Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 10 de 57 entrades disponibles

 • Formació

  IMF Business School

  IMF International Business School juntament amb ENGINYERS BCN, firmen un acord per oferir les següents condicions als nostres col·legiats i treballadors del Col·legi:
   

  • Màsters oficials: 10% del preu de venta al públic (PVP) a favor seu. Excepte en el Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals que serà del 5%.

  • Màsters professionals i Experts Universitaris: 15% del preu de venta al públic (PVP) a favor seu.

  • Cursos de Monogràfics online: 15% del preu de venta al públic (PVP).

  • Cursos a mida: 10% del preu de venta al públic (PVP).

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Salut i benestar

  DiR

  ENGINYERS BCN ha signat un conveni amb la cadena de gimnasos DiR. Fruït d’aquest acord, els col·legiats i precol·legiats podran accedir a tots els centres DiR, incloent totes les seves instal·lacions, sense límits d’horaris per 49,99€ al mes, una quota especialment dissenyada perquè resulti més econòmica.

  Per estar en forma, per relaxar-se a la zona d’hidromassatge, per gaudir de la piscina i del solàrium... Les raons per apuntar-se al DiR són diverses. Amb la intenció d'oferir una vida més sana i en forma, el Col·legi ha signat un conveni amb aquesta companyia de gimnasos. El resultat: accés a una tarifa més assequible. Ensenyant el teu carnet de col·legiat o precol·legiat, pots apuntar-te a qualsevol centre DiR (el cost d’inscripció anirà en funció de cada Club) per una quota mensual de 49,99€ que inclou:
   

  • Accés a tots els centres DiR que hi ha oberts, sense límits d’horaris i amb la possibilitat de poder fer ús de totes les instal·lacions (piscina, sala de fitness, activitats dirigides...). La tovallola està inclosa.

  • Accés als blogs DiR i a la revista: de nutrició, per triatletes...

  • Accés a gestions en línia on es poden fer diferents accions a cost 0€ (reserves, canvis de dades...).

  • Accés a Singles&Friends.

  • Classes especials sense cap cost pel soci (a excepcions puntuals que l’organització estimi oportú).

  • Accés a les pistes de pàdel sense cost extra.
   

  Si ja ets soci del DiR i estàs al mig d’un pagament avançat hauràs d’esperar a que finalitzi aquest termini per poder sol·licitar la quota corporativa la primera quinzena del mes.

  Més informació aquí.

 • Formació


  EUSS Enginyeria

  EUSS Enginyeria i ENGINYERS BCN firmen un acord per facilitar la incorporació dels estudiants de Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial al col·lectiu del Col·legi d’Enginyers Graduats i enginyers Tècnics industrials de Barcelona, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià proporcionarà juntament amb la matrícula anual la sol·licitud de precol·legiació directa, mitjançant un document a l’annex per tal d’efectuar en el tràmit pertinent a aquest efecte.

  L’EUSS farà entrega d’aquest document exclusivament als estudiants que hagin superat el 50% dels crèdits totals de la carrera, és a dir de 120 crèdits ECTS.

 • Professional


  Standard Hidráulica

  Standard Hidráulica, centra la seva activitat en la fabricació i/o comercialització de vàlvules per a instal·lacions d'aigua per a ús residencial, així com vàlvules i accessoris per a la conducció de gas i calefacció, accessoris d'unió de coure, bronze i llautó a més de la gamma d'aixetes CLEVER, i vol oferir unes condicions avantatjoses als col·legiats.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s’organitzin i s’imparteixin per STANDARD HIDRAULICA a les instal·lacions del COL·LEGI.
  A través del web www.standardhidraulica.com podreu sol·licitar l'enviament gratuït dels newsletter, documentació tècnica o catàlegs digitalitzats.
  Servei gratuït d’assessorament tècnic a través del telèfon 900 102 837 o al correu electrònic sat@standardhidraulica.com
  Més informació al telèfon 93 564 10 94 o a info@standardhidraulica.com
   

 • Professional


  Socomec

  SOCOMEC fabrica i comercialitza solucions i serveis que permeten garantir l'alta disponibilitat d'alimentació energètica a instal·lacions i edificis crítics, control d'energia i protecció, seguretat i durada de les instal·lacions fotocoltaiques, i millora de l'eficiència energètica en edificis e instal·lacions.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s'organitzin i s'imparteixin per SOCOMEC a les d'instal·lacions d'ENGINYERS BCN.

  A través del correu enginyersbcn@socomec.com es pot sol·licitar l'enviament gratuït del newsletter, documentació tècnic o catàlegs digitalitzats.

  Servei gratuït d'assessorament tècnic a través del correu electrònic enginyersbcn@socomec.com

 • Professional

  Smart City Expo World Congress

  Els col·legiats podran obtenir passis amb un 25% descompte per visitar la sisena edició de l'Smart City Expo World Congress, que arriba el 17 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb la intenció de continuar generant sinergies, compartir coneixements i provocar la relfexió i el debat al voltant de les ciutats i els ciutadans intel·ligents.

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Formació

  Fundació CIM

  La Fundació CIM aplicarà condicions preferents als col·legiats del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en els serveis i cursos formatius organitzats pels diferents programes de formació.

  Consulta avantatges de la Fundació CIM aquí
   

 • Professional

  ITeC

  ENGINYERS BCN signa un conveni amb l'ITeC i ofereix als seus col·legiats l'accés al programa TCQ EXPRÉS, una versió reduïda i de preu avantatjós del Mòdul de pressupostos i condicions tècniques i del Mòdul d’estudis de seguretat i salut de l’aplicació informàtica TCQ2000.

  Amb un ús determinat d’hores de funcionament, el TCQ EXPRÉS de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) incorpora també una selecció del banc de preus i plecs de condicions tècniques del BEDEC (banc estructurat de dades d’elements constructius).
   

  Compatible amb tots els mòduls de TCQ2000, es composa d’unes característiques específiques:
   

  • El nombre màxim de línies de pressupost per projecte és de 200.

  • Admet un màxim de 20 capítols i subcapítols estructurats fins a 3 nivells de profunditat.

  • L’import màxim del pressupost PEM és de 900.000 €.

  • Cada usuari només podrà disposar d’una sola llicència que prèviament haurà d’activar.

  • Les hores de funcionament gratuït anuals seran de 300, a comptar a partir de l’1 de gener de cada any. En cas que s’esgotin les hores l’usuari podrà comprar a l’ITeC un primer paquet de 150 hores per un import de 150 €, si aquest paquet s’esgotés hi ha la possibilitat de comprar una llicència sense límit d’hores però amb caducitat a 31 de desembre, també per 150.

  • En el moment de l’alta s’abonaran 30 € + IVA.

  • El manteniment anual serà de 25 € + IVA, que es facturaran en el mes de gener de l’any següent al de la compra, i que garanteix l’assitència telefònica i l’actualització del programa.

  Per adquirir el programa TCQ EXPRÉS, cal posar-se en contacte amb el Servei de Visats del Col·legi.

 • Formació

  In Motion Academy

  Els col·legiats tenen un 10% de descompte en el programa acadèmic que l'empresa In-motion Academy GmbH imparteix a Barcelona amb l’objectiu de preparar els empleats seleccionats per treballar a Alemanya.

  in-motion Group és un grup d‘empreses internacionals que està especialitzat en la selecció de personal i serveis de projectes per les àrees d‘enginyeria, formació i consultoria.

  La seva filial in-motion Academy amb sucursal al centre de Barcelona ofereix als graduats universitaris una perspectiva professional al mercat alemany. El programa está dirigit principalment als graduats universitaris dels camps d’STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

  El programa acadèmic d’in-motion consta de quatre mòduls:

  • inserció laboral

  • curs d’alemany

  • formació intercultural

  • assessoria d’integració


  Per a més informació, si us plau consulti l’enllaç www.in-motion-academy.eu

  Dades de contacte:


  in-motion Academy GmbH, sucursal en España, Carrer de la Diputació, 279, 08007 Barcelona
  info@in-motion-academy.eu

 • Oci

  BCN Clàssics

  Una temporada exclusiva de concerts al Palau de la Música amb el segell BCN Clàssics. Daniel Baremboim, Sir Neville Marriner, amb obres com Carmina Burana, Nuits d’Ete, Simfonies de Beethoven i molt més!
  BCN Clàssics ofereix un 5% de descompte adicional al preu dels abonaments (en total un 25% de descompte sobre el preu de les entrades) i accés a les millors butaques de totes les categories pels col·legiats i el seus acompanyants!
  Tota la informació a: www.bcnclassics.cat

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informacióInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient