Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Borsa de treball > Vídeo currículum


Serveis per a col·legiats

El vídeo currículum

En un entorn cada cop més influït per les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) va guanyant popularitat aquesta nova modalitat de CV amb la qual el candidat pot explicar la seva trajectòria professional i acadèmica i donar a conèixer algunes de les seves competències personals, com la capacitat de comunicació o els coneixements d’idiomes.

Es tracta d’una gravació en vídeo en la qual cada candidat explica el contingut del seu currículum, destacant els aspectes més rellevants. La durada ha de ser de tres minuts com a màxim i requereix d’una preparació prèvia. Abans de parlar davant la càmera el candidat ha de tenir clar quina informació vol transmetre i com ho farà. De la mateixa manera que en el currículum tradicional, cal ser clar i concís a l’hora de detallar la nostra trajectòria professional i acadèmica.

Una estratègia freqüent, utilitzada en aquest recurs és canviar de llengua en el moment determinat de la gravació que faci referència als nostres coneixements d’idiomes, de tal manera que ja estarem donant una petita mostra del nostre nivell.

Amb aquest sistema, actualment original i innovador, les empreses aconsegueixen millorar i agilitzar els seus processos de selecció, ja que poden extreure fàcilment una primera impressió del candidat i verificar que compta amb determinades competències. Fins i tot, poden estalviar-se una despesa important en el cas d’haver de desplaçar-se o desplaçar als candidats per a una primera entrevista, especialment en aquells processos que requereixin de mobilitat geogràfica.

En alguns casos, fins i tot, els candidats decideixen fer públics els seus vídeo currículums a la xarxa.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica