Enginyers BCN#724

Edicions anteriors
Envia a un amic

17 d'abril de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Mira la presentació que es projectarà a la propera junta

Ja pots veure el document que informarà el 25 d’abril, en la propera Junta General Ordinària, el que s’ha fet al Col·legi en el 2018. Durant l’acte s’examinaran els comptes de l’any passat. Podràs votar presencialment o de manera telemàtica. Documentació.

Llegiu-ne més

Per Sant Jordi et regalem la rosa

Com ja és tradició, els col·legiats que vingueu a visitar-nos (a partir de les 10 h) el dimarts 23 d’abril us endureu la rosa de Sant Jordi. Som al número 365 de Consell de Cent, molt a prop de Plaça Catalunya. Per tant, ja saps: si passeges pel centre de Barcelona, vine’ns a veure.

Tecnoaula: Cursos del 13 al 27 de maig

Recollim, perquè no et perdis res, els propers cursos d’ENGINYERS BCN: “Navisworks per projectes MEP (en línia)”, “Resistència passiva estructural enfront del foc”, “Autoocupació viable...”, “Vols millorar en el teu lloc de treball? Negocia-ho!”, "Autoconsum fotovoltaic (nivell avançat)”.

Llegiu-ne més

Entra gratuïtament a BBConstrumat

Del 14 al 17 de maig se celebra a Fira Barcelona BBConstrumat, el saló de la construcció on trobaràs productes, tècniques, innovacions i contactes. Una novetat és The Professional Spot, un espai per als serveis professionals. Els col·legiats teniu l’entrada gratuïta fent ús d’aquest codi. Registra’t.

El guanyador de l’iPad recull el seu premi

Durant el Fòrum d’Empreses de l’EEBE, celebrat el passat 4 d’abril, el Col·legi va sortejar un iPad entre els estudiants que van visitar l’estand. L’afortunat va ser Joel Casellas, que una setmana després ha recollit el seu premi de la mà de Marta Martí, gerent. Casellas és estudiant de Grau en Enginyeria Electrònica.

Notícies professionals

Ajuts a l’eficiència energètica del sector industrial i a la mobilitat elèctrica

El darrer 15 d’abril, l’ICAEN va organitzar una jornada informativa per donar a conèixer els diferents ajuts que a data d’avui es poden sol·licitar tant per mobilitat elèctrica com per a l’eficiència energètica del sector industrial.

Llegiu-ne més

Arriba el RiscCat - Congrés de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral

Durant els dies 25 i 26 d’abril tindrà lloc a l'edifici Neàpolis i al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú el RiscCat - Congrés de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral, organitzat pel Col·legi ENGINYERS GARRAF I ALT PENEDÈS i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Més informació i inscripcions.

Llegiu-ne més

L’Ajuntament de Reus implanta un nou sistema de Cita Prèvia

Per millorar l’atenció, Reus posa en marxa un nou sistema de Cita Prèvia que pots utilitzar aquí. També ha creat un nou correu electrònic per als dubtes relacionats amb l’àmbit d’Arquitectura i d’Urbanisme: consultestecniques@reus.cat.

Novetats legislatives

Publicades les ajudes per actuacions d'eficiència energètica en empreses del sector industrial

En data 13 d’abril de 2019 ha estat publicada al BOE la disposició següent:

• Real Decreto 263/2019, de 12 de abril, por el que se regula el Programa de ayudas para actuaciones de eficiencia energética en PYME y gran empresa del sector industrial. Pots consultar-ho aquí.

Aprovació de les instal·lacions tipus

En data 13 d’abril de 2019 ha estat publicada al BOE la disposició següent:

• Orden TEC/427/2019, de 5 de abril, por la que se establecen los valores de la retribución a la operación correspondientes al segundo semestre natural del año 2018 y por la que se aprueban instalaciones tipo y se establecen sus correspondientes parámetros retributivos, aplicables a determinadas instalaciones de producción de energía eléctrica a partir de fuentes de energía renovables, cogeneración y residuos. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Defensa amb èxit el teu TFG

Defensar el treball final de grau davant un tribunal d’avaluació pot arribar a ser un malson, ens podem trobar que els nervis ens traeixen o bé que ens manquen recursos per a realitzar una presentació interessant i amena. El col·legi us proposa una activitat, pel 8 de maig, amb consells i recursos pràctics sobre tècniques d’expressió oral per parlar amb públic i com defensar els arguments de manera eficaç.
Aquesta activitat gratuïta us facilitarà la presentació del vostres projectes, tant en aquest moment com pels que haureu de defensar en un futur. Es treballaran aspectes com són el control dels nervis, la comunicació no verbal, la importància de la veu, l’organització de les idees i la presentació d’argumentacions, aplicades a la defensa d’un projecte en públic.
Inscripcions a l'enllaç.
Et recordem que el Col·legi ha obert, un any més, la convocatòria dels Premis ENGINYERS BCN al millor TFG dotat de 1000€ per l’alumne guanyador i 500€ pel tutor del projecte. En aquesta edició també s’atorgarà un Premi Extraordinari en Enginyeria Biomèdica. Poden participar els matriculats de TFG dels anys 2017,2018 i 2019). Per més informació consulteu les bases.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Validació, Incertesa i Control de Qualitat en Laboratori. Microbiològics

Aula 1, 3a planta del Col·legi

24 i 25 d'abril de 2019, de 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Sortida al teatre "Les noies de Mossabank Road"

Sortida al Teatre Villaroel per veure l'obra " Les noies de Mossabank Road " d’Amelia Bullmore, previst pel dissabte 27 d’abril, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

Teatre Villaroel

27 d'abril de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Resolucions pràctiques pel compliment de la normativa RITE, CTE en aïllament d'instal·lacions

Tecnojornada

El videostreaming requereix inscripció prèvia. / El videostreaming requiere inscripción previa.

Sala d'actes del Col·legi

29 d'abril de 2019, a les 18.30 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Verificació de baixa tensió

Presencial i per videoconfèrencia

Aula 1, 3a planta del Col·legi

29 d'abril i 7, 8 i 13 de maig de 2019, de 18 a 21 h.

Llegiu-ne més

Sortida al teatre "La Bohème"

Sortida al Teatre per veure l’òpera "La Bohème” de Giacomo Puccini, previst pel diumenge 5 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

Teatre Municipal La Faràndula

5 de maig de 2019, a les 18.00 h

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Architecture per Enginyers (en línia)

En línia

Del 6 de maig al 2 de juny de 2019

Llegiu-ne més

El lideratge personal i l’èxit a la vida professional

    

Aula 2, 3a planta del Col·legi

6, 7, 13 i 14 de maig de 2019, de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Jornada preparatòria de certificació professional

Aula 2, 3a planta del Col·legi

6 maig de 2019, a les 17 h.

Llegiu-ne més

Convocatòria d'expert en auditories energètiques

Aula 1, 3a planta del Col·legi

7 de maig de 2019, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Dones en alts càrrecs

Club EBCN

7 de maig de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Novetats legislatives a la indústria. Gestió del requisits legals aplicables

Tecnojornada

El videostreaming requereix inscripció prèvia.

Sala d'actes del Col·legi

8 de maig de 2019, de 18.30 a 20.30 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Treball diari d'un coordinador industrial, de seguretat, salut i medi ambient en una gran obra de construcció

Aula 1, 3a planta del Col·legi

8, 10, 15 i 17 de maig de 2019, de 10 a 13 h.

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

8 de maig de 2019, de 12 a 14h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat