre, en Pere Rodríguez va preparar conjuntament amb en Florià aquest llibre de cuina que presentarà al Club el dia 30 de novembre, pel seu neguit en deixar empremta de les tradicions culinàries dels pescadors de l’indret.

     

    En Florià és, podríem dir, l’últim pescador de la saga dels Florian’s de Begur, a la cala de Sa Riera i ja de sempre li ha agradat aquesta cuina de pescadors, la que es feia a bord de l’embarcació quan sortien a pescar i que després se seguia a la llar. Tenia interès en que es publiqués un llibre de cuina amb la seva experiència a fi de no perdre la memòria de les arrels i tradicions del lloc i li va demanar a l’autor que redactés aquest llibre.

     

    L’autor fent esment que n’hi ha molts de llibres de cuina en el mercat, li vaig suggerir que s’hauria de complementar amb anècdotes, histories, vivències, informació... tot el que envoltés el plat que es proposava a cada recepta per crear un llibre diferent i amb un fons històric.

     

    En aquesta presentació també es podrà adquirir el llibre “La cuina casolana d’en Florià i na Maruja”, la recaptació que es realitzi de la seva venta anirà integrament a Càritas.

  • Impartit per:

    Pere Rodríguez i Darnés, enginyer tècnic industrial, col·legiat i col·laborador d’ENGINYERS BCN, on va ser guardonat com Professional de l’Any (2013). Coordinador de l’Any del Manteniment (2014), Any de la Rehabilitació en Instal·lacions (2015) i Any de la Indústria 4.0 (2016).
    La seva vida professional es va desenvolupar a La Seda de Barcelona (Fàbrica de Raió), on va entrar a l’Escola d’Aprenents l’any 1954, empresa en la que va exercir diferents càrrecs directius en els àmbits tècnics i d’organització, des de Responsable Servei Tècnic fins a Director Organització i Director Adjunt, previ a la jubilació. Ha estat membre de la Junta Directiva de l’Associació Espanyola de Manteniment – AEM (1984 a 2014) i director de la revista MANTENIMIENTO (1986 – 2014). Actualment és membre del Comitè de Direcció de la Fundació Salvetti, entitat que promou, organitza i atorga els Premis Europeus de Manteniment, en conjunció amb EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies).

    Amb la presentació a càrrec de Miquel Darnés, degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

  • Dates i horaris:

    30 de novembre de 2016, a les 19 h

  • Lloc:

    Club EBCN
    Consell de Cent, 365
    08009 Barcelona
    Tel. 934 96 14 20
    Fax. 932 15 20 81

Feu-ho córrer
  • Més

llibre “La cuina casolana d’en Florià i na Maruja

Mes anterior Octubre 2021 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial