Enginyers BCN#706

Edicions anteriors
Envia a un amic

13 de desembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Et presentem alguns dels projectes per 2019

Durant la Junta General Ordinària del 18 de desembre es projectarà una presentació on s’avançaran algunes de les novetats que el Col·legi posarà en marxa l’any vinent i on també s’avaluarà la feina feta aquest 2018. El document en qüestió ja està disponible en aquest enllaç perquè ho pugueu consultar els col·legiats. Recordeu que la junta se celebrarà a les 19 h a la sala d’actes del Col·legi i que a partir del dia 17 podreu votar telemàticament. Aquí us expliquem com fer-ho. L’objectiu és estudiar el pressupost de 2019. Aquí us expliquem com votar. Més informació.

Llegiu-ne més

Reunió dels col·legis d’enginyers tècnics industrials amb el Consejo General

Defensar la professió davant les administracions i empreses, millorar la participació dels col·legis i potenciar la certificació. Aquests i altres temes van estar sobre la taula a la trobada que ahir va reunir a representants de quatre col·legis professionals d’enginyers graduats i enginyers tècnics industrials amb José Antonio Galdón, president del Consejo General de Graduados en Ingeniería de la rama industrial e Ingenieros Técnicos de España (COGITI).

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Les normes UNE, a un clic de distància

De gran importància per a molts professionals, les normes tècniques publicades per UNE estan a l'abast dels col·legiats que les necessiteu de manera totalment gratuïta. També les EN i les ISO que estiguin transposades a l’àmbit estatal. Fes clic aquí per accedir a aquest servei. També pots entrar al portal Toolbox, que et permetrà adquirir software tècnic amb uns importants descomptes.

Llegiu-ne més

Nova línia de finançament per projectes d’Eficiència Energètica

S’acaba de publicar al BOE una línia de finançament, a través del conveni signat entre l’IDAE i l’ICO, destinada a projectes de millora de l’eficiència energètica per diversos sectors: hostaleria, industrial (gran, mitjana i petita empresa) i comercial.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada la modificació de la llei d’avaluació ambiental

En data 6 de desembre de 2018 ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Ley 9/2018, de 5 de diciembre, por la que se modifica la Ley 21/2013, de 9 de diciembre, de evaluación ambiental, la Ley 21/2015, de 20 de julio, por la que se modifica la Ley 43/2003, de 21 de noviembre, de Montes y la Ley 1/2005, de 9 de marzo, por la que se regula el régimen del comercio de derechos de emisión de gases de efecto invernadero. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Seleccionar no és només trobar el candidat que vol l’empresa, és trobar el professional idoni per aquella empresa

La missió del seleccionador és trobar el/la candidat/a que encaixi millor a l’empresa, al lloc de treball, a l’equip i a les tasques a realitzar. L’empresa sovint sap el què vol, però a vegades pot no saber el què necessita. Per això és necessari que el seleccionador sigui coneixedor del perfil i sector professional per així poder assessorar a l’empresa quin tipus de perfil necessita i no pas quin perfil vol (amb les possibles discriminacions que això comporta). Trobar seleccionadors experts en una professió o sector no és fàcil.
El Servei d’Ocupació i Promoció Professional d’ENGINYERS BCN està especialitzat amb perfils d’enginyeria i el sector industrial. No només ajudem a donar divulgació d’una oferta de treball sinó que orientem i assessorem a les empreses per què trobin l’enginyer/a més adequat per la seva empresa. Si coneixes una empresa que cerqui professionals de l’enginyeria no dubtis en recomanar la borsa de treball del Col·legi.

Consulta aquí els nostres serveis de selecció. 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Junta General Ordinària

Sala d'actes del Col·legi

18 de desembre de 2018

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Concert de Nadal 2018

Entrades presencialment a la seu col·legial (c/ Consell de Cent, 365) o efectuant la inscripció a l’activitat.

Basílica de Santa Maria del Mar

21 de desembre de 2018, a les 20.30 h

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

16 de gener de 2019

Llegiu-ne més

Màrqueting automatitzat: la fàbrica de clients basada en intel·ligència artificial

17 de gener de 2019, a les 18:30 h

Llegiu-ne més

Energia solar tèrmica

Aula 1

22 i 24 de gener de 2019, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat