Enginyers BCN#767

Edicions anteriors
Envia a un amic

27 de febrer de 2020
Notícies ENGINYERS BCN

Karina Gibert, experta en Intel·ligència Artificial, convidada al Dia de la Dona Enginyera

El dijous 5 de març, a partir de les 18.30 h, el Col·legi celebra el Dia de la Dona Enginyera. En aquesta edició la protagonista serà Karina Gibert, Catedràtica a la Universitat Politècnica de Catalunya. Farà la presentació "Intel·ligència artificial: ètica, reptes industrials i de gènere". Benvinguda a càrrec del degà i presentació de la convidada i cloenda, de la vicedegana. Inscriu-t'hi (col·legiats/no col·legiats).

Tecnoaula: Nou curs de baixa tensió i aigua calenta sanitària

El Col·legi organitza els següents dos cursos: "Verificació de baixa tensió" (2, 4, 9 i 11 de març) i "Aigua calenta sanitària" (11 i 12 de març). El primer compta amb una sessió pràctica. La part teòrica es podrà seguir per videoconferència. El segon curs explicarà el funcionament d'una instal·lació, els serveis i funcions que presten els seus components i la legislació aplicable.

Últims dies per participar als concursos de pintura i fotografia

Aquest divendres, 28 de febrer, es tanca el termini per presentar les teves obres i poder optar, així, al premi de 300 euros que ofereixen els concursos de pintura i de fotografia. Hi podeu participar els col·legiats i els familiars en primer grau. També hi ha convocat el concurs de fotografia jove. L'acte d'entrega dels premis se celebrarà el 30 de març (inscripció).

Llegiu-ne més

Gestió energètica eficient a l'entorn Big Data

El 20 de març comença el Mòdul 2 del Postgrau de Gestió Energètica: Gestió energètica eficient a l'entorn Big Data. Per inscriure-t'hi (pots fer-ho aquí si ets col·legiat i aquí si no ho ets) no és necessari haver realitzat el primer mòdul. També tens l'opció de fer-lo a distància, per videoconferència.

Reunió amb la Direcció General d'Energia i Seguretat Industrial

La col·laboració entre col·legis professionals i Administració és ara més estreta. Pere Palacín, Director General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, va acudir a la seu col·legial per mantenir una reunió amb els representants del Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya. Miquel Darnés, degà i president del Consell, hi va ser present.

Llegiu-ne més

L’enquesta sobre digitalització a l’enginyeria es presenta a l’Advanced Factories

Miquel Darnés, degà i president de la METGEC, presentarà al Factory Innovation Theatre de la fira Advanced Factories els resultats de l'enquesta a enginyers sobre transformació digital realitzada al novembre. L'acte se celebrarà el 4 de març, de 15:30 a 15:45 h. La presentació també anirà a càrrec de Xavier Font, vicepresident de la METGEC. Els col·legiats teniu accés gratuït a la fira. Veure programa.

El Grup Territorial del Maresme rep una classe d’Excel aplicat a l’enginyeria

El col·legiat Valentí Comas va oferir una classe magistral als membres del Grup Territorial del Maresme el passat 20 de febrer. Els assistents a la trobada, celebrada al Tecnocampus, van poder aprendre a fer servir el programa Excel per a les seves necessitats professionals. Inscriu-te a un Grup Territorial.

Jornada Mercats Energètics 2020

La sala d'actes del Col·legi acollirà, el dijous 5 de març, la jornada tècnica "Mercats energètics. Perspectives per al 2020". Organitzada per l'Institut Català d'Energia (ICAEN) i el Grup de Gestors Energètics, comptarà amb la benvinguda del degà i la participació d'administracions i empreses. Més informació. Inscripcions.

Notícies professionals

Barcelona suspèn llicències d’obres en el Districte 22@

La Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat la suspensió durant quatre mesos de les llicències dels solars del barri del 22@ que no tenen cap planejament urbanístic ni cap llicència en marxa amb l'objectiu de replantejar-ne els usos econòmics, habitacionals i municipals. Àmbit de la suspensió. Text del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

Llegiu-ne més

Sabadell suspèn les llicències d'algunes activitats

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat la disposició següent: Edicte de l'Ajuntament de Sabadell de suspensió de llicències de determinades activitats: recreatives, clubs de cànnabis, habitatges turístics i centre de culte. Continua llegint per tenir més informació.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Potencia el teu lideratge personal a la teva vida professional

Hi ha moments de la vida que no tens prou energia i il·lusió per afrontar reptes professionals, però això es pot canviar aprenent com autogestionar-nos generant la motivació necessària per aconseguir-ho. Els propers dies 30, 31 de març i 1 d'abril per les tardes de 17:00 a 21:00h, el col·legi ofereix un curs amb exercicis  pràctics per treballar l'autoconfiança, la gestió de les emocions, la planificació personal, etc i aprendre tècniques per desenvolupar eines personals per a superar reptes professional.

L'activitat estarà conduïda per Jorge Cuervo, consultor i formador en les àrees de gestió comercial, organització d'equips i gestió del canvi.

Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme

CAATEEB

Del 28 de febrer de 2020 al 6 de febrer de 2021, divendres de 16 a 20 h. dissabte de 9.30 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

Google Drive

Curs gratuït per a col·legiats i precol·legiats d'ENGINYERS BCN. En línia

Places exhaurides. Propera edició Del 20 d'abril al 22 de maig de 2020. Més informació clicant aquí

En línia

Del 2 de març al 3 d'abril de 2020, en línia

Llegiu-ne més

Postgrau de Legalització d'Activitats. Mòdul 3: Normativa sectorial i aspectes que influeixen en el projecte i el projectista

En línia

Del 2 de març al 30 d'abril de 2020, en línia

Llegiu-ne més

Verificació de baixa tensió

Presencial i per videoconfèrencia

Aula 1, 3a planta del Col·legi

2, 4, 9 i 11 de març de 2020, de 18 a 21 h.

Llegiu-ne més

Curs bàsic de Prevenció i Seguretat en Matèria d’Incendis

CAATEEB

Del 4 de març al 10 de juny 2020, dimecres de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Jornada tècnica: Mercats energètics 2020

Sala d'actes del Col·legi

5 de març de 2020, de 9 a 13.40 h.

Llegiu-ne més

Dia de la Dona Enginyera

Club EBCN

5 de març de 2020, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Enginyer Comercial PRO-Nivell avançat

Aula 1, 3a planta del Col·legi

9 i 16 de març de 2020, de 9 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Anàlisi dels sistemes de mesura segons MSA

Aula 2, 3a planta del Col·legi

10 i 11 de març de 2020, de 10 a 14 i 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Fòrum de debats relacionats amb la qualitat

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats i precol·legiats

Club EBCN

10 de març de 2020, de 18.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

Aigua calenta sanitària

Presencial i per videoconferència

Aula 2, 3a planta del Col·legi

11 i 12 de març de 2020, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació: Auditor Energètic

INSCRIPCIÓ*.

Els requisits per accedir-hi estan indicats al web del Servei de Certificació

Aula 1, 3a planta del Col·legi

12 de febrer de 2020, de 9 a 14 h, de 9.00 h a 14.00 h

Llegiu-ne més

Com serà la convivència amb la Intel·ligència Artificial? Presentació del llibre

Club EBCN

12 de març de 2020, a les 19.00 h

Llegiu-ne més

Sortida al Museu de la Pell d’Igualada, adoberia “Cal Granotes” i al Museu del Traginer

ENGINYERS BCN

14 de març de 2020, a les 9.30 h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat