Enginyers BCN#714

Edicions anteriors
Envia a un amic

7 de febrer de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

Accés gratuït a programes i normes UNE

Per ser col·legiat tens en aquest web una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts, entre els quals hi ha la versió de 2019 de les aplicacions de CYPE. També pots consultar normes UNE, EN i ISO. Clica aquí per veure'n més detalls.

Llegiu-ne més

Vine a conèixer les comissions de primera mà

En un acte obert a tots els col·legiats, les comissions presentaran el 14 de febrer les que seran les línies a seguir al 2019. Aprofitaran també per explicar la seva tasca i convidar als col·legiats a formar-ne part. Per acabar, se servirà un aperitiu. Inscripcions. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

La Comissió de Joves comença a caminar

Amb energies i projectes renovats, la Comissió de Joves ha escenificat, amb una conferència sobre el patinet elèctric de SEAT, un nou mandat liderat per Eduard Pimàs, com a president, i per Joan Ollés, com a vicepresident. La gerent, Marta Martí, els ha desitjat bona sort en la nova etapa.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Certifica’t com a Enginyer Comercial amb aquest curs

T’oferim, sota la marca PRO, l’oportunitat d’aconseguir la nova Certificació d'Enginyer Comercial. Només has de realitzar el curs Enginyer Comercial PRO el 27 de febrer i superar un qüestionari. Inscripcions: col·legiats/no col·legiats (inclou dinar de networking).

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Instrucció 1/2019 sobre el RIPCI

Consulta en aquest enllaç la “Instrucció 1/2019, de la Direcció General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera, en relació al procediment a seguir en l’aplicació de la disposició transitòria quarta del Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis (RIPCI)”.

Llegiu-ne més

Fòrum de la Biomassa de Catalunya

Bloc institucional, bloc de treball, cloenda i aperitiu de 'networking'. Són les parts en què es dividirà el Fòrum de la Biomassa de Catalunya. Se celebrarà el 21 de febrer al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. Inscripcions. Programa.

Llegiu-ne més

Canvis en la tramitació d'instal·lacions tèrmiques en edificis i de baixa tensió

La Generalitat ha anunciat una nova versió dels formularis de Presentació de la declaració responsable per a instal·lacions de baixa tensió i per a instal·lacions tèrmiques en edificis. Se substitueix la signatura pel sistema l’idCATMòbil. Més informació.

Novetats legislatives

Publicats els requisits pels centres formatius d’ITV

En data 1 de febrer de 2019 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

• Resolució EMC/113/2019, de 21 de gener, per la qual es fa pública la Instrucció 3/2018, de 20 de novembre, de la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, sobre els requisits i les obligacions que han de complir les entitats que actuen a Catalunya com a centres de formació en matèria d'ITV, i sobre el procediment per a la seva autorització. Pots consultar-ho aquí.

Suspensió a l’àmbit de l’entorn del carrer Girona

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat l’acord de suspensió en l’àmbit de l’entorn del carrer Girona, amb exclusió del recinte interior del Mercat de la Concepció. Documents: Acord / Mapa (compte: al carrer de Còrsega l’anomenen incorrectament Provença).

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Convocades 28 places per l’Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo

El Ministerio de Trabajo ha iniciat el procés per cobrir 28 places de la Escala de Titulados Superiores del Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo. S’hi pot presentar, abans del 27 de febrer, qui estigui en possessió del títol de grau. Més informació. Resolució.

Ni t’imagines la importància que pot tenir el teu CV a l’hora de trobar feina

Des del Servei d'Ocupació i Promoció Professional d'ENGINYERS BCN insistim en la necessitat de tenir un bon currículum per la recerca de feina. El CV és la nostra carta de presentació o primer contacte amb les organitzacions on volem treballar i és per això que cal adaptar-lo a les ofertes de treball on l'enviem per destacar els nostres punts forts. Tenir un bon CV t'obrirà les portes per poder accedir a les entrevistes de treball. Dependrà d'ell tenir oportunitats per optar al lloc de treball que desitgem o no.

Si vols esbrinar si tens un bon CV i vols aprendre a destacar els teus punts forts professionals i personals, la borsa de treball et pot assessorar

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Jornada preparatòria de certificació professional

Aula 2, 3a planta del Col·legi

11 de febrer de 2019, a les 17 h.

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Reunió Juntes Rectores de les Comissions

Sala d'actes del Col·legi

14 de febrer de 2019, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Architecture per a Enginyers com a base per a la col·locació d'instal·lacions

Aula 1, 3a planta del Col·legi

15 i 22 de febrer i 1 i 8 de març de 2019, de 9 a 13 h.

Llegiu-ne més

Sortida. Coves de l’Espluga de Francolí i calçotada

16 de febrer de 2019, a les 9.00 h

Llegiu-ne més

Taula Rodona Detecció, Barcelona

Sala d'actes del Col·legi

20 de febrer de 2019, de 10 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

Iniciació als projectes de reforma d'importància de vehicles i elaboració de fitxes reduïdes

Aula 1, 3a planta del Col·legi

20, 25, 27 de febrer, 4 i 6 de març de 2019, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Aula 1, 3a planta del Col·legi

21 de febrer de 2019, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Protecció a la propietat industrial i intel·lectual a la Industria 4.0

Aula 2, 3a planta del Col·legi

21 de febrer de 2018, a les 18:30h

Llegiu-ne més

Vols millorar en el teu lloc de treball? Negocia-ho!

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Aula 2, 3a planta del Col·legi

25 de febrer de 2019, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Digitalització dimensional com a eina de millora de la qualitat i augment de la productivitat en processos de desenvolupament i fabricació industrial

Tecnojornada

Sala d'actes del Col·legi

27 de febrer de 2019, a les 18.30 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Enginyer Comercial PRO

Aula 1, 3a planta del Col·legi

27 de febrer de 2019, de 9 a 14 i 15 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat