Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores > Professional


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 8 de 8 entrades disponibles

 • Professional


  ASARTEC

  ASARTEC és una entitat de serveis d'assessorament i consultoria en el camp de l'Enginyeria Informàtica, implantació d'aplicacions diverses, processos industrials, assessoria legal, serveis de programació a mida avançada en qualsevol plataforma.
   

  Ofereix els següents descomptes als col·legiats:
   

  • 20% descompte d'adquisició de les llicencies de l'Aplicació de GMAO PLANTASSISTS.
    
  • 20% descompte d'adquisició de les llicencies de l'Aplicació de Prevenció de Riscos Laborals i Vigilància de la Salud, PREVENPLAN.
    
  • 10% de descompte en hores de tècnic manteniment informàtic i serveis.
    
  • 10% de descompte en hores de Programació.
    
  • 10% de descompte en Peritatges judicials en el camp d'Enginyeria Informatica.
    
  • 5% de descompte Extra per compres superiors a 500€ en productes de aguadelluvia.es. Sistemes de recuperació d'aigua de pluja, dipòsits, foses, depuradores.
 • Professional

  Preoc

  El Col·legi ha signat un conveni amb Preoc, empresa que subministra un programa de bases de dades de preus per obres de construcció. Fruit d'aquest acord, els col·legiats podeu ara adquirir el seu programari amb importants descomptesConsulteu aquí les condicions. Per sol·licitar el vostre codi, envieu un correu a tecnovisat@ebcn.cat.

 • Professional

  EBARA

  L'empresa EBARA ha signat un conveni amb ENGINYERS BCN. Tots els col·legiats teniu ara la possibilitat d'adquirir gratuïtament eines de càlcul per als vostres projectes d'edificaciópreus especials en productes destinats a l'autoconsum i accés a biblioteques d'equips de grups de pressió i contra incendis en Revit, entre altres avantatges.

  L'acord signat entre el Col·legi i EBARA contempla els següents beneficis per a col·legiats i precol·legiats:

  • Accés a través del telèfon 93 278 16 69 o al correu d'atenció directa al col·legiat barcelona@ebara.com per disposar d'un interlocutor tècnic de EBARA i solucionar els dubtes sobre projectes d'edificació HVAC, entre altres, i rebre suport específic de revisió i verificació de càlculs de grups de pressió, equips conta incendis, sanejament/pluvials, clima i bombes de procés industrial (en acer inoxidable) o qualsevol altra aplicació en bomba centrífuga.
  • Rebre de manera gratuïta eines de càlcul per als projectes d'edificació, de GP, PCI, Clima i Sanejament.
  • Accés a biblioteques d'equips de grups de pressió i contra incendis en Revit per a adequar als projectes BIM.
  • Preus especials en la gamma de productes EBARA destinada a l'autoconsum.
 • Professional


  Standard Hidráulica

  Standard Hidráulica, centra la seva activitat en la fabricació i/o comercialització de vàlvules per a instal·lacions d'aigua per a ús residencial, així com vàlvules i accessoris per a la conducció de gas i calefacció, accessoris d'unió de coure, bronze i llautó a més de la gamma d'aixetes CLEVER, i vol oferir unes condicions avantatjoses als col·legiats.

  Les condicions avantatjoses per als col·legiats fruit de l'acord entre Standard Hidráulica i el Col·legi són les següents:

  • Gratuïtat en els cursos formatius presencials que s'organitzin i s'imparteixin a les instal·lacions d'ENGINYERS BCN per part de Standard Hidráulica.
  • Servei gratuït d'assessorament tècnic a través del telèfon 900 102 837 o al correu electrònic sat@sth.email.
  • A través del web www.standardhidraulica.com podreu sol·licitar l'enviament gratuït dels newsletter, documentació tècnica o catàlegs digitalitzats. 

  Més informació al telèfon 93 564 10 94 o a info@sth.email.

 • Professional


  Endesa

  Gràcies al conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Endesa, els col·legiats gaudeixen d’un canal específic per a consultes puntuals relacionades amb problemes o assessorament sobre subministrament per les instal·lacions projectades (casos singulars que no es puguin solucionar pels canals habituals establerts per Endesa).

  Aquells col·legiats que ho desitgin, poden posar-se amb contacte amb ENDESA a través del Servei d’Orientació Tècnica del Col·legi (SOT) i formular les seves consultes indicant el seu numero de col·legiat, l’adreça de la instal·lació i la consulta plantejada.

 • Professional

  Brüel & Kjaer

  La firma especialista en instrumentació acústica Brüel & Kjaer ofereix:

  - 5% de descompte en l'adquisició de programes, aparells i complements de tota la gamma de productes d’acústica.

  - Formació gratuïta per als col·legiats en l'ús dels aparells del Servei de Lloguer de Mesura del Col·legi.

  - Adreça electrònica on formular les consultes tècniques que es puguin plantejar els usuaris.

 • Professional


  Circutor

  Circutor, empresa catalana de disseny, fabricació i comercialització d’equips de protecció elèctrica industrial, control i mesura de l’energia elèctrica i compensació de l’energia reactiva, ofereix als col·legiats:

  - Assessorament tècnic gratuït a través del telèfon 902 565 230 o de l’adreça electrònica enginyersbcn@circutor.es

  - 5% de descompte addicional en la compra dels productes de l’empresa

  - Gratuïtat en els cursos de formació que organitzi i imparteixi Circutor a les seves instal·lacions

  - Enviament gratuït de revistes, catàlegs i newsletter

 • Professional


  Schneider Electric

  Schneider Electric desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i solucions en el camp de l'automatització, el control i la distribució de l'energia elèctrica.

  Avantatges que ofereix Schneider Elèctric pels col·legiats i la Institució:

  • Accés (previ registre) al “portal de partners” de la web www.schneider-electric.es/es/partners

   On obtindrà accés gratuït a qualsevol tipus de documentació tècnica específica del seu perfil professional, com ara la Guia de diseño de instalaciones electricas, o el Manual Teórico-Práctico .
  • Descompte del 30% sobre les tarifes de l'Institut Schneider de Formació per als col·legiats, en tots aquells cursos formatius presencials que organitzi i imparteixi SCHNEIDER a les instal·lacions Col·legials.
    
  • Descompte del 25 % als col·legiats que s'inscriguin en un curs presencial, semi presencial ó a distància que Schneider organitza i imparteix a les seves instal·lacions de l'Institut Schneider de Formació
  • Descomptes del 
   • 20% per a grups d'entre 10 i 15 persones
   • 30% per a grups d'entre 16 i 20 persones

  per a col·legiats i precol·legiats en la realització dels cursos no presencials o semi presencials que SCHNEIDER disposa mitjançant el seu portal ww.isefonline.es

  • Accés, de forma gratuïta, a tots els col·legiats i empleats del Col·legi als continguts d'Energy University, Plataforma de Formació on-line sobre Eficiència Energètica de Schneider Electric. En aquesta plataforma es posa a disposició dels enginyers, de forma totalment gratuïta, mòduls de formació sobre il·luminació, Auditories, Control de Clima, Armònics, Control d'Edificis, etc.


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2020 Any de la Seguretat Industrial