Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 10 de 42 entrades disponibles

 • Informàtica

  Víctor Sandalinas

  Freelance de pàgines webs i màrqueting digital ofereix a tots els col·legiats, familiars i personal d'empreses un descompte del 15% a les seves webs/ecommerce/landing page.

  A més fem extensió com a novetat l'oferta a la part de màrqueting digital amb un descompte d'un 10% en campanyes de publicitat Facebook Ads.

  Més informació:

  www.victorsandalinas.com

 • Serveis financers


  IGN

  iGN és un marketplace que permet aconseguir finançament recurrent al llarg del temps, per a projectes de valor afegit, que es basa en una comunitat d'experts consultors amb experiència verificada per garantir un servei extraordinari i aconseguir el millor finançament.

  Ofereix als col·legiats un servei exclusiu d'alertes de convocatòries R+D+I en relació als següents àmbits:

  · Subvencions i ajuts públics nacionals (Inversions, projecte, nova empresa)

  · Subvencions i ajudes públiques europees

  · Licitacions per a projectes d'R+D+I

  · Instruments de finançament de circulant

 • Professional


  ASARTEC

  ASARTEC és una entitat de serveis d'assessorament i consultoria en el camp de l'Enginyeria Informàtica, implantació d'aplicacions diverses, processos industrials, assessoria legal, serveis de programació a mida avançada en qualsevol plataforma.
   

  Ofereix els següents descomptes als col·legiats:
   

  • 20% descompte d'adquisició de les llicencies de l'Aplicació de GMAO PLANTASSISTS.
    
  • 20% descompte d'adquisició de les llicencies de l'Aplicació de Prevenció de Riscos Laborals i Vigilància de la Salud, PREVENPLAN.
    
  • 10% de descompte en hores de tècnic manteniment informàtic i serveis.
    
  • 10% de descompte en hores de Programació.
    
  • 10% de descompte en Peritatges judicials en el camp d'Enginyeria Informatica.
    
  • 5% de descompte Extra per compres superiors a 500€ en productes de aguadelluvia.es. Sistemes de recuperació d'aigua de pluja, dipòsits, foses, depuradores.
 • Formació


  IGEMA

  El Centre d'Estudis Universitaris IGEMA ofereix als col·legiats i als seus familiars en primer grau una bonificació del 50% en la matrícula del Màster en Gestió de l'Aplicació de la Robòtica a l'Empresa (presencial) i del Grau en Administració i Direcció d'Empreses ADE (presencial).
   

  • Consulta aquí l'oferta formativa d'IGEMA.

 • Formació

  UVic

  La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya ofereix a tot el col·lectiu d'ENGINYERS BCN aplicar un 10% de descompte sobre el preu dels programes de màsters i postgrau, un cop descomptat l'import de la preinscripció.

  Descompte aplicable als Programes de Màster i Postgrau per al curs 2020-2021 següents:
   

  • Màster en Robòtica i Sistemes Intel·ligents

  • Postgrau en Robòtica Mòbil

  • Postgrau en Robòtica Industrial

  • MBA Màster en Administració i Direcció d'Empreses (edició Granollers)


  Per tal de poder gaudir d’aquest descompte:

  • Aquest descompte s'aplicarà sobre l'import restant de la matrícula un cop abonat el 10% de l'import del programa (mínim 200 €) en concepte de preinscripció. L'import de la preinscripció va a compte de la matrícula i suposa una reserva de plaça en el programa. En cas de no ser admès o s'anul·lés el programa, la UVic-UCC retornarà aquesta quantitat.

  • Aquest tipus de descompte no és acumulable amb cap altre, excepte el pagament únic o únic i avançat (abans del 30 de juny de 2020).

  • En el moment de la preinscripció, l'interessat caldrà especificar que vol acollir-se a l'esmentat descompte i ho justificarà adjuntant el document que l'acrediti com a col·legiat en actiu.
   

  Consulteu tota l'oferta formativa en aquest enllaç.

 • Professional

  Preoc

  El Col·legi ha signat un conveni amb Preoc, empresa que subministra un programa de bases de dades de preus per obres de construcció. Fruit d'aquest acord, els col·legiats podeu ara adquirir el seu programari amb importants descomptesConsulteu aquí les condicions. Per sol·licitar el vostre codi, envieu un correu a tecnovisat@ebcn.cat.

 • Formació

  Promerits - Universidad Europea Miguel de Cervantes

  La Universidad Europea Miguel de Cervantes, a través de Promerits, ofereix als col·legiats i als seus familiars en primer grau un descompte del 55% en el seu Màster en Prevenció de Riscos Laborals.

  Més informacióen aquest enllaç.

 • Professional

  EBARA

  L'empresa EBARA ha signat un conveni amb ENGINYERS BCN. Tots els col·legiats teniu ara la possibilitat d'adquirir gratuïtament eines de càlcul per als vostres projectes d'edificaciópreus especials en productes destinats a l'autoconsum i accés a biblioteques d'equips de grups de pressió i contra incendis en Revit, entre altres avantatges.

  L'acord signat entre el Col·legi i EBARA contempla els següents beneficis per a col·legiats i precol·legiats:

  • Accés a través del telèfon 93 278 16 69 o al correu d'atenció directa al col·legiat barcelona@ebara.com per disposar d'un interlocutor tècnic de EBARA i solucionar els dubtes sobre projectes d'edificació HVAC, entre altres, i rebre suport específic de revisió i verificació de càlculs de grups de pressió, equips conta incendis, sanejament/pluvials, clima i bombes de procés industrial (en acer inoxidable) o qualsevol altra aplicació en bomba centrífuga.
  • Rebre de manera gratuïta eines de càlcul per als projectes d'edificació, de GP, PCI, Clima i Sanejament.
  • Accés a biblioteques d'equips de grups de pressió i contra incendis en Revit per a adequar als projectes BIM.
  • Preus especials en la gamma de productes EBARA destinada a l'autoconsum.
 • Informàtica

  Sabadell Renting

  Sabadell Renting posa a la disposició dels col·legiats i precol·legiats la millor oportunitat per renovar els equips Apple en bones condicions. En una única quota mensual, a 24 mesos, i amb la tranquil·litat de tenir una assegurança per cobrir imprevistos. Més informació.

 • Salut i benestar


  Mútua General de Catalunya

  La Mútua General de Catalunya ofereix als membres del Col·legi, i els seus familiars de primer grau, condicions especials en la contractació de les assegurances de la Mútua. A més de gaudir de les millors cobertures, disposaran d’un ampli ventall de serveis i avantatges.

  Per a més informació cal contactar amb la sra. Asumpció Carol de la Mútua al telèfon 93 445 19 80.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial