Enginyers BCN#732

Edicions anteriors
Envia a un amic

13 de juny de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Aquests són els últims cursos abans de les vacances

Últimes formacions del curs. Agafa paper i bolígraf i anota: "Reorientació professional...”, “Planificació financera personal (I)”, “Comunicació a la xarxa...” i “Dimensionat i legalització d’instal·lacions d’autoconsum solar”.

Llegiu-ne més

La cantant Beth actuarà a la Nit del Col·legiat

Coneguda pel gran públic gràcies al programa Operación Triunfo, la cantant Beth serà una de les protagonistes de la Nit del Col·legiat i la Professió. També pujaran a l’escenari l’arpista Berta Puigdemasa i el pianista Mateu Peramiquel. La festa del Col·legi se celebrarà a Masia Rosàs el 28 de juny. Demana les teves entrades aquí o presencialment (15€/persona).

Llegiu-ne més

Torna-la a Veure compleix 2 anys amb més de 9.000 visites

El portal audiovisual del Col·legi va néixer al juny de 2017 i des de llavors acumula 119 vídeos i 9.134 visites. Torna-la a Veure conté conferències, jornades i actes socials celebrats al Col·legi. Els vídeos més vistos són: “L’Enginyeria és un grau”, “El Facility Manager” i “Any de l’Enginyeria 4.0”.

Llegiu-ne més

25% de descompte als cursos de TCM

Técnicas de Control Metrológico (TCM) i ENGINYERS BCN han signat un acord pel qual els col·legiats podreu gaudir d’un 25% de descompte en els cursos que TCM realitza a Barcelona i per videoconferència durant l’any acadèmic. Aquesta entitat està especialitzada en metrologia, qualitat i eines de millora de la productivitat. Catàleg de cursos.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Accés gratuït a programes i normes UNE

Per ser col·legiat tens en aquest web una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts, entre els quals hi ha la versió de 2019 de les aplicacions de CYPE. També pots consultar normes UNE, EN i ISO. Continua llegint per veure'n més detalls.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Reorientació professional: canvia el teu rumb professional

Després d’un període econòmic complicat, on empreses i professionals han estat més centrats en superar la crisi sense tancar, o perdre la feina, ara és un bon moment per replantejar-se el futur i actuar per aconseguir els objectius marcats. Per això, cal saber identificar l’objectiu professional, planificar estratègies per passar de l’objectiu professional a l’acció i oblidar-se de les pors i creences limitadores per no paralitzar-nos.
Si t’estàs plantejant un canvi professional el Servei d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi et proposa pel 20 de juny una activitat exclusiva per a col·legiats, que t’aportarà les eines bàsiques per fer el pas a aquest canvi de rumb professional (avaluació de la situació personal i professional actual, definir objectius, planificació d’accions, etc).
Inscripcions a l'enllaç.
Et recordem que també tens a la teva disposició el servei d’orientació personalitzat del Servei d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida a Andorra, un país de muntanyes i museus

ENGINYERS BCN

del 14 al 16 de juny de 2019

Llegiu-ne més

Visita tècnica Logistics Port Workshop Barcelona

15 de juny de 2019, a les 10.00 h

Llegiu-ne més

Solucions per optimitzar el rendiment de les instal·lacions tèrmiques

Tecnojornada (presencial i per videostreaming)

Sala d'actes del Col·legi

19 de juny de 2019, a les 18 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Reorientació professional: canvia el teu rumb professional

Aula 2, 3a planta del Col·legi

20 de juny de 2019

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (I)

Aula 1, 3a planta del Col·legi

27 de juny de 2019, de 18 a 20 h.

Llegiu-ne més

PVingPARK: Marquessina fotovoltaica i recàrrega del vehicle elèctric

Tecnojornada (presencial i per videostreaming)

Sala d'actes del Col·legi

27 de juny de 2019, a les 18 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Nit del Col·legiat i la professió. El Somni d’una Nit d’Estiu

28 de juny de 2019, a les 19.00 h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat