Enginyers BCN#758

Edicions anteriors
Envia a un amic

27 de desembre de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Aprovat el pressupost de 2020 i el canvi d’estatuts

La Junta General va aprovar el 19 de desembre el pressupost del proper any i el canvi d'estatuts que afecta el nom del Col·legi i el nombre de mandats consecutius dels càrrecs de la Junta de Govern (ara podran ser tres). Llegeix l'Observatori del degà. Continua llegint per a més informació.

Llegiu-ne més

Un patge dels Reis Mags tornarà a visitar el Col·legi el 3 de gener

ENGINYERS BCN té molts contactes. Un d'aquests és el dels Reis Mags d'Orient. Un patge reial vindrà al Col·legi expressament a recollir les cartes dels familiars dels col·legiats el 3 de gener a partir de les 10.30 h. Hi haurà esmorzar i un espectacle de titelles. També maquillarem els nens i nenes. Inscriu-te trucant al Col·legi al 93 496 14 20 o enviant un correu a ebcn@ebcn.cat. Indica nom i número de col·legiat i nom/s i edat/s del/s nen/s. No oblidis portar una joguina nova per a una entitat solidària.

Horari del Col·legi els dies 24 i 31

Els dies 24 i 31 de desembre et podrem atendre a ENGINYERS BCN de 9 a 14 h. Com sempre, el Tecnovisat seguirà funcionant les 24 hores. Pots consultar l'horari habitual del Col·legi en aquest enllaç.

La moto de l’equip d’estudiants de l’EEBE es presenta al Col·legi

L'ePowered Racing va exposar a la terrassa d'ENGINYERS BCN la moto amb la qual participarà a la competició internacional MotoStudent. Va ser el 16 de desembre, dia en què el Col·legi també va cedir la sala d'actes a l'equip d'estudiants de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). El Degà Miquel Darnés els va donar la benvinguda i posteriorment va tenir lloc un col·loqui amb el tècnic Ramon Forcada i el periodista Oriol Puigdemont. El Col·legi continua al costat del talent jove.

Borsa de treball

Es busca un/a enginyer/a junior instal·lacions fotovoltaïques

El Servei d'Ocupació i Promoció Professional del Col·legi està buscant un/a Enginyer/a Junior d'Instal·lacions Fotovoltaïques(Ref. Oferta 19-0928-P) per treballar en emrpesa especialitzada en instal·lacions d'electricitat, aigua, gas, climatització i energies renovables.

Com a Enginyer/a Junior, les seves funcions serien: Elaboració de projectes bàsics i executius, Elaboració d'ofertes tècniques i comercials, d'esquemes elèctrics, i Organització de feines amb els operaris i subcontractes. És imprescindible tenir coneixements d'AutoCad, Energia i del Paquet Office.

Veure oferta completa

Envia el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat  indicant la referència de l'oferta o inscriu-te directament a partir de l'enllaç indicat.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Postgrau de Legalització d'Activitats. Mòdul 2: Normativa d'aplicació

En línia

Del 2 de gener al 29 de febrer de 2020, en línia

Llegiu-ne més

Càlculs senzills d'estructures

Aula 1, 3a planta del Col·legi

13, 15, 20 i 22 de gener de 2020, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Liberalització Industrial. L'entrada de la tecnologia Open Source en entorns Industrials

Sala d'actes del Col·legi

16 de gener de 2020, a les 18 hores

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Sortida al teatre “El pare de la núvia”

Sortida al Teatre per veure l'obra "El pare de la núvia", previst pel dissabte 18 de gener, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

18 de gener de 2020, a les 17.30 h

Llegiu-ne més

Formació superior per elaborar Plans d'Autoprotecció (PAU)

CAATEEB

Del 20 de gener al 9 de març de 2020, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Verificació de baixa tensió

Presencial i per videoconfèrencia

Aula 1, 3a planta del Col·legi

20, 22, 27 i 29 de gener de 2020, de 18 a 21 h

Llegiu-ne més

Preparación a la certificación profesional (en linea)

En línia

, en linea

Llegiu-ne més

Preparació a la certificació professional (en línia)

En línia

, en línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat