Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores > Formació


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 10 de 15 entrades disponibles

 • Formació

  TÜV SÜD

  TÜV SÜD és un proveïdor líder internacional de solucions d’alta qualitat, seguretat i sostenibilitat, especialitat en assajos, inspeccions, auditories, certificació, consultoria i formació. Amb més de 24.000 treballadors en 850 ubicacions en tot el món i acreditacions a Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Orient Mitjà.

  TÜV SÜD ofereix als col·legiats d’ENGINYERS BCN un descompte exclusiu del 8% (400 €) i acumulable a altres promocions en el Màster en Enginyeria de Manteniment 18ª promoció.

  Inici Màster: 3 de novembre de 2017. Duració 600 hores. Semipresencial. Més informació aquí, poden posar-se en contacte a través d'aquest correu electrònic master@tuv-sud.es o bé trucar al 912 031 145.

 • Formació

  d·HEALTH Barcelona

  d·HEALTH Barcelona és un dels quatre programes de postgrau europeus més reconeguts internacionalment que forma emprenedors en salut. Durant 9 mesos els alumnes treballen en equips multidisciplinaris en els quals viuen un cicle complet d'innovació: des de la identificació d'una idea de negoci en hospitals punters de Barcelona, passant pel disseny i prototipatge, fins a la recerca de finançament.

  El programa incorpora activitats de mobilitat internacional. d·HEALTH té un 97% d’ocupabilitat: just després del programa, els fellows emprenen la seva pròpia start-up o troben feina en empreses destacades del sector salut o institucions de recerca. És una iniciativa de Biocat, l'entitat que coordina el sector de les ciències de la vida i de la salut a Catalunya.

  d·HEALTH Barcelona ofereix un 5% sobre el preu total del programa amb data d’inici gener 2018 a tots els col·legiats (prèvia acreditació del carnet col·legial).

  Per a més informació contacteu amb Raquel Riera, Cap d’Innovació i Desenvolupament de Talent de Biocat rriera@biocat.cat.

 • Formació

  IMF Business School

  IMF International Business School juntament amb ENGINYERS BCN, firmen un acord per oferir les següents condicions als nostres col·legiats i treballadors del Col·legi:
   

  • Màsters oficials: 10% del preu de venta al públic (PVP) a favor seu. Excepte en el Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals que serà del 5%.

  • Màsters professionals i Experts Universitaris: 15% del preu de venta al públic (PVP) a favor seu.

  • Cursos de Monogràfics online: 15% del preu de venta al públic (PVP).

  • Cursos a mida: 10% del preu de venta al públic (PVP).

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Formació


  EUSS Enginyeria

  EUSS Enginyeria i ENGINYERS BCN firmen un acord per facilitar la incorporació dels estudiants de Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial al col·lectiu del Col·legi d’Enginyers Graduats i enginyers Tècnics industrials de Barcelona, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià proporcionarà juntament amb la matrícula anual la sol·licitud de precol·legiació directa, mitjançant un document a l’annex per tal d’efectuar en el tràmit pertinent a aquest efecte.

  L’EUSS farà entrega d’aquest document exclusivament als estudiants que hagin superat el 50% dels crèdits totals de la carrera, és a dir de 120 crèdits ECTS.

 • Formació

  Fundació CIM

  La Fundació CIM aplicarà condicions preferents als col·legiats del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en els serveis i cursos formatius organitzats pels diferents programes de formació.

  Consulta avantatges de la Fundació CIM aquí
   

 • Formació

  In Motion Academy

  Els col·legiats tenen un 10% de descompte en el programa acadèmic que l'empresa In-motion Academy GmbH imparteix a Barcelona amb l’objectiu de preparar els empleats seleccionats per treballar a Alemanya.

  in-motion Group és un grup d‘empreses internacionals que està especialitzat en la selecció de personal i serveis de projectes per les àrees d‘enginyeria, formació i consultoria.

  La seva filial in-motion Academy amb sucursal al centre de Barcelona ofereix als graduats universitaris una perspectiva professional al mercat alemany. El programa está dirigit principalment als graduats universitaris dels camps d’STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

  El programa acadèmic d’in-motion consta de quatre mòduls:

  • inserció laboral

  • curs d’alemany

  • formació intercultural

  • assessoria d’integració


  Per a més informació, si us plau consulti l’enllaç www.in-motion-academy.eu

  Dades de contacte:


  in-motion Academy GmbH, sucursal en España, Carrer de la Diputació, 279, 08007 Barcelona
  info@in-motion-academy.eu

 • Formació

  Ingnova

  A Acadèmia INGNOVA compaginem la FORMACIÓ amb el DESENVOLUPAMENT i el DISSENY DE PROJECTES D'ENGINYERIA. Aquesta és la nostra marca diferencial i el nostre segell de garantia.

  Estem especialitzats en Formació online per a Enginyers i Arquitectes en diverses matèries tècniques com Hidràulica, Hidrologia, Construcció, Sistemes d'Informació Geogràfica, Anàlisi d'Estructures, Eines de Programació i Automatització de Processos, Disseny Assistit per ordinador, etc.

  Tots els nostres cursos són online i els impartim a través de la nostra pròpia Plataforma de Formació Virtual Moodle.

  Des del moment en què l'alumne es matricula té accés al contingut complet del curs de manera que pot realitzar-ho segons la seva pròpia organització. Sense terminis ni dates límit.

  Per als Col·legiats, els oferim un preu especial en els nostres cursos aplicant-los un descompte del 20% sobre el preu general de tots els cursos i Màster.

  En el cas que es trobin en situació de desocupació, als col·legiats se'ls aplicarà un descompte del 10% addicional sobre aquesta tarifa especial.

 • Formació

  The Castle

  A The Castle porten mes de 25 anys ensenyant anglès i 10 anys amb centre propi a Barcelona.
  Els temps canvien però la necessitat d'aprendre Anglès es més gran que mai.
  Les tecnologies ens ajuden a fer la nostra vida mes fàcil, fins i tot, a l'hora d'aprendre anglès.
  La videoconferència ens permet comunicar-nos amb aquells que estan lluny a nivell personal i professional. Per què no doncs amb el teu professor/a d'anglès?
  Siguis on siguis pots rebre classes d'anglès en grups súper reduïts ( 4 alumnes) o individuals des de la comoditat de casa teva o del teu despatx. Seguiràs un curs de nivell amb programa oficial basat en el Marc Comú Europeu.
  La regularitat és de dues hores setmanals en horaris establerts com si anessis a una escola però sense desplaçar-te.
  Desprès de fer una prova de nivell escrita i una altra oral, s’atorga el nivell a seguir i s’ofereixen els horaris disponibles els quals poden ser de matí, migdia, tarda, vespre i nit.
  No cal desplaçar-se per fer les proves de nivell; es poden fer també per videoconferència.
  El sistema fa servir una plataforma dissenyada per professors experts en actiu on hi figuren tots els continguts gramaticals, lèxics, auditius i de conversa des de el nivell A1 fins el C2.
  Professors nadius i titulats amb experiència invocació per la docència t’acompanyaran durant tot el teu procés d’aprenentatge per ajudar-te a aconseguir els teus objectius.
  Acompanyament en tot el procés d'aprenentatge amb el teu professor/a i l'equip docent de The Castle.

  Certificat a final de curs i possibilitat de fer exàmens internacionals presencials de la Universitat de Cambridge i Trinity College de Londres.

  Faràs avaluacions contínues per a detectar els punts a reforçar per a que el teu progrés sigui homogeni en totes les àrees: des de la gramàtica fins la conversa.
  A partir dels 12 anys! Si surts de classe a les 14h per què esperar fins les 17h per anar a l’acadèmia si pots fer la classe amb 3 companys i els teu professor/a des de casa teva? Quan acabis la classe, apaga l’ordinador i continua fent els deures!

  Avantatges per a col·legiats i familiars : 10% descompte en totes les mensualitats durant el primer curs.
   

 • Formació


  Fundació Politècnica de Catalunya

  La Fundació Politècnica de Catalunya oferirà, a tots els col·legiats d’ENGINYERS BCN, un 10% de descompte al matricular-se a qualsevol programa formatiu que s’iniciï l’any acadèmic 2016-17 i que consti al web www.talent.upc.edu.

  Per tal de poder gaudir d’aquest descompte, la persona interessada haurà de facilitar el seu número de col·legiat a la FPC. 

 • Formació

  Bureau Veritas Business School

  Col·laboració en matèria de formació amb Bureau Veritas Business School per a la Formació Intersectorial recolzada en la Tecnologia de la Informació i les Comunicacions. Compta amb una "Aula virtual" on l’alumne pot accedir als continguts del curs, resoldre casos pràctics, realitzar exercicis d’autoavaluació, participar en xats i fòrums de debats amb els professors i els altres alumnes. L’alumne compta durant tot el curs amb recolzament de tutories personalitzades.

  Els Col.legiats gaudiran d’un 10% de descompte en els cursos eLearning. Per altra banda, tramitem gratuïtament la gestió de la bonificació (els cursos eLearning són 100% bonificables) per la Fundación Tripartita segons el Crèdit Anual de les empreses per a la Formació dels treballadors.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'