Enginyers BCN#733

Edicions anteriors
Envia a un amic

20 de juny de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Reunió el 8 de juliol sobre la nova Comissió Tècnica de l'Enginyeria

La Junta de Govern ha impulsat la creació de la Comissió Tècnica de l'Enginyeria. Aglutinarà, entre altres, les següents temàtiques: Instal·lacions, Activitats, BIM, Il·luminació, Acústica, Urbanisme, Smart Cities, Accessibilitat i Indústria 4.0. Hereva de la Comissió d’Exercici Lliure, els col·legiats interessats en participar-hi esteu convidats a una reunió inicial el 8 de juliol a les 18.30 h. Confirma la teva assistència.

Llegiu-ne més

Anima l'equip d'ENGINYERS BCN a la final de la Copa Ernest Lluch!

L’equip d’ENGINYERS BCN jugarà el dijous 27 de juny, a les 20.30 h, la final de la Copa Ernest Lluch contra UB 1450. Vine a donar el teu suport a l’estadi Narcís Sala (Camp del Sant Andreu), al carrer de Santa Coloma, 39 de Barcelona. Si no pots venir, podràs veure el partit en directe a través del canal de YouTube LudusetAmicitia. Aquesta competició enfronta universitats, col·legis professionals i altres entitats amb equips de futbol 11. Vine, t'esperem!

Llegiu-ne més

Últims dies: Estalvia’t un 10% en la taxa de recollida de residus

Fins el 30 de juny els col·legiats teniu la possibilitat de veure reduïda la taxa de recollida de residus comercials i industrials en un 10%. Entreu aquí si teniu el domicili fiscal a Barcelona i, després d’indicar en quines accions participeu, empleneu el formulari.

Llegiu-ne més

Acord de col·laboració amb l’escola d’Igualada

El Col·legi ha signat un conveni amb l’Escola Politècnica Superior d’Igualada de la UdL. Les dues institucions s’avenen a impulsar un programa conjunt d’actuacions per a la prestació de serveis a col·legiats i estudiants. Després de la signatura, el degà va entregar un iPad a Marta Abad, alumna de l’escola i premi al millor expedient acadèmic.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Lloga els nostres aparells de mesura

Recordeu que ENGINYERS BCN us ofereix l’opció d’accedir a un conjunt d’aparells de mesura degudament calibrats com a complement de la vostra actuació professional i a preus molt avantatjosos. Entre altres, tenim un sonòmetre, una font sonora, un luxímetre i un analitzador de xarxes elèctriques. Més informació.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Mercat laboral ocult, el que no trobem a les ofertes

Quan una persona decideix buscar feina, ja sigui perquè s’ha quedat a l’atur, perquè ha finalitzat els estudis, vol fer un canvi professional o aconseguir una millora en les condicions de treball, ha de decidir com ho farà.
El més freqüent és abocar-se als portals de feina i començar a enviar currículums. Però hi ha moltes vacants que no s’acaben traduint en ofertes de feina, sinó que es cobriran per altres mitjans: els contactes i les autocandidatures són les alternatives més comunes, sobre tot per a determinats perfils professionals.
Si necessites orientació o assessorament en la teva recerca de feina contacta amb el Servei d’Ocupació i Promoció Professional ocupacioipromocio@ebcn.cat o bé consulta els recursos que t’ofereix el SOPP en el web.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Planificació financera personal (I)

Aula 1, 3a planta del Col·legi

27 de juny de 2019, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

PVingPARK: Marquessina fotovoltaica i recàrrega del vehicle elèctric

Tecnojornada (presencial i per videostreaming)

Sala d'actes del Col·legi

27 de juny de 2019, a les 18h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Nit del Col·legiat i la professió. El Somni d’una Nit d’Estiu

28 de juny de 2019, a les 19.00 h

Llegiu-ne més

Comunicació a la xarxa: Continguts i comunicació interpersonal virtual

Aula 2, 3a planta del Col·legi

2 de juliol de 2019, 17 a 20h

Llegiu-ne més

Dimensionat i legalització d’instal·lacions d’autoconsum solar

Presencial i per videoconferència

Aula 1, 3a planta del Col·legi

3 i 4 de juliol de 2019, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Fòrum de debats relacionats amb la qualitat (Elysium)

Activitat gratuïta i exclusiva per a col·legiats i precol·legiats

Club EBCN

4 de juliol de 2019, de 18:30 a 20:30h

Llegiu-ne més

Creació de la Comissió Tècnica de l’Enginyeria

ENGINYERS BCN

8 de juliol de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat