Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores > Professional


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 9 de 9 entrades disponibles

 • Professional

  Quipu

  Gestiona l'estat del teu negoci de forma fàcil amb Quipu. 
  Quipu és el Programa de Facturació Online per a professionals que facilita la gestió administrativa de l'activitat.
   

  • Crea i envia factures i pressupostos als teus clients i proveïdors

  • Comptabilitza les despeses de l'empresa amb el sistema de reconeixement de caràcters

  • Pren millors decisions i fes previsions de negoci amb dades actualitzades a temps real

  • Les teves dades accessibles i segures al núvol

  • Connecta el teu banc per a poder fer la conciliació bancària i genera remeses bancàries

  • Afegeix al teu assessor per a que et pugui aconsellar sobre el teu negoci
   

  Beneficia't dels descomptes per a col·legiats i obtingues Quipu al millor preu. 

  Per a qualsevol dubte, posa’t en contacte al telèfon 93 516 80 29 o envia un correu a support@getquipu.com

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Professional


  Standard Hidráulica

  Standard Hidráulica, centra la seva activitat en la fabricació i/o comercialització de vàlvules per a instal·lacions d'aigua per a ús residencial, així com vàlvules i accessoris per a la conducció de gas i calefacció, accessoris d'unió de coure, bronze i llautó a més de la gamma d'aixetes CLEVER, i vol oferir unes condicions avantatjoses als col·legiats.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s’organitzin i s’imparteixin per STANDARD HIDRAULICA a les instal·lacions del COL·LEGI.
  A través del web www.standardhidraulica.com podreu sol·licitar l'enviament gratuït dels newsletter, documentació tècnica o catàlegs digitalitzats.
  Servei gratuït d’assessorament tècnic a través del telèfon 900 102 837 o al correu electrònic sat@standardhidraulica.com
  Més informació al telèfon 93 564 10 94 o a info@standardhidraulica.com
   

 • Professional


  Socomec

  SOCOMEC fabrica i comercialitza solucions i serveis que permeten garantir l'alta disponibilitat d'alimentació energètica a instal·lacions i edificis crítics, control d'energia i protecció, seguretat i durada de les instal·lacions fotocoltaiques, i millora de l'eficiència energètica en edificis e instal·lacions.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s'organitzin i s'imparteixin per SOCOMEC a les d'instal·lacions d'ENGINYERS BCN.

  A través del correu enginyersbcn@socomec.com es pot sol·licitar l'enviament gratuït del newsletter, documentació tècnic o catàlegs digitalitzats.

  Servei gratuït d'assessorament tècnic a través del correu electrònic enginyersbcn@socomec.com

 • Professional

  ITeC

  ENGINYERS BCN signa un conveni amb l'ITeC i ofereix als seus col·legiats l'accés al programa TCQ EXPRÉS, una versió reduïda i de preu avantatjós del Mòdul de pressupostos i condicions tècniques i del Mòdul d’estudis de seguretat i salut de l’aplicació informàtica TCQ2000.

  Amb un ús determinat d’hores de funcionament, el TCQ EXPRÉS de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) incorpora també una selecció del banc de preus i plecs de condicions tècniques del BEDEC (banc estructurat de dades d’elements constructius).
   

  Compatible amb tots els mòduls de TCQ2000, es composa d’unes característiques específiques:
   

  • El nombre màxim de línies de pressupost per projecte és de 200.

  • Admet un màxim de 20 capítols i subcapítols estructurats fins a 3 nivells de profunditat.

  • L’import màxim del pressupost PEM és de 900.000 €.

  • Cada usuari només podrà disposar d’una sola llicència que prèviament haurà d’activar.

  • Les hores de funcionament gratuït anuals seran de 300, a comptar a partir de l’1 de gener de cada any. En cas que s’esgotin les hores l’usuari podrà comprar a l’ITeC un primer paquet de 150 hores per un import de 150 €, si aquest paquet s’esgotés hi ha la possibilitat de comprar una llicència sense límit d’hores però amb caducitat a 31 de desembre, també per 150.

  • En el moment de l’alta s’abonaran 30 € + IVA.

  • El manteniment anual serà de 25 € + IVA, que es facturaran en el mes de gener de l’any següent al de la compra, i que garanteix l’assitència telefònica i l’actualització del programa.

  Per adquirir el programa TCQ EXPRÉS, cal posar-se en contacte amb el Servei de Visats del Col·legi.

 • Professional


  Endesa

  Gràcies al conveni que ENGINYERS BCN té signat amb Endesa, els col·legiats gaudeixen d’un canal específic per a consultes puntuals relacionades amb problemes o assessorament sobre subministrament per les instal·lacions projectades (casos singulars que no es puguin solucionar pels canals habituals establerts per Endesa).

  Aquells col·legiats que ho desitgin, poden posar-se amb contacte amb ENDESA a través del Servei d’Orientació Tècnica del Col·legi (SOT) i formular les seves consultes indicant el seu numero de col·legiat, l’adreça de la instal·lació i la consulta plantejada.

 • Professional

  Saunier Duval

  Saunier Duval lidera a Europa el subministrament de sistemes intel·ligents per al confort domèstic. Firma dedicada a les activitats d'aigua calenta sanitària, a calefacció i a climatització, Saunier Duval és el fabricant que ha desenvolupat la primera caldera mural mixta a gas, la caldera estanca, l'escalfador sense pilot, la caldera mural de condensació directa i moltes altres innovacions tecnològiques encaminades a millorar els aspectes d'economia, confort, seguretat i respecte al medi ambient en aquest tipus de productes.
   

  Saunier Duval ofereix, als col·legiats que necessitin una caldera o un equip d'aire, les següents condicions especials:

  • Assessorament sobre les solucions que podem oferir al projectista, tant en projecte com en la fase d'instal.lacions.
    
  • Si necessita una caldera li podem oferir la millor solució i el millor assessorament tècnic, a través de l'email: david.zalamea@saunierduval.es
   A Saunier Duval disposem de les millors solucions en calefacció, climatització i producció d'A.C.S.
    
  • La xarxa Instal Xpert, https://instalxpert.saunierduval.es/, li pot oferir la millor solució, i instal.ladors professionals col.laboradors de Saunier Duval.
    
  • - La millor solució tècnica.
    
  • - Finançament a un any sense interessos o 2 i 5 anys, en una àmplia gamma de calderes, amb un finançament molt competitiu.

  Els serveis tècnics oficials de Saunier Duval, 902 22 22 02, els poden oferir:

  • 15 anys de cobertura total: Saunier Duval pot incloure en el seu contracte de manteniment totes les peces originals fins que la seva caldera compleixi 15 anys.
    
  • Promoció benvinguda: Si la seva caldera té menys de 6 mesos, contracti el servei de manteniment Extensió de Garantia fins que la seva caldera compleixi 2 anys, pagant només 1.
    
  • La delegació de Saunier Duval, email: david.zalamea@saunierduval.es, li abonarà 50 euros + IVA en concepte de COL.LABORACIÓ COMERCIAL, només necessitem acreditar que ha realitzat la instal.lació, amb una fotocòpia de la posada en marxa realitzada pel nostre Servei Tècnic Oficial
    
 • Professional

  Brüel & Kjaer

  La firma especialista en instrumentació acústica Brüel & Kjaer ofereix:

  - 5% de descompte en l'adquisició de programes, aparells i complements de tota la gamma de productes d’acústica.

  - Formació gratuïta per als col·legiats en l'ús dels aparells del Servei de Lloguer de Mesura del Col·legi.

  - Adreça electrònica on formular les consultes tècniques que es puguin plantejar els usuaris.

 • Professional


  Circutor

  Circutor, empresa catalana de disseny, fabricació i comercialització d’equips de protecció elèctrica industrial, control i mesura de l’energia elèctrica i compensació de l’energia reactiva, ofereix als col·legiats:

  - Assessorament tècnic gratuït a través del telèfon 902 565 230 o de l’adreça electrònica enginyersbcn@circutor.es

  - 5% de descompte addicional en la compra dels productes de l’empresa

  - Gratuïtat en els cursos de formació que organitzi i imparteixi Circutor a les seves instal·lacions

  - Enviament gratuït de revistes, catàlegs i newsletter

 • Professional


  Schneider Electric

  Schneider Electric desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i solucions en el camp de l'automatització, el control i la distribució de l'energia elèctrica.

  Avantatges que ofereix Schneider Elèctric pels col·legiats i la Institució:

  • Accés (previ registre) al “portal de partners” de la web www.schneider-electric.es/es/partners

   On obtindrà accés gratuït a qualsevol tipus de documentació tècnica específica del seu perfil professional, com ara la Guia de diseño de instalaciones electricas, o el Manual Teórico-Práctico .
  • Descompte del 30% sobre les tarifes de l'Institut Schneider de Formació per als col·legiats, en tots aquells cursos formatius presencials que organitzi i imparteixi SCHNEIDER a les instal·lacions Col·legials.
    
  • Descompte del 25 % als col·legiats que s'inscriguin en un curs presencial, semi presencial ó a distància que Schneider organitza i imparteix a les seves instal·lacions de l'Institut Schneider de Formació
  • Descomptes del 
   • 20% per a grups d'entre 10 i 15 persones
   • 30% per a grups d'entre 16 i 20 persones

  per a col·legiats i precol·legiats en la realització dels cursos no presencials o semi presencials que SCHNEIDER disposa mitjançant el seu portal ww.isefonline.es

  • Accés, de forma gratuïta, a tots els col·legiats i empleats del Col·legi als continguts d'Energy University, Plataforma de Formació on-line sobre Eficiència Energètica de Schneider Electric. En aquesta plataforma es posa a disposició dels enginyers, de forma totalment gratuïta, mòduls de formació sobre il·luminació, Auditories, Control de Clima, Armònics, Control d'Edificis, etc.


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica