Enginyers BCN#765

Edicions anteriors
Envia a un amic

13 de febrer de 2020
Notícies ENGINYERS BCN

Nova edició del Concurs de Fotografia Jove

Tan fàcil com pujar una foto a Instagram. El Concurs de Fotografia Jove torna per segon any consecutiu. La temàtica escollida de les imatges és "Diàleg" i el premi, 150 euros, serà per a qui aconsegueixi més 'likes'. Podeu participar-hi els col·legiats i precol·legiats menors de 30 anys abans del 20 de març a les 14 h. Llegeix les condicions de com pujar la foto. També hi ha convocats els concursos de pintura i fotografia.

Tecnoaula: Cursos del 20 de febrer al 9 de març

T'oferim una oferta tan àmplia de cursos que és necessari, de tant en tant, parar-nos a recomanar-te alguns d'ells. Apunta: "Reglament d'instal·lacions tèrmiques en edificis...", "Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic", "Autoconsum fotovoltaic", "Així SÍ es troba feina!" i "Enginyer Comercial PRO-Nivell avançat". Agenda completa de formació.

Llegiu-ne més

La reunió de la Comissió Tècnica de l’Enginyeria analitza canvis legislatius

En la primera trobada des de la seva posada en marxa, la Comissió Tècnica de l'Enginyeria va debatre les novetats del nou Codi Tècnic de l'Edificació (CTE). Ho va fer en base a una conferència impartida al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana que es publicarà a la XARXA e-BCN. També es va analitzar l'esborrany de Guió de contingut mínim de projectes elèctrics de BT i la fitxa de Locals de Venda Multiproducte amb Càrrega de Foc de Bombers de Barcelona. Inscriu-te a la CTE.

Acord amb l’Associació d’Organismes de Control de Catalunya

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Organismes de Control de Catalunya (ASOCAT), organisme que representa empreses de control de seguretat industrial. En el marc d'aquest acord aquesta associació donarà suport, assessorament i formació als col·legiats i col·laborarà estretament amb l'organització de l'Any de la Seguretat Industrial. Les empreses membres d'ASOCAT tindran un 20% de descompte en màrqueting comercial al Col·legi.

El Col·legi aprova un protocol contra l’assetjament

ENGINYERS BCN ja compta amb un protocol per prevenir l'assetjament laboral, sexual i per raó de sexe tal i com marca la llei. El Col·legi durà a terme una política d'informació i posarà en marxa una comissió per prevenir i tractar casos de discriminació. Podeu llegir el protocol aquí.

Notícies de Certificació professional

Acredita’t com a expert en la propera convocatòria de certificació

Certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per ENAC. El 20 de febrer s'obre una nova convocatòria. Pots certificar-te com a Expert en Instal·lacions de Baixa TensióExpert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d'ActivitatsVídeo de presentació

Llegiu-ne més
Notícies professionals

L'ICAEN explica els canvis en la factura elèctrica

L'Institut Català d'Energia (ICAEN) ha publicat una detallada explicació sobre els canvis que patirà la factura de la llum ens uns mesos, quan s'apliqui la nova metodologia per calcular el cost de l'electricitat. Llegeix el text aquí.

Actualitzacions de la documentació dels SPEIS de la Generalitat

Els Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Generalitat de Catalunya han publicat una nova Instrucció Tècnica Complementària: "SP 140: Consideració de sortida de planta en establiments industrials". També han actualitzat el Document TINSCI, DT-9 de control de fums en aparcamentsLlegeix els documents aquí. El 25 de març comptarem amb els SPEIS de la Generalitat i de Barcelona que explicaran, respectivament, les SPs i les fitxes. Inscripcions.

Borsa de treball

Buscar feina és una feina

La recerca de feina és un procés que, perquè arribi a bon port, és necessari una bona gestió. Cal planificar el temps eficientment i tenir clar els objectius professionals que es volen assolir. També és molt important saber moure el currículum per la xarxa de contactes i conèixer les eines i recursos per utilitzar correctament les xarxes socials. Al final buscar feina es converteix també en una feina.
Aquest procés pot arribar a ser una tasca complexa i és per això que el Servei d'Ocupació i Promoció Professional proposa una nova activitat, exclusiva per col·legiats i precol·legiats, que ajudarà a gestionar òptimament la recerca de feina.
Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Postgrau de Gestió Energètica Eficient

Presencial i per videoconferència

Aula 3a planta del Col·legi

Del 14 de febrer al 4 de desembre de 2020. Vegeu calendari a l'apartat d'observacions, divendres de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Postgrau de Gestió Energètica Eficient-Mòdul 1: Contractació energètica eficient

Presencial i per videoconfèrencia

Aula 1, 3a planta del Col·legi

Del 14 de febrer al 13 de març de 2020. Vegeu calendari a l'apartat d'observacions., divendres de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Sortida al teatre “8 Dones”

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "8 Dones”, previst pel dissabte 15 de febrer, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

El Cercle de Gràcia

15 de febrer de 2020, a les 19.30 h

Llegiu-ne més

Avaluació de la incertesa de mesures Nivell I

Aula 2, 3a planta del Col·legi

19 de febrer de 2020, de 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h., de 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Avaluació de la incertesa de mesures Nivell II

Aula 2, 3a planta del Col·legi

19 i 26 de febrer de 2020, de 10 a 14 i 15.30 a 18.30 h., de 10 a 14 i 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

INSCRIPCIÓ*.

Els requisits per accedir-hi estan indicats al web del Servei de Certificació

Aula 1, 3a planta del Col·legi

20 de febrer de 2020, de 9 a 14 h

Llegiu-ne més

Reglament d'instal·lacions tèrmiques en edificis RD1027/2007 (RITE). Interpretació, aplicació a instal·lacions i directives d'eficiència associades

Presencial i per videoconferència

Aula 1, 3a planta del Col·legi

20, 25, 27 de febrer, 3, 5 i 10,17 de març de 2020, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Sortida al Museu d’Història de Catalunya al Palau de Mar de Barcelona

Museu d’Història de Catalunya

22 de febrer de 2020, a les 11.30 h

Llegiu-ne més

Sortida a veure l’òpera “La Traviata”

Sortida a la Faràndula de Sabadell a veure l’òpera “La Traviata”, previst pel diumenge 23 de febrer, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

La Faràndula de Sabadell

23 de febrer de 2020, a les 20.00 h

Llegiu-ne més

Autoconsum fotovoltaic

En línia

En línia

Del 24 de febrer al 24 de març de 2020, en línia*

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Presencial i per videoconferència

Aula 1, 3a planta del Col·legi

24 de febrer de 2020, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Reglament d'infraestructures de telecomunicacions en edificis

En línia

En línia

Del 24 de febrer al 25 de març de 2020**, en línia

Llegiu-ne més

Així SÍ es troba feina!

Aula 2, 3a planta del Col·legi

25 de febrer del 2020, de 10 a 13 hores

Llegiu-ne més

Formació bàsica per elaborar Plans d'Autoprotecció (PAU)

CAATEEB

Del 25 de febrer a 2 de juny de 2020, de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme

CAATEEB

Del 28 de febrer de 2020 al 6 de febrer de 2021, divendres de 16 a 20 h. dissabte de 9.30 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat