Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats


Serveis per a col·legiats

ENGINYERS BCN és un Col·legi modern, connectat i a l’avantguarda tecnològica. Des d’una plataforma web amb totes les conferències realitzades fins a una aplicació per a dispositius mòbils amb les últimes ofertes de feina. El ventall d’innovacions és ben ampli.

Xarxes socials

El Col·legi té diversos canals de comunicació des d’on informa de tot allò que pot ser d’utilitat als col·legiats. Cadascun té un format diferent i continguts diversos. Assegura’t, per tant, de seguir-nos al major nombre de xarxes socials possibles per aprofitar millor tot el que us podem oferir.


 

XARXA e-BCN

La comunitat virtual dels enginyers de l'àmbit industrial exclusiva per a col·legiats i precol·legiats (Ara oberta a tots els col·legiats).
Enllaç a XARXA e-BCN


 

INSTAGRAM

Imatges i petits vídeos. El Col·legi informa de les activitats que es duen a terme. A més, aprofitant les ‘històries’ que tenen una duració de 24 hores, es dona pinzellades dels actes més destacats.
Enllaç a Instagram 
 


 

FACEBOOK

Un curs, un nou vídeo, informació del Col·legi... Els continguts a Facebook són d’allò més variats i pràctics pel col·legiat que utilitza aquesta xarxa i vol assabentar-se de la informació que més pot afectar-li.
Enllaç a Facebook
 


 

TWITTER

Més del 50% dels col·legiats ja ens segueixen en aquest compte que enllaça amb les últimes notícies del Col·legi i més continguts de rellevància de manera assídua.
Enllaç a Twitter
 

LINKEDIN

Noves convocatòries de certificació, una conferència del Building Information Modelling... són exemples del que es penja a LinkedIn, xarxa més enfocada al món professional.
Enllaç a Linkedin
 

Més continguts

Formar-se no és només assistir a classe, és una activitat diària. Perquè estigueu al dia de tot allò que pot afectar-vos com a enginyers de l’àmbit industrial, el Col·legi posa a la vostra disposició el web Torna-la a Veure, el blog d’ENGINYERS BCN i el canal de YouTube, eines essencials per al professional del segle XXI.

TORNA-LA A VEURE

Plataforma de vídeo del Col·legi, on es pengen totes les conferències, xerrades, debats o taules rodones que tenen lloc a la sala d'actes d'ENGINYERS BCN.
Enllaç a Torna-la a Veure

BLOG.ENGINYERSBCN

Una eina per compartir, debatre i aprendre entre companys. Entreu-hi, doneu-hi un cop d’ull i feu-lo servir com millor us convingui. La professió us escolta.
Enllaç a BLOG.ENGINYERSBCN
 

YOUTUBE

En aquest canal trobaràs tot un recull de vídeos de les conferències i actes més rellevants que es duen a terme.
Enllaç a YouTube

Apps

Cada vegada fem servir més el mòbil i la tauleta en detriment de l’ordinador. A ENGINYERS BCN en som conscients, per aquesta raó teniu disponible a la Play Store i a l’Apple Store una aplicació que us ajudarà a treure tot el suc del Col·legi.


 

APP EBCN+

Una aplicació d'avisos per a mòbils i tauletes d’informació professional i del Col·legi, entra als següents enllaços per descarregar-te-la: A l’Apple Store i a la Play Store
 

                                         
                                                                 comunicacio(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari