Enginyers BCN#734

Edicions anteriors
Envia a un amic

27 de juny de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Dona suport a l’equip d’ENGINYERS BCN!

Avui dijous, 27 de juny, l’equip del Col·legi jugarà la final de la Copa Ernest Lluch contra els campions de l’any passat, UB 1450. Serà a les 20.30 h a l’estadi Narcís Sala (Camp del Sant Andreu). Vine a animar l’equip i sigues testimoni d’un partit que posa el punt i final a una competició que enfronta universitats, col·legis professionals i altres entitats.

Llegiu-ne més

Estalvia’t un 10% en màsters i postgraus de la UVic-UCC

Més avantatges per a col·legiats i precol·legiats. La UVic-UCC us ofereix un 10% de descompte en les següents formacions: Postgrau en Robòtica Industrial, Postgrau en Robòtica Mòbil, Màster en Robòtica i MBA (edició Granollers). Informació dels programes. Continua llegint per conèixer les condicions.

Llegiu-ne més

Nou vídeo: Fòrum sobre Intel·ligència Artificial i Big Data

Ja hi ha disponible a Torna-la a Veure el vídeo “II Fòrum: Intel·ligència Artificial i Big Data - La innovació que arriba de la mà de les noves tecnologies”. És la darrera jornada celebrada dins el marc de l’Any de l’Enginyeria Biomèdica. Va ser el 13 de juny i va comptar amb la participació d’experts en el sector.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Subvencions per a projectes de prevenció i reciclatge de residus industrials

En data 21 de juny de 2019 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

• Resolució TES/1664/2019, de 17 de maig, de convocatòria de subvencions per a l'execució de projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials (ref. BDNS 462243). Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Comunicació a les xarxes socials 2.0 : Continguts i comunicació interpersonal virtual

El Servei d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi et proposa pel proper 2 de juliol tarda aquest taller on es treballarà les habilitats comunicatives aplicades a l’entorn virtual i facilitarà la reflexió vers la manera en que ens mostrem a les xarxes.

Més informació i inscripcions a l'enllaç

Estem en un món digital on bona part de la comunicació es centra a les xarxes socials 2.0, és per això que cal tenir en compte els elements en la publicació de continguts i en la interacció amb els usuaris. Comunicar-se per escrit implica un estil i recursos diferents als que s’utilitzen a nivell personal i per via oral. Caldrà, doncs, ser curós a l’hora de decidir què i com comuniquem a les xarxes socials 2.0.

Et recordem que també tens a la teva disposició el servei d’orientació personalitzat del Servei d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Comunicació a la xarxa: Continguts i comunicació interpersonal virtual

Aula 2, 3a planta del Col·legi

2 de juliol de 2019, 17 a 20h

Llegiu-ne més

Fòrum de debats relacionats amb la qualitat (Elysium)

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats i precol·legiats

Club EBCN

4 de juliol de 2019, de 18:30 a 20:30h

Llegiu-ne més

Analítica web amb Google Analytics (Intensiu d'estiu)

EURECAT CERDANYOLA

8 al 12 de juliol de 2019, 9 a 13 h

Llegiu-ne més

IoT industrial: Gestor en seguretat (Intensiu d'estiu)

EURECAT CERDANYOLA

8 al 12 de juliol de 2019, 9 a 13 h

Llegiu-ne més

Creació de la Comissió Tècnica de l’Enginyeria

ENGINYERS BCN

8 de juliol de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Creació de continguts audiovisuals amb software lliure (Intensiu d'estiu)

EURECAT CERDANYOLA

22 al 26 de juliol de 2019, 9 a 13 h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat