Enginyers BCN#707

Edicions anteriors
Envia a un amic

20 de desembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

El pressupost de 2019 s’aprova amb una alta participació

La Junta General Ordinària d’ahir va aprovar el document que recull els ingressos i les despeses del Col·legi per l’any que ve. Van votar 322 col·legiats, amb un 70% dels vots a favor, un 13% en contra i 17% abstencions. Es tracta d'un augment en la participació de gairebé el 70% respecte l'última junta. Destaca el vot telemàtic: va suposar el 87% dels vots totals. Consulta el pressupost aquí.

Llegiu-ne més

El 4 de gener celebreu la Festa de Reis al Col·legi

El tenim en exclusiva. Un patge dels Reis Mags d’Orient vindrà el 4 de gener al Col·legi. Els més petits de la casa tindran l’oportunitat d’entregar en persona la carta als reis i assegurar-se, així, que els seus desitjos estan en bones mans. Serà a partir de les 10.30 h. També hi haurà un esmorzar i un espectacle infantil. No oblidis portar una joguina nova per a la recollida anual que realitza el Col·legi. Confirma la teva assistència trucant al 93 496 14 20.

Llegiu-ne més

L’App EBCN + tanca l’any amb 600 descàrregues

Són dels primers en assabentar-se quan succeeix alguna cosa important al Col·legi o a la professió. Parlem dels usuaris d’EBCN+, l’aplicació per a mòbils i tauletes que al febrer va llançar el Col·legi. Ara que s’acaba l’any és moment de fer balanç i en el cas de l’App aquest és més que positiu: 600 descàrregues i centenars de notícies publicades. Descarregar-te-la a l’Apple Store o a la Play Store.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN fa equip

El Col·legi va disputar ahir el primer partit de futbol de la XL edició del Trofeu del Rector. L’equip format per col·legiats i personal de la casa, va jugar amb intensitat els 80 minuts de la competició on han participat Col·legis Professionals de Barcelona. 

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Actualitza el software CYPE al millor preu

El portal COGITI TOOLBOX inclou una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts. Entre aquests softwares hi ha les aplicacions de CYPE, les quals ara podeu actualitzar en la seva versió de 2019 al millor preu del mercat. Entra al web del COGITI TOOLBOX i, a l’àrea privada, tindràs l’opció d’actualitzar la teva llicència. El cost de renovació es calcularà segons els mòduls o aplicacions dels quals disposes.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada la regulació estatal referent a l'avaluació del soroll ambiental

En data 13 de desembre de 2018, ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Orden PCI/1319/2018, de 7 de diciembre, por la que se modifica el Anexo II* del Real Decreto 1513/2005, de 16 de diciembre, por el que se desarrolla la Ley 37/2003, de 17 de noviembre, del ruido, en lo referente a la evaluación del ruido ambiental. Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més

Convocatòria de subvencions per a l'ús d'instal·lacions d'energia fotovoltaica d'autoconsum

En data 17 de desembre de 2018, ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

• Resolució EMC/2935/2018, d'11 de desembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2018 per a la concessió de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum (ref. BDNS 428538). Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més

Suspensió de la tramitació de plans urbanístics

El divendres 14 de desembre de 2018 va ser publicada en el BOPB la disposició següent:

• Suspensió de la tramitació de plans urbanístics als barris de la Vila de Gràcia, i part dels barris de la Salut, Vallcarca i Camp del Grassot i Gràcia Nova (Ajuntament de Barcelona). Pots consultar-ho aquí. Consulta el plànol de suspensió en aquest enllaç.

Modificació parcial del text refós de l'Ordenança municipal de mercats

En data 19 de desembre ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Aprovació definitiva de la modificació parcial del text refós de l'Ordenança municipal de mercats. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Fes que les empreses et trobin i activa el teu CV públic a la borsa de treball

Si voleu canviar de lloc de treball o bé esteu en recerca de feina, ara és un bon moment per activar-se, donat que actualment s’estan publicant moltes ofertes de treball.

És per això que us recordem, que teniu una funcionalitat a la plataforma del Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) que permet deixar el vostre CV visible per a les empreses i fer que aquestes us puguin trobar directament sense necessitat d’inscriure-us a l’oferta prèviament.

En el cas que esteu interessants en aquest servei podeu activar el vostre perfil públic a la pestanya "Afegir CV", a la vostra sessió web de la Borsa de treball. Si encara no esteu donats d’alta al SOPP no dubteu a fer-ho a través del web del Col·legi.

Per qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb el SOPP

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Concert de Nadal 2018

Entrades presencialment a la seu col·legial (c/ Consell de Cent, 365) o efectuant la inscripció a l’activitat.

Basílica de Santa Maria del Mar

21 de desembre de 2018, a les 20.30 h

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

16 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Màrqueting automatitzat: la fàbrica de clients basada en intel·ligència artificial

Aula 2, 3a planta del Col·legi

17 de gener de 2019, a les 18:30 h

Llegiu-ne més

Energia solar tèrmica

Aula 1

22 i 24 de gener de 2019, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Disseny de Xarxes LonWorks

Aula 3a planta del Col·legi

28, 29, 30 i 31 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Documentació i tramitació d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió a Catalunya. Tràmits amb la companyia distribuidora

Sala d'actes del Col·legi

30 de gener de 2019, de 16.30 a 19.30 h.

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat