Enginyers BCN#710

Edicions anteriors
Envia a un amic

10 de gener de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

2019 és l’Any de l’Enginyeria Biomèdica al Col·legi

És la més nova de les especialitats i també una de les que més està creixent. L’Enginyeria Biomèdica, responsable de grans avenços com els robots quirúrgics i la cirurgia mínimament invasiva, és la temàtica escollida per inspirar conferències, debats i articles sota el que es coneix com “l’Any de” a ENGINYERS BCN. En aquest web trobaràs les activitats programades i altra informació d’utilitat.

Llegiu-ne més

Aquests són els primers cursos de 2019

Al Col·legi la formació no s’atura. Et presentem a continuació els primers cursos de l’any que comença: Energia solar tèrmica, Curs pràctic de mesures sonomètriques d'immissió i aïllament a l'edificació, Resistència passiva estructural enfront del foc, Iniciació als projectes de reforma d'importància de vehicles i elaboració de fitxes reduïdes i Aigua calenta sanitària.

Llegiu-ne més

Ets menor de 30 anys? Col·legia’t i estalvia’t el 50% de la quota

Comença l’any amb bon peu. Si tens menys de 30 anys i et col·legies t’estalviaràs la meitat de la quota. En aquest enllaç trobaràs més informació. Una altra promoció es dirigeix als aturats: presentant el document acreditatiu en el moment de col·legiar-te, tindràs els Drets d’Entrada gratuïts. Col·legia’t ara.

Llegiu-ne més

Reunió del Col·legi amb l’alcalde de Terrassa

En el marc d’entrevistes amb els alcaldes del territori, el degà, Miquel Darnés, s’ha reunit amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Des del Col·legi s’ha demanat l’activació de la taula de debat sobre ordenances d’activitats, la TASCOM, s’ha recordat que en les convocatòries públiques d’enginyers els graduats tenen dret a participar en les del nivell A1 i s’ha informat del Grup Territorial de Terrassa del Col·legi.

Llegiu-ne més

Descompte d’expositor a Construmat

La propera edició del saló de la construcció Barcelona Building Construmat comptarà amb una zona exclusiva per a despatxos professionals. Si ets col·legiats i tens una enginyeria tens un preu especial. L’oferta és fins el 8 de febrer. Més informació.

Llegiu-ne més

El Diari de Terrassa sobre el Col·legi: “reforcen la seva presència territorial”

El testimoni del degà va aparèixer ahir a les pàgines del Diari de Terrassa. Miquel Darnés va explicar que ENGINYERS BCN “té cada vegada més interès en arribar a tot el territori i és per aquest motiu que estem creant grups territorials”. Llegeix l’article sencer aquí.

Llegiu-ne més

Les cartes als Reis dels familiars dels col·legiats ja estan en bones mans

Una patge reial ha aconseguit trobar un forat a la seva atapeïda agenda i ha visitat aquest matí ENGINYERS BCN. Els fills, nebots i nets dels col·legiats han tingut així l’oportunitat de donar-li la carta als reis en persona. Un privilegi que a més ha estat acompanyat d’un espectacle de titelles i d’un dolç esmorzar al Club EBCN. La Festa de Reis del Col·legi ha estat, un any més, tot un èxit.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Vols obtenir la Certificació d'Enginyer d'Instal·lacions PRO?

El perfil de l'Enginyer d'Instal·lacions és un dels més demandats. Si voleu iniciar-vos en aquest sector, consolidar el que sabeu o bé obtenir un títol que demostri les vostres competències, atents. El Col·legi posa a la vostra disposició els cursosEnginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic” (inscriu-te aquí) i “Enginyer d'Instal·lacions PRO-nivell avançat” (inscriu-te aquí). Inclouen un àpat de networking i un qüestionari tècnic que cal superar per obtenir la certificació.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Ja disponibles els nous Documents TINSCI

Des de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (DGEMSI) ens comuniquen que ja estan disponibles els nous documents desenvolupats en el marc de la Taula Interpretativa de Normativa de Seguretat Contra Incendis (TINSCI). Els podeu consultar aquí.

Llegiu-ne més

Instruccions per inscripció al RITSIC de les instal·lacions de Seguretat Contra Incendis

Des de la Sub-direcció General de Seguretat Industrial ens han informat d’una novetat important en relació amb la inscripció de les instal·lacions de protecció contra incendis en el registre d’instal·lacions tècniques de seguretat de Catalunya (RITSIC).

Llegiu-ne més

Publicada la segona edició d’”Energia solar tèrmica”, de Quadern Pràctic

L’Institut Català d’Energia ha publicat la segona edició del volum "Energia solar tèrmica" de la col·lecció Quadern Pràctic, una guia pràctica per conèixer el marc reglamentari d'aplicació de l'energia solar tèrmica. En aquesta edició s’ha actualitzat el marc normatiu d’aplicació, s’han revisat els continguts i s’han corregit alguns errors de l’edició anterior. Consulta el document aquí.

Borsa de treball

Presenta amb èxit el teu TFG

Defensar el treball final de grau davant un tribunal d’avaluació pot arribar a ser un malson, ens podem trobar que els nervis ens traeixen o bé que ens manquen recursos per a realitzar una presentació interessant i amena. El Col·legi us proposa una activitat, pel 16 de gener, amb consells i recursos pràctics sobre tècniques d’expressió oral per parlar amb públic i com defensar els arguments de manera eficaç.
Aquesta activitat gratuïta us facilitarà la presentació del vostres projectes, tant en aquest moment com pels que haureu de defensar en un futur. Es treballaran aspectes implicats com són el control dels nervis, la comunicació no verbal, la importància de la veu, l’organització de les idees i la presentació d’argumentacions, aplicades a la defensa d’un projecte en públic.
Inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

16 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Màrqueting automatitzat: la fàbrica de clients basada en intel·ligència artificial

Aula 2, 3a planta del Col·legi

17 de gener de 2019, a les 18:30 h

Llegiu-ne més

Energia solar tèrmica

Aula 1, 3a planta del Col·legi

22 i 24 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Disseny de Xarxes LonWorks

Aula 1, 3a planta del Col·legi

28, 29, 30 i 31 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Documentació i tramitació d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió a Catalunya. Tràmits amb la companyia distribuidora

Activitat gratuïta per als nostres col·legiats i precol·legiats. Per als no col·legiats, aquesta xerrada té un cost de 15.00 €.

Sala d'actes del Col·legi

30 de gener de 2019, de 16.30 a 19.30 h.

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Calibració i verificació d'equips de mesura i assaig Nivell 1

Aula 1, 3a planta del Col·legi

31 de gener, 7 i 14 de febrer de 2019

Llegiu-ne més

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

4 de febrer de 2019

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Curs pràctic de mesures sonomètriques d'immissió i aïllament a l'edificació

Aula 1, 3a planta del Col·legi

4, 11 i 18 de febrer de 2019, de 16.30 a 20.30 h (presencial). 25 de febrer de 2019 (en línia)

Llegiu-ne més

Resistència passiva estructural enfront del foc

Aula 1, 3a planta del Col·legi

5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de febrer de 2019, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Formació bàsica per elaborar Plans d'Autoprotecció

CAATEEB

Del 6 de febrer al 27 de març de 2019, (dies de les formacions a l'apartat d'Observacions)

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat