Enginyers BCN#762

Edicions anteriors
Envia a un amic

23 de gener de 2020
Notícies ENGINYERS BCN

L’Observatori del degà: “Nova dècada, nous reptes”

Miquel Darnés parla, a l'Observatori del Theknos de gener-febrer, dels projectes que el Col·legi té per endavant. Així, el degà avança que ENGINYERS BCN prepara un nou web, estudia la posada en marxa de delegacions territorials i amplia l'horari d'atenció de les assessories. Llegeix el text sencer.

Vols estar al dia? Participa a les comissions i grups territorials!

Novetats legislatives, documentació tècnica i fins i tot xerrades amb experts. Les reunions de comissions i grups territorials estan oferint als col·legiats que hi participen l'oportunitat d'actualitzar coneixements. A la XARXA e-BCN s'indica quan són les reunions. Mira les comissions i grups territorials que hi ha i inscriu-t'hi a la que més s'adeqüi a tu. Vídeo.

Llegiu-ne més

Convocats els premis de pintura, fotografia i fotografia jove

Pintes? Fas fotos? Ara pots treure-li rèdit. A partir del 27 de gener envia'ns les teves obres i participa així en algun d'aquests concursos: Pintura, Fotografia i Fotografia Jove. Els guanyadors obtindran un premi en metàl·lic. El 26 de març es comunicarà el nom dels premiats en un acte al Col·legi.

Llegiu-ne més

Tecnoaula: Cursos del 3 al 25 de febrer

T'oferim una oferta tan àmplia de cursos que és necessari, de tant en tant, parar-nos a recomanar-te alguns d'ells. Apunta: "Postgrau de Gestió Energètica Eficient", "Instal·lacions de Fred Industrial", "Disseny CE de màquines segures", "Reglament d'Instal·lacions tèrmiques en edificis RD1027/2007 (RITE)..." i "Així Sí es troba feina!". Agenda completa de formació.

Llegiu-ne més

Els últims vídeos penjats a Torna-la a Veure

Durant els mesos de desembre i gener hem publicat a la plataforma de vídeo del Col·legi, Torna-la a Veure, els següents vídeos: "Competències dels enginyers en mediació...", "Tertúlies d'economia", "Seguretat en les instal·lacions elèctriques...", "L'atenció a les persones i la resiliència...", "Resum del Concert de Nadal 2019", "Jornada Enginyers emprenedors..." i "Liberalització Industrial".

Notícies professionals

Publicada l’actualització del reglament electrotècnic per a baixa tensió

El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat la Resolución de 9 de enero de 2020, de la Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa, por la que se actualiza el listado de normas de la instrucción técnica complementaria ITC-BT-02 del Reglamento electrotécnico para baja tensión, aprobado por el Real Decreto 842/2002, de 2 de agosto.

Borsa de treball

Es busca un/a enginyer/a Obra d’Instal·lacions

El Servei d'Ocupació i Promoció Professional del Col·legi està buscant un/a Enginyer/a Obra Instal·lacions (Ref. Oferta 20-0138-P) per treballar en una empresa especialitzada en instal·lacions.

Com a Enginyer/a d'Obra, les funcions seria gestionar la producció de les instal·lacions d'una obra en la part de Baixa Tensió, Telecomunicacions, Clima, Fluids, Gas i Contra Incendis. Haurà de realitzar visites d'obra i portar el control econòmic i d'execució de la mateixa. És imprescindible tenir coneixements d'AutoCad, Revit i coneixement de la normativa aplicable a instal·lacions.

Mira l'oferta completa.

Envia el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat indicant la referència de l'oferta o inscriu-te directament a partir de l'enllaç indicat.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Arduino per usos industrials

Aula 1, 3a planta del Col·legi

Del 27 de gener al 13 de març de 2020, part teòrica en línia i sesions pràctiques presencials de 10 a 13h

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

INSCRIPCIÓ*.

Els requisits per accedir-hi estan indicats al web del Servei de Certificació

Aula 1, 3a planta del Col·legi

30 de gener de 2020, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Presentació de la norma UNE 197001:2019

Sala d'actes del Col·legi

30 de gener de 2020, 18.30 hores

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Enginyeria elèctrica i de control en instal·lacions frigorífiques

Presencial i per videoconferència

Aula 1, 3a planta del Col·legi

31 de gener de 2020, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Sortida a veure el Ballet de l’Òpera de Viena

Sortida al Centre Cultural Terrassa per veure la Gala d’Estrelles del Ballet de l’Òpera de Viena, previst pel diumenge 2 de febrer, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

Centre Cultural Terrassa

2 de febrer de 2020, a les 18.00 h

Llegiu-ne més

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

3 de febrer de 2020, a les 19:00 hores

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Disseny CE de màquines segures

Aula 2, 3a planta del Col·legi

3, 5, 10 i 12 de febrer de 2020, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Instal·lacions de Fred Industrial

Aula 1, 3a planta del Col·legi

3, 5, 10 i 12 de febrer de 2020, de 16.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat