Enginyers BCN#708

Edicions anteriors
Envia a un amic

27 de desembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

El 4 de gener celebreu la Festa de Reis al Col·legi

El tenim en exclusiva. Un patge dels Reis Mags d’Orient vindrà el 4 de gener al Col·legi. Els més petits de la casa tindran l’oportunitat d’entregar en persona la carta als reis i assegurar-se, així, que els seus desitjos estan en bones mans. Serà a partir de les 10.30 h. També hi haurà un esmorzar i un espectacle infantil. No oblidis portar una joguina nova per a la recollida anual que realitza el Col·legi. Confirma la teva assistència trucant al 93 496 14 20.

Llegiu-ne més

El Concert de Nadal sedueix centenars de col·legiats

La música de Mozart, combinada amb l’humor i el talent de l’orquestra El Teatre Instrumental, van fer de la vesprada del 21 de desembre una estona memorable. Els col·legiats van omplir la basílica de Santa Maria del Mar en el tradicional Concert de Nadal que el Col·legi organitza anualment. Tots els detalls, en aquesta notícia.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Vols canviar de feina al 2019?

Ja tenim aquí les festes de Nadal, i el nou any 2019 pot venir ple de nous propòsits. Si estàs en situació d’atur i en recerca de feina, o en actiu i vols un canvi professional, ara és un bon moment per plantejar correctament la teva recerca. Abans de passar a l’acció és important conèixer el mercat de treball i les nostres possibilitats, si aquest és el teu cas recorda que disposes del Servei d’Ocupació i Promoció Professional especialitzat en enginyeria del sector industrial que t’ajudarà i assessorarà en la teva recerca.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

16 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Màrqueting automatitzat: la fàbrica de clients basada en intel·ligència artificial

Aula 2, 3a planta del Col·legi

17 de gener de 2019, a les 18:30 h

Llegiu-ne més

Energia solar tèrmica

Aula 1

22 i 24 de gener de 2019, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Disseny de Xarxes LonWorks

Aula 3a planta del Col·legi

28, 29, 30 i 31 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Documentació i tramitació d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió a Catalunya. Tràmits amb la companyia distribuidora

Sala d'actes del Col·legi

30 de gener de 2019, de 16.30 a 19.30 h.

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat