Enginyers BCN#735

Edicions anteriors
Envia a un amic

11 de juliol de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

La Comissió Tècnica de l’Enginyeria comença a caminar

La trobada que el 8 de juliol va posar fil a l’agulla a la nova Comissió Tècnica de l’Enginyeria va reunir més d’una trentena de col·legiats per acordar continguts i organització. La Junta de Govern i l’equip humà del Col·legi s’implicaran en la seva posada en marxa. Al setembre, una segona reunió continuarà el camí ara iniciat.

Llegiu-ne més

Inscriu-te a aquests sis cursos sense cost

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, tots els col·legiats teniu ara accés a sis cursos sense cap cost. Són formacions de tècniques de venda, de comunicació, de ‘mindfulness’, i també específiques per a autònoms, que tindran lloc a diversos col·legis professionals. Més informació, en aquesta notícia.

Llegiu-ne més

Els col·legiats ara teniu accés gratuït a l’Arxiu Topogràfic Nacional de Lindes

L’ATNL, o Arxiu Topogràfic Nacional de Lindes, és una eina mitjançant la qual es poden generar fitxers Catastre GML (Geography Markup Language). Ara els col·legiats podeu accedir-hi gratuïtament entrant aquí gràcies a un conveni promogut pel Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI).

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Subvencions a la reutilització i reciclatge de residus

L'Agència de Residus de Catalunya ha convocat diverses línies de subvencions adreçades a empreses i entitats. Són ajudes a la reutilització i reciclatge de residus industrials, a la reutilització de residus municipals, al foment de la recollida selectiva de residus municipals i al foment de l’economia circular. Més informació.

Llegiu-ne més

Reordenació i millora urbana del recinte de Mercabarna

En data 8 de juliol de 2019 ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Ajuntament de Barcelona – aprovació definitiva de la Modificació del Pla Especial Urbanístic de reordenació i de Millora Urbana del recinte de Mercabarna. Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

A l’estiu no oblidis seguir consultant les ofertes de treball

El nombre d’ofertes de treball publicades per les empreses oscil·la durant els diferents mesos de l’any. Amb motiu de les vacances, cada any s’observa com al mes d’agost les oportunitats professionals es redueixen, en canvi la darrera quinzena de juliol és encara un bon moment, donat que moltes empreses deixen oberts els processos de selecció per incorporar nous treballadors al mes de setembre. El SOPP del Col·legi no atura la maquinària durant l’estiu perquè pugueu continuar accedint a la borsa de treball més especialitzada.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Creació de continguts audiovisuals amb software lliure (Intensiu d'estiu)

EURECAT CERDANYOLA

22 al 26 de juliol de 2019, 9 a 13 h

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Instal·lacions MEP

Aula 1, 3a planta del Col·legi

13, 19, 20, 26 i 27 de setembre, 4, 11, 18 i 25 d'octubre de 2019, dijous de 16 a 20 h. divendres de 9 a 13 h.

Llegiu-ne més

Preparació d’oposicions d’accés per a enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya.

Previsió convocatòria: Primer Trimestre de 2020

En línia

Del 16 de setembre al 20 de desembre de 2019

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (II)

Aula 2, 3a planta del Col·legi

18 de setembre de 2019, de 18 a 20 h.

Llegiu-ne més

Model EFQM d’Excel·lència, una oportunitat per les organitzacions

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats i precol·legiats

Club EBCN

25 de setembre de 2019, de 18 a 20 h

Llegiu-ne més

Calibració i verificació d'equips de mesura i assaig Nivell 1

Aula 1, 3a planta del Col·legi

25 de setembre, 2 i 9 d'octubre de 2019, de 10 a 14 i 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Lideratge transversal: influència en els teus col·laboradors

Aula 2, 3a planta del Col·legi

26 de setembre de 2019, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat