Enginyers BCN#723

Edicions anteriors
Envia a un amic

11 d'abril de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Publicada la Memòria de 2018

Quins van ser els fets més destacats de l'any passat? Quantes persones han demanat assessorament? Quins són els perfils més demandats a la nostra Borsa de treball? Ara ho pots saber consultant la Memòria de 2018. Per primera vegada es presenta en format presentació. Interactiva i dinàmica, inclou vídeos, enllaços i un estil més visual.

El 24 i 25 d’abril podràs votar els comptes de 2018

Telemàticament els dies 24 i 25 d’aquest mes o de manera presencial durant l'acte que tindrà lloc el 25 d’abril a les 19 h. Els col·legiats podreu votar els comptes de l’any passat. Com? T’ho expliquem en aquesta presentació. Tota la documentació de la Junta General Ordinària.

Llegiu-ne més

Guanya 1.000 euros pel teu treball de fi de grau

Els Premis ENGINYERS BCN premien els millors projectes de fi de grau amb 1.000 euros per l’alumne i 500 pel tutor. Fins el 24 de maig pots enviar-nos el teu TFG. Aquest any també s’atorgarà el Premi Extraordinari en Enginyeria Biomèdica. Bases.

Llegiu-ne més

Col·laborem amb l’EEBE ePowered RACING

En el nostre afany per fomentar el talent jove, hem signat un conveni de col·laboració amb l’EEBE ePowered RACING. Aquest és un equip d’estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial que dissenya i fabrica una moto elèctrica per participar en la competició internacional MotoStudent.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Gran pas endavant per l’autoconsum

S’acaba de publicar el Real Decret 244/2019 pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica. Aquesta nova legislació introdueix importants canvis en la regulació de l’autoconsum elèctric al desenvolupar reglamentàriament l’anterior RDL 15/2018. Val a dir que aquest nou RD deroga en la seva pràctica totalitat, l’anterior i polèmic RD 900/2015, més conegut com el de l’impost al sol.

Llegiu-ne més

Concurs per instal·lar 100 cobertes d’autoproducció fotovoltaica

La cooperativa Som Energia ha obert un concurs d’enginyeries per instal·lar 100 cobertes d’autoproducció fotovoltaica a l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Garraf. Fins al 28 d’abril les empreses instal·ladores podran presentar-se a la licitació. Més informació.

Jornada sobre abocaments al medi de sistemes de sanejament

La Diputació de Barcelona organitza, pel 8 de maig, la jornada “Els abocaments al medi dels sistemes de sanejament en episodis de pluja”. L’objectiu és conèixer la normativa actual en aquesta matèria i compartir experiències en la seva aplicació i millores. Més informació i inscripcions.

Novetats legislatives

Actualitzades les normes de la ITC de subministrament a vehicles

En data 11 d’abril de 2019 ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Resolución de 25 de marzo de 2019, de la Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa, por la que se actualiza el listado de normas de la instrucción técnica complementaria MI-IP 04 «Instalaciones de suministro a vehículos», aprobada por el Real Decreto 706/2017, de 7 de julio. Pots consultar-ho aquí.

Aprovat el projecte executiu d'adaptació de túnels viaris

En data 9 d’abril de 2019, ha estat publicada al BOPB la disposició següent:

• Aprovació definitiva del Projecte executiu d’adaptació de les instal·lacions i acabats dels túnels viaris a la plaça de les Glòries a la Instrucció Tècnica de Túnels de l’Ajuntament de Barcelona.

Borsa de treball

Fes que les empreses et trobin i activa el teu CV públic a la Borsa de treball

Si voleu canviar de lloc de treball o bé esteu en recerca activa de feina, recordeu que teniu una funcionalitat a la plataforma del Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) que permet deixar el vostre CV visible per a les empreses i fer que aquestes us puguin trobar directament sense necessitat d’inscriure-us a l’oferta prèviament.

En el cas que esteu interessats en aquest servei podeu activar el vostre perfil públic a la pestanya "Afegir CV", a la vostra sessió web de la Borsa de treball. Si encara no esteu donats d’alta al SOPP no dubteu a fer-ho a través del web del Col·legi.

Per qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb el SOPP.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida al teatre “A l’alberg del cavall blanc”

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "A l’alberg del cavall blanc”, previst pel dissabte 13 d'abril, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de Gràcia

13 d’abril de 2019, a les 19.30 h

Llegiu-ne més

Validació, Incertesa i Control de Qualitat en Laboratori. Microbiològics

Aula 1, 3a planta del Col·legi

24 i 25 d'abril de 2019

Llegiu-ne més

Sortida al teatre

Sortida al Teatre Villaroel per veure l'obra " Les noies de Mossabank Road " d’Amelia Bullmore, previst pel dissabte 27 d’abril, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

Teatre Villaroel

27 d'abril de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Resolucions pràctiques pel compliment de la normativa RITE, CTE en aïllament d'instal·lacions

Tecnojornada

El videostreaming requereix inscripció prèvia.

Sala d'actes del Col·legi

29 d'abril de 2019

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Verificació de baixa tensió

Presencial i per videoconfèrencia

Aula 1, 3a planta del Col·legi

29 d'abril i 7, 8 i 13 de maig de 2019

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Architecture per Enginyers (en línia)

En línia

Del 6 de maig al 2 de juny de 2019

Llegiu-ne més

El lideratge personal i l’èxit a la vida professional

    

Aula 2, 3a planta del Col·legi

6, 7, 13 i 14 de maig de 2019, de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Jornada preparatòria de certificació professional

Aula 2, 3a planta del Col·legi

6 maig de 2019, a les 17 h.

Llegiu-ne més

Convocatòria d'expert en auditories energètiques

Aula 1, 3a planta del Col·legi

7 de maig de 2019, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Dones en alts càrrecs

Club EBCN

7 de maig de 2019, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat